Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 467
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 370
Аз съм номер едно фенка на Калчо, но съм съгласна, че подаряване на победа не е имало. Правилата, че бяха безумни е друг въпрос, но той си загуби по тях. По скоро мисля, че по някаква причина не е бил достатъчно мотивиран да спечели защото според мен изобщо не се беше подготвил за игрите. Ако толкова е искал да спечели щеше да изяде алманаха с кориците. Не е бил 100% отдаден на каузата да грабне голямата награда(може би не се е чувствал достоен). Това е различно от първата теория защото подаряване на победа ще рече, че Калоян е можел да се справи перфектно и на трите игри, но не го е направил за да спечели Яни което няма как да отговаря на истината.
Искам само да вметна, че Калоян потвърди това което писах преди дни. Имал е достатъчно стабилна разлика в процентите с Яни, но след представянето му на игрите смс-ите за него са спряли защото феновете му са видяли, че няма как да настигне другите двама щом изостава с 40 точки. Смея да твърдя, че ако точкуването на игрите и на вота на старите фермери не се удвояваше Калоян можеше да спечели. Разликата между него и Яни в резултата нямаше да е толкова фрапантна и феновете му можеха да се активират и да го направят победител. Опосумите да си оправят правилата другата година защото е пълня тъпня и подигравка всичко да се решава от игрите и гласуването на изгонените фермерите, а вота на зрителите да няма абсолютно никакво влияние към крайния резултат.

# 2 371
Успях да изгледам интервюто. Това момче наистина е "стара душа'  ....особено ме трогна с " подаръка " за баба си и дядо си в "сивите им дни" - подари им доброто си поведение и поздравите на съселяните, че са отгледали свястно дете. Уау, впечатли ме, а е само на 25 години. Но те не са малко, всъщност , имал си време да израстнеш много неща, държал си изпити, не са без значение и материалните трудности на  семейството. Колкото се радвам на него, толкова поздравявам и  майка му , тази жена е отгледала прекрасни деца, сама . Вместо да развяват Кали с трите деца от трима мъже, едни почтени телевизионери биха могли да показват такива жени , не са една и две. Нооо, целта на българските телевизии не е такава , знаете го. Mask
Калоян наистина я караше ден за ден , когато му дадоха амулета чак тогава осъзна,че минава на друго ниво на играта. Преди това казваше, че е доволен да стигне по-напред и наистина нямаше болни амбиции да стигне края. Поне не го дадоха да крои планове като АС или ЕФ. Аз съм доволна от решенията му да прати АС на дуел, че играта беше затънала в едни женски битки и разпри....не се гледаше вече. Недосегаемото Бентли, вечните Вили и Дара на тепиха, скатаната Марина....
Не мисля, че е подарил победата на Яни ,  въртеше се с него защото мъжкарите ги изолираха , а Яни си има доста фермерски знания. Признаваше му първенството. Дали сега са дружки, те си знаят . Беше и край Гечо,  дори го носи на гръб при една игра и го нарече дете. Ама Гечката като е криво дърво, баш накрая му изби злобата и срещу жените и срещу него . Станало е , няма връщане, единия пожъна симпатии вътре и вън, другия спечели Папи като приятел за цял живот. Smile завиждате ли ? Smile
Съмненията ми са, че отстъпи 2-рото място . След продуцентска намеса разбира се,  не мога да забравя как се мота с кулата , на въпросите държеше твърдо 2-ро място..... като не си пръв е все тая дали си 2-ри или 3-ти. Финала беше като репетиран, Яни се шегуваше , Коко се помотваше, само Бентлито беше напрегнато.
Те си зная и опосумите , Коко не се покри с позор, дори ще го помнят повече от Вал.
Все пак гледахме продукция, не олимпийски игри . важно е, че внесе доза почтеност и показа другото лице на младежта. Защото мнозина са като него, огледайте се. По улиците е пълно точно с такива готини , амбициозни млади хора.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 18:15 от Tary

# 2 372
Всички, според престоят им вътре, получават съвсем не лошо възнаграждение. Расъл в недоимък на Кало това, което са му заплатили напълно го е задоволило. А то не е никак малко, стигайки до финал. Ето ви една демотивация.

# 2 373
За тези, на които им е интересно, Калоян още на 8 август е качил клип в канала си в Ютуб, на който ясно е показал, че има приятелка...или поне задника й Grinning  Явно симпатиите му към Валерия са изчезнали доста преди началото на Фермата.

https://www.youtube.com/watch?v=AhZv1yrtM5M

# 2 374
Калоян в нито един момент не е показал интерес към Валерия вътре. Показаха едно клипче как танцуват заедно на кастингите и от там продуцентите изтеглиха един дълъг локум за това, че едва ли не са влюбени и чак няколко серии в началото ни убеждаваха, че има любовен триъгълник вътре което изобщо не отговаряше на истината.

# 2 375
Плащат ли им?

# 2 376
Калоян в нито един момент не е показал интерес към Валерия вътре. Показаха едно клипче как танцуват заедно на кастингите и от там продуцентите изтеглиха един дълъг локум за това, че едва ли не са влюбени и чак няколко серии в началото ни убеждаваха, че има любовен триъгълник вътре което изобщо не отговаряше на истината.
Не само продуцентите ни убеждаваха. Калоян го каза в едно от първите видеа,че се е надявал да излезе нещо повече между него и Валерия.

# 2 377
Не е само задника и, почти накрая се вижда нежно момиче в бели панталонки Smile
Ако има амбиции, те са в танците и клипчетата стил "да е весело'. Но си дава сметка,че е до време. Момчето получи популярност и то добра, какво повече му трябва?
Аз пък съм доволна, че женомразците АСГ схемаджии до последно,  отпаднаха и до финала стигнаха хора които през цялото време се държаха уважително с жените.
Да си правят изводи кандидатите за Фермата 4 - скараш ли се с жените, далече няма да стигнеш ! 
Доказа го и формат 3 - зад успелите  КалоЯни , стоят не една, ами 4,5 ,6 жени Smile
И тъй като подготовката вече ме поглъща , Ви пожелавам Весели Коледни Празници и не забравяйте новото начало  е на всяка крачка Smile
Да не отварят хора, на които не им понася Леми Килмистър :
Скрит текст:

# 2 378
  • София
Колко им плащат във Фермата?
Едно време в ББ ми бяха казали, че безизвестните получават нещо от рода на днешни 1000-1500 на месец, като им се плащало на ден, спрямо това колко време се задържат. Идеята е да могат да си купят нужни неща за предаването и интервютата след това и пътните да си поемат, както и да имат семействата им какво да ядат, защото хората остават без работа, а сметките им вкъщи си вървят.

# 2 379
Демек...Да разбираме,че България харесва подлизурковци,които се крият под полите на ултра трудолюбивите жени,на които специалитетът им е " Чай от леща " ? И кои по-точно са схемаджиите ? Явно не е любимецът ви Коко,който за щяло и нещяло говореше през сълзи за семейството си,което май е колкото да се хареса на всеки.Друг е въпросът,че нямаше никакво мнение през целия престой.

# 2 380
Калоян и Гечо също са приятели след формата. Даже си мислех че Гечо ще гласува за него, но той гласува за Яни.
Тая Емилия няма ли как да я разкараме от темата, че яко дразни от край време! Без да чета кой го е написал ми е ясно!

# 2 381
Бубе, нека си пише, щом има необходимост, мáни я. То чудно, че е само тя, като знам във фейса колко бяха такива... 😂

# 2 382
Кое удвояване на точките е спряло Калоян да победи? Нали и неговите точки от вота на фермерите са били удвоени, не само на Яни.
А за игрите точките са ясни, общо 36 - 24 за първия, 12 за втория и 0 за третия. Ако има равни - по 18 точки.
Щом някой е успял да победи с такова точкуване, значи не е било невъзможно и Коко да победи.

Ето резултатите без удвояване:

Яни - 11+24+0+18=53;   53+39=92
Калоян - 4+0+12+0=16;   16+41=57

Еми, извинете, ако не разбирам аз нещо, но разликата пак е огромна.

# 2 383
Бубе, нека си пише, щом има необходимост, мáни я. То чудно, че е само тя, като знам във фейса колко бяха такива... 😂
Да бе ама само не разбрах за коя точно става въпрос
ултра трудолюбивите жени,на които специалитетът им е " Чай от леща " ?

# 2 384
http://bedandbirding-rhodopes.bg/za-fermata/za-fermata.html

Тук ще е на стаж Яни като победител
Това е фермата на Бети и Ники.
По точно къщата за гости.

Общи условия

Активация на акаунт