Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 428
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 415
Харесва ми, че Деси и Сашо много явно не му се кефят. Не съм гледала интервютата на всички останали, но с Яни, Виолета и Валерия се държаха по-дружелюбно. Особено при Деси много личи когато не симпатизира на госта.

"А защо си лакираш ноктите?" 😂😂😂

# 2 416
Ма верно пък..що ги лакира??

# 2 417
  • София
Направо като видя мъж с  лак лошо ми става...

# 2 418
Е не стана ли ясно защо? Защото "всеки си носи кръста" 😆

# 2 419
Направо като видя мъж с  лак лошо ми става...
Не забравяй че второто име на този мъж е Сашка 😂😂😂

# 2 420
  • София
А Сашо няколко пъти му каза, че не му вървят добре нещата лак и червило.

# 2 421
На мен пък ми стана леко жал за него. Първо родители които не вярват много в него, после Валерия която явно хич не го брои за нищо, навярно и мнооооого присмех е отнесъл за поведението си, дожаля ми, ноооо не си е взел поуки много. Ако беше казал, че съжалява за думите си към Калоян щеше да ми се реабилитира напълно.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 15:02 от Няма смисъл

# 2 422
Добре де, а как на Алек и Станко не им казаха нищо, че обсъждат кого да прати Алек на дуел, нали беше против правилата. Или е важало само за Елена това правило,за друг - не, пфф.. Понеже Алек подчерта сега за този разговор, та ме подсети.

# 2 423
Няма смисъл, би ли разказала с две думи за родителите му.

# 2 424
Добре де, а как на Алек и Станко не им казаха нищо, че обсъждат кого да прати Алек на дуел, нали беше против правилата. Или е важало само за Елена това правило,за друг - не, пфф.. Понеже Алек подчерта сега за този разговор, та ме подсети.
В този случай може и да не е било против правилата. Все пак бяха казали че няма да има фермер, а изведнъж Алек трябва да решава. А си спомням и много добре, че след като му дадоха 1час на Алек за да реши, Андрей каза съветва се и със Станислав и с Валерия, ако е било против правилата веднага щяха да му кажат!

# 2 425
  • София
На мен пък ми стана леко бал за него. Първо родители които не вярват много в него, после Валерия която явно хич не го брои за нищо, навярно и мнооооого присмех е отнесъл за поведението си, дожаля ми, ноооо не си е взел поуки много. Ако беше казал, че съжалява за думите си към Калоян щеше да ми се реабилитира напълно.

Как ще каже, че съжалява като не съжалява. В интервюто на два пъти ми направи впечатление, че пак се опита да обиди Калоян, дори и да не го споменава лично. Не искал да реве, както друг го правел, за семейството си и да изтъква на зрителите драмата. Това не е достойно, ама после като го питаха защо той е ревал толкова за Валерия и че е известен с прякора си Ревльото, тогава вече било мъжко да се реве. Нищо лошо нямало в това да показваш чувства.

# 2 426
В този случай може и да не е било против правилата. Все пак бяха казали че няма да има фермер, а изведнъж Алек трябва да решава. А си спомням и много добре, че след като му дадоха 1час на Алек за да реши, Андрей каза съветва се и със Станислав и с Валерия, ако е било против правилата веднага щяха да му кажат!

Това означава, че наистина си измислят правилата както им е удобно. Вече не вярвам да има правило, за неспазването на което наказаха Елена.. Алек беше фермер на седмицата в този момент, служебен, но фермер, трябва да важат същите правила за него, иначе не е честно.

# 2 427
  • София
Няма смисъл, би ли разказала с две думи за родителите му.

Аз не чух абсолютно всичко, но не вярвали, че ще се справи и че ще издържи толкова време там. Също така техните били разделени от няколко години и той живее с баща си, а сестра му е останала с майка им, за това им били и обтегнати отношенията.

# 2 428
  • Вестерос
Продължавам да не вярвам, че Алек е набор 1986. Много е побелял по брадата. И все така мазен ми е..
Дам и аз както и за Генчев, но гени всякакви. Да се радваме , че ние сме младолики Grinning Поне аз.

# 2 429
  • Другата България
Не съм гледала Алек, май ще пропусна, но кои разстояния толкова да са проблем, като Валерия вече е в София?
Или това си е само повод?

Общи условия

Активация на акаунт