Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 371
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, банда! Макар, че знаех резултата през цялото време бях на нокти. Алек е такова петно, че нЕам думи. Още като бяха ратаи си личеше, че Бентлито по скоро има чувства към Станко, отколкото към психоизнудвача- сълзата. Кефи ме Станко как си тръгна с усмивка. Да пази Бог от приятели като Алек.

# 301
  • София
Mного ми е интересно какво ще каже Гечо на Алек.  Laughing

# 302
Много жалко за Станислав - истинското олицетворение на формата. Доказа се като можещ във игрите, в дуелите и показа истински характер във взаимоотношенията между участниците. Тоя Алек е мега просто парче, трябваше да избере Калоян за първи дуелист за да изгори имунитета му и сега на дуел щяха да бъдат Яни и Калоян.

Яни пък е такава мижитурка, толкова слаб характер и песимистично настроен, че не е истина. Толкова пъти пак ме изнерви с това как е убеден, че е загубил. И само циври като женчо. Увереност в себе си нулева. Е как да го хареса някоя жена?

Калоян е добро момче, но не заслужава да е победител без нито един дуел. И тая постоянна игра с чувствата на зрителите... Дядо ми, баба ми стринка ми. Обаче сигурно ще спечели, това поведение работи.
Ти да не си Станислав или някой негов роднина?!  Примири се - схемаджията и лукавостта отпаднаха.
Останаха истинските мъже накрая, не броя Алек - той е жена - Яни или Калоян ще са фаворитите за спечелване на Фермата. Добри момчета, доста различни, но всъщност олицетворение на доброто сред младото поколение в наши дни, което за съжаление е дефицит.
Много се изкефих на победата на Яни над Станислав с неговите игри..... Но Алек трябваше да отпадне преди него. За женчото сега най-голямото наказание е, че остана сам като куче.
Много мило ми стана като се бяха събрали всички и Елена плачеше на рамото на Яни. Това се нарича сплотеност. Елена и Виолета от антипатични ми станаха симпатични.  bouquet

# 303
Калоян не може сам да се откаже от амулета си. Трябва да го изберат за дуелист или да го извикат на дуел и той тогава да каже дали ще ползва амулета или ще играе.
Мога ли да попитам противничката на Калоян, защо смята, че той се е ПРАВИЛ на добро момче? Какъв всъщност е? Хулиган, който зима пенсиите на баба си и дядо си да си купува трева ли? Не е ли възможно той да Е добро момче? И от кога това, че не влизаш в схеми и интриги те прави мишка? Трябваше да влиза ли? Не разбирам.
Между другото аз също харесвах Гечо. Не мисля, че заслужава чак такава омраза, ама айде. Всеки си има право на мнение, на мен не ми харесва само, когато мнението не е подплатено с нищо конкретно, а се говори само на принципа "Дайте да плюем".

# 304
# 305
Не, по- добре да обясни как някой може цели три! месеца да се прави на някой , който не е?
Кой беше Гечо?  Mr. Green

# 306
Охаааа, искам наистина да му резнат един юмрук на женчото, даже му е малко. Псуването също. #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 307
# 308
  • Mediterraneo
Ох, яко! Всички ще го кълват Сашка( това много ми хареса!). Хак да му е! Ненавиждам подобни "мъже". А ако бях на мястото на Валерия, щях да бягам с 200 далеч от него. Той сега я изнудва емоционално, кой знае какъв ревнивец ще се окаже- обикновено големите комплексари като него са ревниви и като залепени за партньора.

# 309
Тоя пък Тома най-малко има право да раздава правосъдие при положение че си тръгна след има-няма една седмица. Сега се радвам, че напусна пръв.Не ми се гледаше още един Варсамов.Колкото и да е виновен Алек, не е убил човек все пак, за да го псува и обижда.Кой знае каква излагация щеше да бъде и той, ако не си беше заминал(преди да е дошъл както се казва).

# 310
А, Gerrard789, не така. Stop Човекът все пак беше на дуел. Тома визирам. Никак не мъжко да не си бил на дуел...

# 311
  • София
Последния пирон в ковчега на Алек ще е, когато Валерия му бие шута след предаването.  Laughing

# 312
От промото - Тома направи това което доста други не посмяха да му го кажат- че е п...а
А чухте ли снощи след победата на Яни , Елена какво му каза- че ако той си заминал ония двамата са щели да разкъсат Калчо.

# 313
  • София
Хахаха, тази вечер ще е приятна 😚💋💋

# 314
Станко в "Преди обед" каза, че е за Яни, но дали е гласувал за него..., днес ще разберем.

Общи условия

Активация на акаунт