Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 428
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 400
Защо да не е справедливо? Не стоя ли и тя 3 месеца в тая ферма? Според мен трябва всеки финалист да има шанс да спечели, дори да не вземе зрителския вот.

# 2 401
Ами ако трябва да съм честна, зрителския вот трябва да е с най малко значение.
Да, опосумите ни подканяха да гласуваме, но не сме длъжни.
В интерес на истината най голяма тежест трябва да имат игрите и фермерския вот.Все пак тези хора са били заедно доста дълго време, докато ние гледахме само по 1час и 30 мин. на ден
Така че от къде на къде нашия глас трябва да е водещ при избора на победител

# 2 402
Що, бе Пандичке, нали преди искаше жена да спечели най-сетне, що сега пък щяло да е несправедливо? Stuck Out Tongue

# 2 403
Защо да не е справедливо? Не стоя ли и тя 3 месеца в тая ферма? Според мен трябва всеки финалист да има шанс да спечели, дори да не вземе зрителския вот.
Защото нали трябва и трите компонента да решат кой е победител. Как така ще е трета в два от тях и ще спечели. Така излиза, че само и единствено игрите са важни.

# 2 404
Ами ако трябва да съм честна, зрителския вот трябва да е с най малко значение.
Да, опосумите ни подканяха да гласуваме, но не сме длъжни.
В интерес на истината най голяма тежест трябва да имат игрите и фермерския вот.Все пак тези хора са били заедно доста дълго време, докато ние гледахме само по 1час и 30 мин. на ден
Така че от къде на къде нашия глас трябва да е водещ при избора на победител
Не бих имала и нищо против изобщо да го махнат зрителското гласуване и да стане като сървайвър(най-доброто предаване правено някога за мен), а не да подвеждат хората, че техния глас имал най-много тежест. Опосумите хем искат зрителски гласове, хем искат те нищо да не решават.

# 2 405
  • Буркина Фасо
ако баба ми беше мъжка ...  hahaha
навсякъде правилата се променят. тук тази година са решили да са такива. следващата година може да са същите , но може и да са съвсем нови. ние разсъждаваме какво е можело да се случи след като вече се е случило. докато те са променили правилата преди да започнат игрите. тогава е можело да спечели всеки на игрите - имат еднакъв шанс. принципно цялото предаване го представяха според тяхната изгода. от нас искаха да пишем за да имат материал и да пускаме смс-и.  вече всичко е история и в момента двамата броят парсите.  Laughing

# 2 406
Дали ще има индивидуално  интервю днес с Алек в Събуди се и Преди обед ? Thinking

# 2 407
Мисля- не. Защото преди това са при Хекимян, а при него ще бъдат от сриала Скъпи наследници. Но бих се радвала да го има.

# 2 408
  • София
Още като интервюираха Валерия, казаха ( в " Преди обед"), че Алек ще е в петък, ама сега дали ще има промени, не знам.  Mr. Green

# 2 409
  • Буркина Фасо
Дали ще има индивидуално  интервю днес с Алек в Събуди се и Преди обед ? Thinking
ай мерси, рев на живо  hahaha !!!  той не е финалист и не трябва да му се отделя ефирно време.
3 месеца ни беше предостатъчен - само за него се говореше.

# 2 410
  • София
На страницата на " Преди обед" също пише, че ще гостува, явно при Хекимян се вреждат само финалистите. Grinning

# 2 411
Почва Алек! Вкъщи съм и ще гледам директно, дано ми стигнат кърпичките 😂

# 2 412
Продължавам да не вярвам, че Алек е набор 1986. Много е побелял по брадата. И все така мазен ми е..

# 2 413
  • София
Поне не е толкова лъскав. Grinning

# 2 414
  • София
Валерия винаги щяла винаги да му е специална и той каза, че се виждали от време на време, но разстоянието било проблем. Още се опознавали и времето щяло да покаже какво ще стане. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт