Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 281
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 1 995
Не съм съгласна, Люба Ризова. Миналата година техният фаворит бе Финци, но не можа да спечели. Колкото и да го бутаха. Сега направиха така, че 100% да са сигурни. И мен ме губят!
О да. Помня колко възмутени бяхме в темата за това колко явно подкрепят Финци. Даже на последния дуел между Стоян и Нико Иван буквално си викаше срещу Стоян. Тогава наистина всички изригнаха срещу държанието му. Ама нямаше какво да направят срещу Стоян защото в миналия сезон зрителите имаха решаващия глас за разлика от сега.

# 1 996
  • София
Яни каза, че трудно изразявал емоции и за това не бил реагирал емоционално вчера, ама пък във " Фермата" бая си поплакваше.  Laughing

# 1 997
Скрит текст:
[
Резултати от Анкета:

Кого ще подкрепите на финала тази неделя?

Гласували: 166
Яни - 66 / (39.8%)
Калоян - 72 / (43.4%)
Валерия - 7 / (4.2%)
Виолета - 21 / (12.7%)[/b]

Честито на Яни!
Колко ли пъти в темата казавах, че победител ще е Яни? 😂 И днес - пак, абе, много познавам, бе.
А колкото до пратените СМС-и - и за тях си казах мнението няколко пъти, но наивни хора винаги е имало и ще има, които не осъзнават, че правят добрина само на продуцентите и мобилните оператори с гласувснето си. Насила някой кара ли някого да гласува? Кое не е честно? Че Яни спечели ли? Ми, добре, да бяха подарилии на Калоян победата. 😂
Eнзим, защо трябва да обиждаш на наивници всички гласували?
[/quote]
Съжалявам, няма да си взема думите назад, а ще продължа да агитирам да не се гласува. За мен всеки, който гласува за риалити, е наивник. Но, щом искаш да пълниш нечий джоб, не е мой проблем.
За всички, които омаловажават победата на Яни - много грозно е това, с какво Калоян е заслужил победата повече от Яни, с двата си процента повече вот. За мен това е нелепо.

# 1 998
  • Mediterraneo
Яни ме кефи и се радвам, че спечели!
Снощи Сашка с лъскави лигавник даже не припари до възлюбената си. Първа дружка с Яни, окачи му се на врата, голяма приятелка му е Сашка, мхм. Ненавиждам хора, които са гъсти винаги със силните на деня!

# 1 999
Яки дебати са се вихрили.
Каквото и да си говорим Яни е победител и то съвсем заслужено.
Разликата в зрителския вот между него и Калоян е 2%. Айде моля ви се  дори и да си бяха старите правила пак Яни щеше да е победител, защото точките от публиката им са почти еднакви и всичко щеше да се реши пак от точките от игрите и от старите фермери.
Да в предишните сезони любимецът на публиката беше и победител но печелеше по около 80-85% от зрителския вот, а тук двамата бяха съответно с 39% и 41%
Каквито и да бяха правилата- нови, стари Яни щеше да спечели.

# 2 000
Коко и Вили предполагам, че ще гостуват в сряда и четвъртък в преди обед? Нямам търпение да ги чуя.

# 2 001
  • София
Ще гледам днес и ако кажат кой кога ще гостува, ще пиша.  Peace

# 2 002
Калоян нищо не направи на игрите и това е факт, но защо някои пишат все едно Яни беше някакъв фурор на тях? Във втората игра остана последен, а на алманаха даде само един верен отговор повече от Калоян който хипер, мега, гига се изложи според някои. Една кула направи като хората и това беше.
Яни може да не се е представил блестящо , но беше достатъчно за да победи в игрите .Ако се даваше по една точка на игра и по една топка на глас от старите фермери пак Яни щеше да победи
Просто разликата в зрителския вот е нищожна.

# 2 003
Яки дебати са се вихрили.
Каквото и да си говорим Яни е победител и то съвсем заслужено.
Разликата в зрителския вот между него и Калоян е 2%. Айде моля ви се  дори и да си бяха старите правила пак Яни щеше да е победител, защото точките от публиката им са почти еднакви и всичко щеше да се реши пак от точките от игрите и от старите фермери.
Да в предишните сезони любимецът на публиката беше и победител но печелеше по около 80-85% от зрителския вот, а тук двамата бяха съответно с 39% и 41%
Каквито и да бяха правилата- нови, стари Яни щеше да спечели.
Има едно нещо с което не съм съгласна. Ако бяха старите правила разликата между точките на Калоян и Яни щеше да е много по-крехка и напълно преодолима чрез зрителско гласуване. По този начин феновете на Калоян щяха още повече да се активират защото реално от тях щеше да зависи дали ще спечели. А тук какво се получи?'Някъде един час преди да свърши предаването Калоян изоставаше с близо 40 точки т.е феновете му нямат стимул да гласуват защото реално няма как той да настигне другите двама по точки. Затова и от 6-7% разлика отначало в полза на Коко разликата им стана 2% накрая.

# 2 004
  • София
Още преди финала знаехме, аз поне де, че зрителския вот ще е много близък между Яни и Калоян, с лека преднина за Калоян и затова игрите ще са решаващи. Така и стана, тъй че аз тази година не търся под вола теле (за разлика от миналата с Финци 😄)

Харесвам и двамата, но Яни просто се представи по-добре вчера. Сега и разсъждавам по-разумно днес и оценявам, че и Валерия се беше подготвила добре на иначе малоумните игри. 😄 Просто Калоян разчиташе твърде много на зрителския вот и това му изяде главата.

Да не се дърляме на финала на хубавата тема. 🌺

# 2 005
Пандаани, Стига с тези миналогодишни правила, те са минало, както е минало вече и Новото начало, между другото.

# 2 006
  • Буркина Фасо
ако зрителите трябваше да определят победителя какъв е смисълът от игрите и точките на фермерите?
а казват , че зрителският вот е в тежест или пък, че може да обърне моментните резултати, поради необходимостта им от пускане на СМС-и.
дразнещо е , че още от началото не се знаят (и спазват) правилата.

# 2 007
  • София
Определено съм съгласна, че правилата трябва да се знаят предварително.  Peace

# 2 008
  • София
Къде са казали, че само зрителите определят победителя? Все едно за пръв път гледате този формат и не знаете, че има и други компоненти. Да, тази година зрителите имаха по-малко тежест, но и вота между първите двама беше много близък, не като предните две години.

Също съм съгласна, че правилата трябва да се знаят предварително, но това са Иван и Андрей, не забравяйте 😄

# 2 009
Честито на Яни! Да оползотвори парите правилно!
Нооо... Изключително слаб и скучен финал! Нито една интересна игра нямаше. Не можаха ли да измислят нещо друго? Че то всеки друг дуел по време на формата беше по-интересен. Ще ми мерят вълна и лайна, ще строят кули като децата от детската градина...
Разочарована съм!

Общи условия

Активация на акаунт