" Полицаите от края на града"

• 71 830
  • 513
  •   1
Отговори
# 165
Е, супер тогава. Въпреки да останах с впечатлението, че още има нещо между него и бившата му, дето я играе Алекс Раева.

# 166
Еех, че пишман полицаи - докараха пърхут чак на шефа си Laughing

# 167
  • Sofia
Големи скици,харесват ми  Peace

# 168
Другата седмица ще имат общ епизод с "Откраднат живот" почнахме и ние от индийците  да копираме .

# 169
  • София
Я, май ще има кросовър с Откраднат живот  Simple Smile

# 170
И другата седмица ще има общ епизод с "Откраднат живот" почнахме да копираме индийците .

# 171
  • София
Паднах от смях с това "нито мога да лъжа, нито да пикая". Между Пацо и как се казваше, с Инчето, диалогът се лее от самосебе си, страхотен тандем са.

# 172
# 173
Да, Калата и Пацо са голям тандем.  Party

Калата:"Косе Босе?"
Пацо:"Не бе, Коце-Боса"  tooth

Пацо:"Сега се отпусни и се стегни!"
Калата:"Е, да се отпусна или да се стегна сега?"  Grinning

Единствено майката и дъщерята на Пацо ме дразнят. Особено майката- много недостоверна. Не ми допадат и заигравките на Крис и Криси. Жалко, че ще се налага да ги гледаме до края.

# 174
# 175
  • София
Свекървата ми напомня на персонаж от сръбска комедия, ама твърде засилен, сякаш са изпуснали мярката. В сръбските комедии тъщата обикновено е такъв образ или старата свекърва е "госпожа".

# 176
  • Враца
Първата серия не ме грабна хич, може би заради непрестанните реклами месеци наред, очакванията ми бяха други, но сега си ги харесвам вече и ги чакам с нетърпение.
Най-вече заради набора артисти, не толкова сюжета, макар че , много ме радва това, че заплетените им истории имат щастлив край.  Heart Eyes

# 177
  • София
Тази серия бе добра. Simple Smile
Мен ме кефят напъните на щерката спрямо Крис.

# 178
  • До морето
В испанската версия Испанеца е Ел пистолеро!

Не ми хареса, твърде много копи -пейст. Трябваше поне малко да го адаптират към нашата реалност.

# 179
  • Пловдив
Мн.тъпо това с племенницата...и тоя Испанец край!обещал!Простотии!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Развалил си семейството и мълчи...

Общи условия

Активация на акаунт