" Полицаите от края на града"

• 71 811
  • 513
  •   1
Отговори
# 225
  • There I was on a July morning
Този епизод им се получи добре. Имаше свежи лафове и забавни ситуации. А тримата пишман-полицаи бяха уникални.Sweat Smile

# 226
И на мен ми хареса епизода. Знам, че се повтарям, ама големи са шемети бе!  Simple Smile Геро и Угрински са страхотни!  Heart Eyes

Криси:"Тате, мама те чака. Запалила е свещи и е облякла прозрачната нощница."

Пацо:"Айде тръгвам. Жената е запалила нощницата."  Joy

Нели:"Ти мене на луда ли ме правиш бе?"
Пацо:"Да. Не. Да ли казах?"  Joy

# 227
Цопвам и аз тук.
Български сериали не гледам, но актьорите са ми на сърце. И реших да му дам шанс.
Първи епизод не ми допадна много, но реших дам шанс и на втори епизод. Хареса ми много. И следващите.
Уникални идиоти  Joy

И мен ме яд, че не съм гледала "Хората на Пако". Още повече ме яд, че никъде не мога да го открия с бг субтитри.

Вчерашния епизод още не съм гледала. Може би днес.

# 228
Цопвам и аз тук.
Български сериали не гледам, но актьорите са ми на сърце. И реших да му дам шанс.
Първи епизод не ми допадна много, но реших дам шанс и на втори епизод. Хареса ми много. И следващите.
Уникални идиоти  Joy

И мен ме яд, че не съм гледала "Хората на Пако". Още повече ме яд, че никъде не мога да го открия с бг субтитри.

Вчерашния епизод още не съм гледала. Може би днес.

В замунда го има,една част е в вибокс.

# 229
Гледах и там. Не са всички епизоди. Ако във вбокс са останалите, ще стане. Но не си струва да гледам отделни епизоди и да пропускам.
В замунда има осми и девети сезон. Дори не е сигурно дали са всички епизод. Има и торент за цял трети сезон, но няма сийдъри.

# 230
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Елора,  за празниците да си почиваш и да ти е весело, заповядай:

http://filmisub.com/filmi/komedii/17839-los-hombres-de-paco-seas … sezon-1-2008.html    сезон 1

http://filmisub.com/filmi/komedii/17840-los-hombres-de-paco-seas … sezon-2-2006.html  втори сезон

Весели празници, дами    Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 13:52 от tutulina

# 231
Елора,  за празниците да си почиваш и да ти е весело, заповядай:

http://filmisub.com/filmi/komedii/17839-los-hombres-de-paco-seas … sezon-1-2008.html    сезон 1

http://filmisub.com/filmi/komedii/17840-los-hombres-de-paco-seas … sezon-2-2006.html  втори сезон

Весели празници, дами    Hug Hug Hug
Много ти благодаря. Запазих веднага линковете. Сега няма да мога да гледам, но скоро ще. Попрехвърлих и се оказа, че те май напълно копират сюжета на този сериал.
Даже отидох до гнусния момент с разтройството. Тук даже е аха да му видим и задника. При нашите звуците бяха повече, но не даваха чак толкова отблизо как ражда Геро  Laughing
Жалко, че не са качили всички сезони.
Но ще издирвам.

# 232
  • София
Последния епизод бе смешен, факт. Simple Smile

# 233
Наистина беше много забавен последния епизод  Joy
Лаф след лаф  Laughing
Рачков много шамари отнесе горкия  hahaha

# 234
  • До морето
А аз забелязвам, че Геро е новият любимец на Халваджиян. Главна роля в сериала, главна роля в рекламата ва Хепи, жури в Капките. Явно осъзнаха, че Рачков и Зуека са прекалено експлоатирани и почват да изцеждат следващия!

# 235
Не знам дали е новия любимец.
Но е факт, че българските актьори са ни много малко на брой и все едни и същи се въртят.
Честно казано Геро никога не ми е бил много симпатичен. Но тука много ми допада.
Според мен е избран, защото може би отговаря на героя от оригинала.
Та дори репликите са едни и същи. Поне от това, което попрехвърлих.
Дано в петък пак да има двоен епизод.

# 236
  • София
Аз от Геро много се впечатлих след като го  гледах в " Семеен албум" в театъра, прави страхотна роля там.

# 237
  • София
Зуека, Рачков и пр. са втръснали отвсякъде.
И тримата кастнати за главните роли си тежат на мястото и не мога да си представя някой друг да играе вместо тях. Геро е уникален в шоуто.

# 238
Геро съм го гледала в "Кастинг за мъже" преди може би 3 години вече. Изобщо не бях запозната с неговата личност. Много ми хареса в постановката.

# 239
  • Бургас
Уникални роли прави Геро, гледала съм го в няколко. Получават му се, както и импровизацията, когато се налага.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт