Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 280
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 040
Аз едно знам - винаги ще има недоволни от победителя. А това, което ме дразни, не, по-скоро ми е смешно - че се гледа под лупа победителят колко се е изложил, нищо че си е спечелил игрите, сякаш другите са се представили блестящо. Яни се е изложил, да, така е, а Калоян не е, така ли? На въпроса за Самуил се изложи много лошо Калоян, защо това се пропуска, като това е смешно да не го знаеш. Все едно, както казах - недоволни все ще има. Simple Smile
Ако искате се обиждайте, че за мен е наивно да се пускат СМС-и, аз така мисля и съм го казвала много пъти. Най-малко, защото вотът спокойно може да се манипулира, но все едно. Сигурна съм, че винаги ще има гласуващи, ей така - вълнуват се и мислят, че помагат на фаворита си, а помагат на продукцията и на мобилните оператори. Simple Smile
Не знам къде четеш, но е точно обратното. Калоян е масово оплюван в момента заради алманаха докато Яни и Валерия ги хвалят при положение, че разликата между тях е един верен отговор.

# 2 041

Тази снимка ми е малко странна, освен ако не е фотошопната. Или съм пропуснала някаква история.
Това са тениските които предлага Станко.Явно е подарил по една на всички и са се снимали с тях.
Реклама си прави човека.

# 2 042
Два, два верни отговора е разликата. Аз чета тук, тук се оплюва Яни, че се е изложил. Simple Smile

# 2 043
Два, два верни отговора е разликата.
Един, един верен отговор. Нито Калоян, нито Валерия се запънаха в този въпрос за разлика от Яни.

# 2 044
Първо ще пиша, после ще чета, че сте изписали света, а и не искам да се влияя от коментарите ви, а да си кажа първосигнално какво ми е на душичката. Wink
Първо: Честито на Яни, радвам се за него, макар че фаворитът ми беше Калоян. Напълно си заслужи победата с трудолюбие, добро отношение и знания, недостатъчни според мен, но на фона на останалите плиткоумници си е направо професор.
Второ: и през ум не ми минаваше, че Виолета ще отпадне първа. Явно Бентлито си има достатъчно фенове навън, нищо че Елена я направи финалист, но каквото било - било. Според мен Вал се представи на ниво.
Трето: игрите - скучни и баламски, неподобаващи на дълго чакания финал. През всичките месеци гледахме кръв, пот, сополи по арената, а сега само дето по един гоблен не им връчиха да шият - скука, пълна скука.
Сега за Коко: сърдита съм му. Angry Продължавам да мисля, че е прекрасен млад мъж с чудесни качества и му се възхищавам, но мисля, че подцени финала и се представи изключително слабо, още повече, че игрите им ги казаха предварително. От друга страна в негова защита мога да кажа, че по мое мнение игрите бяха изключително женски и ако имаше игри за издържливост, сила или ловкост, можеше да има по-добри шансове да покаже различни умения. За игрите не знам, но за грешките на Алманаха не мога да му простя. Close Непростимо е човек като него да не знае, за ослепените Самуилови войници. Rage И не го отдавам на притеснение или зацикляне, това е нещо, на което всеки българин трябва да отговаря без да се замисля, като рождената си дата примерно. А най-много от всичко ме е яд, че даде повод на Алек да злорадства.
Толкова от мен засега. Връщам се отначало да ви чета.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 23:22 от pip4i

# 2 045
  • София
Калоян не е ходил на дуел, нали така, т.е
 подкрепата за него не е на база дуели.
Парадоксът ли? Ето ви го.
Подкрепяте едно смирено, свястно и незлобливо момче, а реакцията е злобеене защо то не е спечелило и плюене по другия конкурент, който също притежава достатъчно човешки качества.
Само това показва колко всъщност разпознавате ценностите и умеете да се придържате към тях и да ги интернализирате. Т.е. подкрепата ви е фалшива.
Сори бът нот сори

# 2 046
Мен лично ме подразни изказването на Валерия, че видите ли се доказала, че мястото на финала не и е даром, а напълно заслужено. Като мериш точно лайна и вълна направо си се доказала, миличка Grinning
Права си е момичето. Все пак 36 точки се разпределиха в тази велика игра. Получи се така,.че 36% от зрителския вот са толкова важни за продуцентите колкото това кой правилно е изчислил грамажа на фермерските лайна. Напълно равностойни са двете неща естествено спор няма!

# 2 047

Тази снимка ми е малко странна, освен ако не е фотошопната. Или съм пропуснала някаква история.
Това са тениските които предлага Станко.Явно е подарил по една на всички и са се снимали с тях.
Реклама си прави човека.

Май Виолета и Гинчев ги няма на снимката

# 2 048
Пандаани, добре, продължавай да се самонавиваш, че Калоян е бил по-достоен за победител, щом те влече и имаш нужда от това. Дано успееш да преглътнеш факта, че друг победи. Да сме живи и здрави.

# 2 049
Скрит текст:
Е, свърши се. И кой толкова е гласувал за Вал, нали от кифли му беше писнАло на драгия зрител? Признавам си, ФБ ме подведе, че Вили е една идея по харесвана . И като я отстраниха се усетих, че върви сценария с "влюбеното " маце на 2-ро място. Първото естествено е за Яни ,  само гледах как Коко ще загуби. КалоЯни бяха едни спокойни и лежерни...да сте виждали Яни толкова весел на състезание? А Коко колко внимаваше да не победи  Smile сто пъти си огледа кулата....Единственият напрегнат беше Бамби , която край любовната сага не я долюбваха зрителите , но пък тя я изкара до финал.
Признах си още в петък, пуснах смс за Коко, просто защото го харесах . Мина ми мисълта, че всички харесват Коко, пък никой не гласува щото разчита, че човека ще си вземе ей така гласовете и да не се окаже 1-вия отстранен.  Дето се вика, заради себе си го пуснах , чак после се сетих, че той е златната кокошка на И+А и няма да го "заколят" в началото. Mask  Както и стана. Андрей се изхвърли с това " Ти не оправда очакванията ....." пък Коко с усмивка му върна " Сигурно защото не съм бил на дуел".....Не ми се видя депресиран, по-скоро радостен за Яни и факта,че повтори иронично най-често отправяното към него обвинение , ми потвърди усещането за  продуцентски намеси.
Не го мислете Калчо, притежава всички качества да се справи , сега доби и популярност ,а като артистична душа за него това е важно. Дано я използва с успех.
Жал ми е за Вили, ама ако я бяха пуснали вместо Вал , можеше да ги отвее и да провали сценария  Smile затова я пратиха на пейката. Възможно е кампанията срещу нея като "злобна и мързелива" да изигра роля за малкото гласове , но Бамби да я бие ? Не мога да си го обясня, вЕрвайте ми .Mask

Аз имам опасения, че вота за Виолета и Валерия е разменен, но ще изчакам да се уверя със сигурност след по-подробна проверка на фактите.

# 2 050
А за кой "Пешо" казвате, че бил в студиото сутринта ? Нищо не можах да гледам днес, а снощи само от време на време. Някак очаквах повече от финала, въпреки че напъните в последните дуели ми дойдоха в повече, бяха доста тежки и ме натоварваха. Яни спечели очаквано според мен, неочакваното беше второто място на Валерия. Тази година жена със сребърен медал, нищо чудно другата да направят така правилата, че жена да спечели, може да гласят формата и в тази посока.
На снимката с тениските Алек до Виолета ли е застанал ?

# 2 051
Не се самонавивам Ензим. Преди 2 страници написах, че Калоян сам се би. Просто изразявам мнения. Ако не ти харесва какво пиша не ми отговаряй. Няма нужда от лични нападки.
А тази снимка с тениските на Станислав просто не мога да си преставя, че не е фотошоп.

# 2 052
Аз пък се чудя как да мислиш и да отговаряш на въпроси от алманаха при този шум и непрекъснато говорене на И и А, при това за време /въпреки, че въпросите не бяха трудни/

# 2 053
Не гледах по бТВ, показа ли се Пешо на Валерия?

# 2 054
А за кой "Пешо" казвате, че бил в студиото сутринта ?
Не във връзка с Фермата, а по друга тема, но ми стана интересно съвпадението

Общи условия

Активация на акаунт