" Полицаите от края на града"

• 71 814
  • 513
  •   1
Отговори
# 195
  • Ню Йорк
Аз пък сега разбирам, че имало оргинал.

# 196
Ще гледам заради свалките на Крисковци и малоумните муцуни на Рачков 😂
Запис.
Скрит текст:
имам чувството, че любовната история на Кристина и Крис ще се развие по- бързо от на испанците

# 197
Май очаквах повече от този сериал..

# 198
# 199
  • София
Изоставих го на петнайстата минута, нещо ми доскуча. Чак сега се сетиг, когато се заслушах внимателно в маниера на Геро,за кой актьор ми напомня - сякаш копира Калоянчев,

# 200
Много ми е скучно, честно Sad

# 201
  • До морето
Една-две сцени изгледах снощи. Много зле е работата, но пък Геро е много добър актьор.

# 202
Снощи наистина беше скучно, особено на фона на предходния епизод - с кокаина Smile

# 203
  • Sofia
Направо си беше гнусен снощния епизод,на няколко пъти ми се повдигна /с поглъщането на храчката и сценката от wc/ 😨😲😱

# 204
Направо си беше гнусен снощния епизод,на няколко пъти ми се повдигна /с поглъщането на храчката и сценката от wc/ 😨😲😱
Смятай, даже не знам за какво говориш, а сериала беше за фон Simple Smile

# 205
  • София
Аз именно на храчките смених канала, после след няколко минути се върнах, обаче като го видях само да влиза вкъщи, и вече ми беше ясно как ще се развият нещата. Пресолили са манджата с тези храчки, направо ме догнуся, а не съм от най-гнусливите.

# 206
  • Sofia
И аз там го спрях,при повторното пускане пак тази сцена,после тоалетната...гнус,гнус,😱 и сега ми се повдига...аман от бг простотия 👿

# 207
Аз снощи не можах да гледам, но след коментарите се чудя дали изобщо да се мъча.  Rolling Eyes

# 208
  • Sofia
Недей

# 209
  • софия
Малко ми тъпее. Безинтересен е и се опитват да закърпят положението, но не им се получава.

Общи условия

Активация на акаунт