Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 226
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Разпиляна във въображението
Той затова грам внимание не й обърна на Финала. Поне аз не видях да отиде при нея. Дори на общата снимка с тениските са толкова далеч един от друг, а във Фермата й бе като лепка.

# 2 206
  • Gotham City
Само  не ми стана ясно от къде разбрахте , че Калчо чете бг. мама

Шегите не ти понасят, хм?  Thinking

# 2 207
  • София
Дават майка и сега, много е младолика.  Peace

# 2 208
Гледам, гледам.
Изобщо не са заедно.
Бля,бля.Ами точно ракета носител и е бил Алек.Усъмних се още в момента в който рЕзко и дойдоха чувствата след разговора и гостуващите фермери.
Усети се че ако го отсвири това може да и донесе ратайство, дуел и се Флюби .

# 2 209
Къде да видя тази снимка с тениските, която споменавате?

# 2 210
  • София
Благодаря, дами, за директното включване за нас негледащите. 🌺

Мичичен герой, представих си го просто. 😂

Сега да не почнем да жалим Алек само, че биде употребен от “малката”? 😄

# 2 211
ПараСиемпре, аз вече почнах да роня сълзи. 😂

# 2 212
  • София
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1607269002671709&set … ype=3&theater

Ето, за който има фейсбук, сега не мога да я кача.

Ще се продават на търг довечера за едно 16 г момче с тумор в мозъка.

Валерия каза, че много се колебае дали да дойде да живее в София.

# 2 213
  • Mediterraneo
Аз го мисля Сашка още от финала, когато стана ясно, че не са заедно. Не мога да спя по цяла нощ, горкото момче/ момиче! Язък му за пролятите сълзи, язък му за маникюра и пайетите!

# 2 214
Ето:
Май липсват някои.

# 2 215
  • София
Казаха, че Алек ще гостува в петък. Предполагам, че утре ще е Калоян, а Виолета ще е в четвъртък.

# 2 216
Много приятно момиче е Валерия. Красива и лъчезарна, лицето ѝ направо сияе и излъчва светлина. Много добре си отговаряше на въпросите. Достатъчно дипломатично отговори за Алек и съвсем правилно отклони въпроса за Пешо. Дали от продукцията са измислили историята с транспаранта, няма да се разбере, но още тогава ми се струваше доста нереална, защото човек, който не иска публичност за връзката си, пък тя е и приключила преди старта на шоуто, изведнъж ще прави такъв романтичен жест. И историята с Алек ми беше фалшива от началото до самия край, сега всичко потвърждава съмненията ми. А най-подозрително беше, когато Андрей без никакво основание я караше да си определи отношението към този ми ти Ромео. Оттам последваха и изведнъж появилите се чувства у нея. От всичко това ми миришеше на продуцентски простотии. Но дори и да не е било така, поведението на Валерия си беше напълно коректно през цялото време.

# 2 217
  • Вестерос
Имаше инфо от някой , който познава Пешо и да , истински бил трансперанта.

Троловете ще престанат ли да обиждат ? Смятам да почна да ги докладвам за спам вече! Аман от повърхностни и плиткоумни потребители..

# 2 218
Брей таз Валерийка, плъзгава като змиорка. Алек изпързаля, Елена изпързаля, драгия зрител изпързаля с ментак транспаранти любовни некви. Почти до голямата награда успя да се изплъзга.
Не е гот така, нямам аз доверие на плъзгави хора. Не мога  да приема, че не искала да нарани чувствата на Алек, та за това така.
 По-добре да нараниш чувствата на човек, а не да му разбиеш сърцето. По-принцип говоря, нямам в предвид, че Алек има сърце.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 12:02 от Lantana

# 2 219
Троловете ще престанат ли да обиждат ? Смятам да почна да ги докладвам за спам вече! Аман от повърхностни и плиткоумни потребители..
За кого говориш? Искаш ли да те докладвам за обида към потребители? Някой теб нарича ли те плиткоумна? 😂 Не видях някой да пише обиди за други потребители, освен теб, де. 😂
Ти пускаш мнение след мнение много често, но никой нищо не ти казва, а? На всеки се случва, но не и колкото на тебе.

Общи условия

Активация на акаунт