Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 298
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 010
Едно мнение което прочетох за Калоян което за жалост описва това което му се случи вчера:
 ” Калоян ще остане в историята на фермата и с това, че сам се прецака на финала като се провали на игрите включително и на алманаха. А публиката му даде победата”.
Точно така е за жалост. Новите правила тотално му стопиха шансовете, но и той не си помогна. Сам се би. И един от опосумите му каза ”ти не оправда очакванията на хората които те подкрепиха”. Дано не вземе да се депресира сега заради това Sad

# 2 011
Според мен Калоян не играеше за победа на финала. Така го усетих аз, но може и напрежението да си е оказало думата. Оная пикла пък изобщо нямаше място на финала.  Tired
Да му е честита победата на Яни и дано да сбъдне мечтата си.  bouquet
Сашка да отиде и да се гръмне някъде с лакираните си ръчички!  Twisted Evil
Само не разбрах накрая кой спечели "наградата" на Бети и Ники? Яни ли?  newsm78

# 2 012
Да,да...той искаше да подари 100 000 на Яни от благородство...Защо ли го наричат Жоро Кехайов ?

# 2 013
Някой по-назад в темата спомена, че Коко по някакъв начин е свързан с ”Гласът на България”? Танцьор ли е там?
И нещо интересно което прочетох - за втора поредна година победителят в най-първия дуел печели и сезона. Миналата година Стоян и Михо откриха дуелите, а тази - Яни и Тома.

# 2 014
Гледам доста сте коментирали визията на Алек, къде мога да го видя, че спах. Дали има във Фб?

# 2 015
Според мен Калоян не играеше за победа на финала. Така го усетих аз, но може и напрежението да си е оказало думата. Оная пикла пък изобщо нямаше място на финала.  Tired
Да му е честита победата на Яни и дано да сбъдне мечтата си.  bouquet
Сашка да отиде и да се гръмне някъде с лакираните си ръчички!  Twisted Evil
Само не разбрах накрая кой спечели "наградата" на Бети и Ники? Яни ли?  newsm78

Яни е прекалено скромен за да го направи, но на негово място моментално бих върнала наградата да си безплатен работник на Бети и Ники. В първият момент реших, че нещо се шегуват.

# 2 016
  • Gotham City
и на мен ми направи впечатление наградата им.... Rolling Eyes

# 2 017
Някой по-назад в темата спомена, че Коко по някакъв начин е свързан с ”Гласът на България”? Танцьор ли е там?
И нещо интересно което прочетох - за втора поредна година победителят в най-първия дуел печели и сезона. Миналата година Стоян и Михо откриха дуелите, а тази - Яни и Тома.
Първия път като участва в "България търси талант" не се класира за напред. Втория път отиде и на втора фаза и там отпадна. А иначе участва и малко в "София ден и нощ"

# 2 018
  • Вестерос
Сълзата беше с една блуза черна с пайетки на гърдите, мега смешно!

Станко как е награбил Яни

Алек от инстаграм с блузката

https://www.instagram.com/p/Bc0qBNlhgHP/?taken-by=alek2424

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 10:29 от Tiffany А

# 2 019
Сега дават Яни в преди обед.
Не съм обърнала внимание, но Калоян много се зарадва като казаха, че Яни е победител. Така се губи с достойнство!

# 2 020
  • София
Каза, че само са се закачали с Виолета и сега са приятели.

# 2 021
  • Вестерос
И двамата казаха, че са приятелчета и близки, нормално да се зарадват един на друг.

# 2 022
Сълзата беше с една блуза черна с пайетки на гърдите, мега смешно!

Скрит текст:
Станко как е награбил Яни

Алек от инстаграм с блузката

https://www.instagram.com/p/Bc0qBNlhgHP/?taken-by=alek2424
[/spoiler]

Tiffany А, благодаря!  Hug

# 2 023
Интересно ми е тези които одобряват точкуването от вчера дали щяха да са толкова равнодушни ако Валерия беше спечелила, защото не знам дали го осъзнавате, но тя беше на един косъм от спечелване на предаването.
Ако Яни само малко повече се беше забавил с кулата си и ако Валерия беше дала само един верен отговор повече на алманаха сега щеше да държи чек за 100 000лв., въпреки  че беше едва трета при гласуването на зрителите и трета при гласовете на журито. В тази хипотетична ситуация в която тя печели и трите игри точките й накрая щяха да са 98 (72 от игрите, 20 точки от зрителите и 6 от журито), а Яни и Калоян щяха да имат съответно  85 и 61 точки. Е някой да ми обясни как това щеше да е справедливо? Как да построиш една кула от дърва, да улучиш някакви грамажи и да отговориш на 5 въпроса вярно е по-важно от гласуването и на зрителите и на изгонените участници (в тази хипотетична ситуация). Излиза, че може да си трети във вота на зрителите и трети във вота на журито и пак да спечелиш, но не можеш да спечелиш дори и да си първи във вота на зрителите, ако не си взел достатъчно точки от игрите. За мен това е пълен абсурд.
Опосумите се скъсаха да обясняват как ние сме най-важни и нашият глас имал най-много тежест, а е точно обратното.  Не е коректно от тяхна страна да подвеждат зрителите. Сега може да са се напълнили с обаждания, но заради тази година изобщо не вярвам толкова много хора да се излъжат да гласуват в друг сезон.

Много точно! Във тази връзка бих казала, че  е зрителският вот има тежест колкото кофите с лайна, които теглиха и единствения смисъл от  СМС е да съберат парите за наградата. Пълно разочарование е този финал!

# 2 024
Яни не  се е влюбвал от 11 години?'Дали това означава, че не е имал гадже от толкова време? Не ми се вижда като фен на еднодневки.

Общи условия

Активация на акаунт