Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 325
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 1 935
Е, не. Истината е, че ако Калоян беше взел 24 т. на Алманаха, той щеше да е победител. Уви, или се притесни, или го подцени, или е решил да е някак в помощ на Яни. Още докато имаше 30 сек, за да убеди зрителите да гласуват за него, той говореше за 4-мата, не за него си. Да вкарам световната конспирация, ами ако е решил да помага на Яни, защото е решил, че без дуел във фермата, наистина не заслужава парите?
Не всъщност реално дори Калоян да беше спечелил алманаха пак нямаше да спечели предаването. Щеще да има 20+24 общо 44'точки. Яни и Валерия щяха да си разделят по 6 точки и Яни щеше да има общо 52. След зрителския вот щеше да е 52+39 за Яни което прави 91. Калоян щеше да има 44+41 което е 85.
Та дори Калоян да беше взел алманаха пак Яни щеше да бъде победител. Много честни правила няма що.

# 1 936
Яни - учител по история, а не знае с колко държави граничи България. ooooh! И реч не умее да съставя.
Там е работата, че е бил учител изключително кратко време - завършил е през 2012 г, а спомена, че през 2014 г. за последен път е бил някъде си на гурбет (не запомних на колко места е бил, много), тогава се е прибрал окончателно тук. Всички са много критични към Яни, сякаш е трябвало да даде 7 верни отговора на алманаха, иначе не му се признава, ха-ха. А специално за границите беше ощетен - явно Иван разбра въпроса на Яни, но не и Андрей, явно и много зрители не са го разбрали. Яни попита дали да посочва Изцяло сухоземни граници, кой е виновен, че отговорът на Яни не е верен? Със сигурност не е Яни, а вероятно Андрейчо.

# 1 937
Финалът за мен беше пълно разочарование. Първо, се удвояваха гласовете на фермерите, т.е. вота на бившите конкуренти на финалистите сега имаше не малка тежест. Повечето гледаха със злоба и завист и не мисля, че техните точки трябваше да се удвояват. Второ, първите две игри бяха малоумни и на късмет. Трето, вота на зрителите се оказа безсмислен, тъй като първия по вот остана трети. Единствено се радвам, че всички разбраха кой е фаворитът на зрителите.

# 1 938
Финалът за мен беше пълно разочарование. Първо, се удвояваха гласовете на фермерите, т.е. вота на бившите конкуренти на финалистите сега имаше не малка тежест. Повечето гледаха със злоба и завист и не мисля, че техните точки трябваше да се удвояват. Второ, първите две игри бяха малоумни и на късмет. Трето, вота на зрителите се оказа безсмислен, тъй като първия по вот остана трети. Единствено се радвам, че всички разбраха кой е фаворитът на зрителите.

Емчи как. Да мериш пирони,вълна и най вече лайна се оказа много по-важно от зрителското мнение. Напълно в реда на нещата!

# 1 939
А какво трябваше да стане - Калоян с двата си процента повече от Яни да спечели ли?

# 1 940
А какво трябваше да стане - Калоян с двата си процента повече от Яни да спечели ли?
Аз нямаше да се сърдя, ако беше станало така!

# 1 941
Зрителите си казаха кой им е фаворита. Глас народен, глад божи. Без зрители това предаване нямаше да съществува така, че.....
Както каза happy mommy първите  две игри си бяха 99% късмет, а на последната игра Яни просто се изложи по малко от Калоян. Голяма работа.
Да Калоян заслужаваше да спечели.

# 1 942
Тука гледам едни сметки се правят... Кало щеше да спечели ако точките от бившите фермери бяха по 1 точка - Калоян имаше 20-3/3ма са гласували за него/ = 17 и ако беше спечелил алманахО щеше да има 41 точки. Яни, за който 11 човека гласуваха щеше да има 11+24+6 = 41. Така щеше да е равен резултата и Кало да спечели с 2 точки/процента/

# 1 943
  • Пловдив
Какво казвате да Вал? Може ли и на мен на ЛС?

# 1 944
Какво казвате да Вал? Може ли и на мен на ЛС?

Да и на мен моля.

# 1 945
  • На морето!
И аз искам ЛС за Валерия, моля Simple Smile
Иначе няма смисъл от сметки- Яни е пръв и на трите компонента- гласове на останалите играчи, битките и само с 2% по-малко от Калоян.

# 1 946
Според мен Яни си заслужи победата напълно и щеше малко да ме е яд, ако Калоян беше спечелил.
Не защото Калоян не ми е симпатичен, Яни заслужава повече тази награда. Калоян вероятно и на дуели би се изложил като днес. Радвам се за Яни, но по-рано днес споделих и друго, та както и да е, да сме живи и здрави.
Не се нервирайте толкова, че Калоян не спечели, аз Ви предупреждавах многократно, че няма да победи той, казах много пъти кой ще е победител, ама като не ме слушате... 😂 А, и за СМС-ите не ме слушате, ама... 😂

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 01:09 от Ензим

# 1 947
Това, че опосумите решиха в последния момент да удвояват точките на изгонените фермери си беше показателно за това кой гласят за победител. То е ясно, че е в услуга на Яни. Видяли са, че Коко води в зрителския вот и удариха едно рамо на любимеца си.
И пак да припомня, че опосумите най-нагло излъгаха нас зрителите. Казаха, че зрителския вот ще има най-голяма тежест, а точките от трите игри са общо 108. Така, че реално най-голяма тежест имаха игрите (2 от които бяха чисто късметлийски).

# 1 948
Всеки си гледа от неговата камбанария...Какво значи заслужаваше ? Ако е заслужавал, щеше да го направи.В случая Яни излезе по-подготвен и заслужено спечели.Калоян е супер достойно момче, но щом Яни е спечелил, значи е трябвало да стане така.Интересно, че никой не се оплакваше от правилата преди финала.Това, какво на вас ви си е искало да стане, е отделен въпрос.Яни беше масово избран от участниците за победител, излезе първи и след битките, и загуби с едва 2% от Калоян.Все ще има недоволни и ще се намери конспирация в нещо и едва ли не някой друг е виновен, че фаворита ви не е спечелил. Лошо е, когато не можеш да приемаш загубите с достойнство.Лека вечер Simple Smile

# 1 949
  • София
Аз харесвам и двамата наравно, бях писала и че ще съм за този, който се представи по-добре тази вечер. За мен това беше Яни.  Разликата във вота на зрителите беше нищожна и съм против състезанията, в които само зрителите гласуват. Калоян направи много масова кампания за гласуване, Яни не, ако и той беше направил същата, току виж го беше и минал. Смятам, че това не трябва да е решаващо, защото и така хората от големите градове нямат никакви шансове, винаги се подкрепя човекът от село или малък град, за който целият град и околни села се обединяват и пускат мнооого смси.

Поздравления и за тримата финалисти за достойния финал, държаха се добре, бяха мили един към друг и видимо се радваха, нямаше злоба.

От всички участници съм харесала само страницата на Калоян, защото той ми е най-интересен.  И ще продължа него да го следвам, Яни, едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт