" Полицаите от края на града"

• 72 179
  • 513
  •   1
Отговори
# 105
На български е "Хората на Пако".

# 106
  • София
На мен ми хареса, смях се на глас, а щом е постигнат този успех, значи са се справили, поне досега. Все пак това е дебелашка комедия направена с цел зрителите да се смеят и забавляват и от това трябва да се изхожда.
Не съм гледал ''Хората на Пако'' и нямам никакво намерение да го правя. По принцип подобен жанр сериали много рядко гледам, а този ще го гледам само защото е български, защото се дава веднъж в седмицата и защото е смешен и ме забавлява.

Добро начало. Simple Smile
Засега няма герой, който да ме дразни освен майката на Геро.

# 107
  • София
И на мен ми хареса първия епизод. Не съм гледала испанския сериал, та не ме интересува дали са копирали. Забавлява ме. Румен Угрински много ми хареса, голям шемет. Прическата на Стефания много ми бъркаше в очите, състарява я. Дано я пооправят. Милица ми е любимка.

# 108
  • Sofia
Това и е естествената коса,все пак

# 109
И "Хората на Пако", не е смешен, НО Халвата изби рибата с тъпота Mr. Green
Очаквахме го с нетърпение нали голяма реклама , голямо нещо..
На финала в петък, голямо нищо от инат се напънах да го изгледам до края, но ММ след първите 10 мин.се изнесе и каза не мога да се измъчвам повече мега тъпо е.

За лошото озвучаване и още по лошото заснемане.. толкова си могат Mr. Green

# 110
  • София
Да, заснемането наистина е лошо. Все едно аз съм снимал с камерата от смарт телефона и има леко клатушкане, което дразни сетивата...  Grinning

# 111
И аз тук. Малко със закъснение, но си пуснах първия епизод.

# 112
  • до една звездичка
Много, много ми хареса!!!
Смях се от сърце, не съм гледала испанската версия и съм необременена откъм сюжет и сравнения, може би затова.
Геро и Румен са уникални попадения, чудесни са в ролите си!

# 113
  • София
Още не мога да намеря време да го изгледам, но ви изчетох. Надявам се днес, най-късно утре да го видя най-после.

# 114
Еееее, разочаровах се, че е кавър версия на испански сериал...

Иначе много ни хареса на цялото семейство. С удоволствие го гледахме.
Всички играят много добре, с изключение на "испанеца", който някак изкуствено звучи на моменти.  newsm78

Стефания Колева с тази прическа прилича на майка на Геро. Много я състарява.

# 115
  • Пловдив
Скрит текст:
На мен ми хареса, смях се на глас, а щом е постигнат този успех, значи са се справили, поне досега. Все пак това е дебелашка комедия направена с цел зрителите да се смеят и забавляват и от това трябва да се изхожда.
Не съм гледал ''Хората на Пако'' и нямам никакво намерение да го правя. По принцип подобен жанр сериали много рядко гледам, а този ще го гледам само защото е български, защото се дава веднъж в седмицата и защото е смешен и ме забавлява.

Добро начало. Simple Smile
Засега няма герой, който да ме дразни освен майката на Геро.
[/quote]
аз до последно не схванах дали му е майка или тъща.

А ...мислех също,че Рачков и Зуека ще са с по-главни роли,а то Геро  ooooh! От къде на къде па той???

# 116
  • до една звездичка
А ...мислех също,че Рачков и Зуека ще са с по-главни роли,а то Геро  ooooh! От къде на къде па той???

На Геро ролята му пасва като "ръкавица", според мен. Едва ли Рачков, още повече Зуека биха я изиграли по-добре от него. Wink Peace

# 117
  • София
ролята си е точно за Геро - и като темперамент, и като жестове, интонация, глас, всичко. Все едно някой я е писал за него. А съм го гледала и в театъра, бива си го.

# 118
  • София
Абсолютно съгласен.

# 119
  • България
И аз успях да го изгледам.
И този сериал ще се гледа  Grinning.
Не ми пречи, че е адаптация, добре пасва на родната действителност  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт