Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 253
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 055
А за кой "Пешо" казвате, че бил в студиото сутринта ?
Не във връзка с Фермата, а по друга тема, но ми стана интересно съвпадението
Щеше да е голям резил ако го бяха поканили за да коментира фермата и Валерия Simple Smile

# 2 056
Още снощи по време на рекламите имаше анонс за "Тази сутрин" и казаха че кмета на Ст. Загора ще е там по някаква тема, не Фермата.

# 2 057
Пандаани, не те нападам, как ти хрумна. Само казвам как изглежда бясното ти вилнеене в темата, нищо повече. По-спокойно, беше ясно кой ще спечели, защо трябва да се оплюва победителят, като си заслужи победата, без значение кога и колко се е излагал. 😂
Айде, со здраве. 😘

# 2 058
Пардон, обърках кой каво казва и пуснах коментар не на място, извинявам се Simple Smile Затова се редактирам

# 2 059
Калоян не е ходил на дуел, нали така, т.е
 подкрепата за него не е на база дуели.
Парадоксът ли? Ето ви го.
Подкрепяте едно смирено, свястно и незлобливо момче, а реакцията е злобеене защо то не е спечелило и плюене по другия конкурент, който също притежава достатъчно човешки качества.
Само това показва колко всъщност разпознавате ценностите и умеете да се придържате към тях и да ги интернализирате. Т.е. подкрепата ви е фалшива.
Сори бът нот сори
Абсолютно.
Лично аз пуснах СМС за Калоян  още в петък,но се радвам за Яни защото той си заслужи победата.
Поведението и на двамата по времв на формата беше сходно- добри, работливи, неконфликтни момчета
Това се видя и от зрителския вот.Почто еднакъв.
И ми е тегаво че тук се прави опит да се обезличи заслужената победа на Яни и да се изкарва че едва ли не продукцията му я е подарила

# 2 060
Скрит текст:
Подкрепяте едно смирено, свястно и незлобливо момче, а реакцията е злобеене защо то не е спечелило и плюене по другия конкурент, който също притежава достатъчно човешки качества.
Само това показва колко всъщност разпознавате ценностите и умеете да се придържате към тях и да ги интернализирате. Т.е. подкрепата ви е фалшива.
Сори бът нот сори
Абсолютно.
Лично аз пуснах СМС за Калоян  още в петък,но се радвам за Яни защото той си заслужи победата.
Поведението и на двамата по времв на формата беше сходно- добри, работливи, неконфликтни момчета
Това се видя и от зрителския вот.Почто еднакъв.
И ми е тегаво че тук се прави опит да се обезличи заслужената победа на Яни и да се изкарва че едва ли не продукцията му я е подарила

Точно това и мен ме угнетява, но ще го преглътна. 😂

# 2 061
Никой не го е споменал, но мен лично малко ме разочарова това, че Вили не гласува за Валерия. Вили беше толкова афектирана преди няколко дни, че нито една жена не гласува за друга жена, а тя направи същото. Само Божидара подкрепи женското начало и то два пъти.

# 2 062
Ами за мен пък преценката на Вили беше кой е най заслужил да победи.
Не на база приятелство, защото тя и с тримата беше приятел, особено с Яни и Валерия.
Тя даде реален вот а не приятелски, което е правилно.

# 2 063
Не на база приятелство, защото тя и с тримата беше приятел, особено с Яни и Валерия.
И за тези които гласуваха през седмицата вота беше реален, но Вили се разсърди специално за това, че нито една жена не е оценила и гласувала за друга жена. Нямала е причина да им се сърди защото в тяхното положение тя постъпи по същия начин.

# 2 064
Според мен Виолета гласува за този, който има реални шансове да победи, защото след процентите на Валерия беше ясно, че нейните не са големи. Същото важи и за Станислав - той даде гласа си за Яни, за да му даде предимство пред Калоян, но на играта с меренето подкрепяше Валерия.

Сори бът нот сори
bouquet

# 2 065
Тоя Шкоко казваше на Гечо да го пратят на дуел...пратиха го снощи...и не взе и една игра !

# 2 066
  • София
Хора, нещо не мога да известя модератор за спам в темата, пише ми, че услугата е недостъпна?

# 2 067
Хора, нещо не мога да известя модератор за спам в темата, пише ми, че услугата е недостъпна?
И при мен така

# 2 068
Дайте да съберем пари за един учебник по история,за подарък на Калата.Барем се понаучи,кога започва Първата световна война и кои са ослепените воини на Самуил.

# 2 069
  • Другата България
Скрит текст:
Е, свърши се. И кой толкова е гласувал за Вал, нали от кифли му беше писнАло на драгия зрител? Признавам си, ФБ ме подведе, че Вили е една идея по харесвана . И като я отстраниха се усетих, че върви сценария с "влюбеното " маце на 2-ро място. Първото естествено е за Яни ,  само гледах как Коко ще загуби. КалоЯни бяха едни спокойни и лежерни...да сте виждали Яни толкова весел на състезание? А Коко колко внимаваше да не победи  Smile сто пъти си огледа кулата....Единственият напрегнат беше Бамби , която край любовната сага не я долюбваха зрителите , но пък тя я изкара до финал.
Признах си още в петък, пуснах смс за Коко, просто защото го харесах . Мина ми мисълта, че всички харесват Коко, пък никой не гласува щото разчита, че човека ще си вземе ей така гласовете и да не се окаже 1-вия отстранен.  Дето се вика, заради себе си го пуснах , чак после се сетих, че той е златната кокошка на И+А и няма да го "заколят" в началото. Mask  Както и стана. Андрей се изхвърли с това " Ти не оправда очакванията ....." пък Коко с усмивка му върна " Сигурно защото не съм бил на дуел".....Не ми се видя депресиран, по-скоро радостен за Яни и факта,че повтори иронично най-често отправяното към него обвинение , ми потвърди усещането за  продуцентски намеси.
Не го мислете Калчо, притежава всички качества да се справи , сега доби и популярност ,а като артистична душа за него това е важно. Дано я използва с успех.
Жал ми е за Вили, ама ако я бяха пуснали вместо Вал , можеше да ги отвее и да провали сценария  Smile затова я пратиха на пейката. Възможно е кампанията срещу нея като "злобна и мързелива" да изигра роля за малкото гласове , но Бамби да я бие ? Не мога да си го обясня, вЕрвайте ми .Mask

Както повечето пъти - съгласна! Hug
50 страници няма как да изчета, така че се включвам направо.
Ами....скучно ми беше. Седях до два нощес да ги гледам на запис и сега съжалявам. Не мисля, че Яни не е заслужил, но мисля, че просто имаше продуцентска намеса. Може да сте го казвали - не знам, но аз не вярвам, че човек, който три месеца чете Алманаха няма да знае въпроса за Самуил, та дори и от обща култура. Просто Калоян не трябваше да спечели. Игрите - тъпи и скучни, като за финал можеше нещо по-така да спретнат. И били се подготвяли цял месец - как точно?
И аз смятам, че точкуването беше такова, че да не позволи зрителския вот да е решаващ. Щото беше ясно какъв ще е.

Общи условия

Активация на акаунт