" Полицаите от края на града"

• 71 807
  • 513
  •   1
Отговори
# 210
Пуснахме, защото ММ държи да го гледа тоя сериал, аз не особено, както и да е. Загледах се, като дойдоха моментите с храчките спрях да гледам, ненужно гнусно и изобщо нищо забавно и смешно нямаше в идеята. После се опитах да го догледам, но наистина беше безумно скучен епизод.

# 211
Успях да го изгледам въпреки излишно преекспонираните детайли в някои от сцените. Имаше и комични елементи, но го изтрайвам само защото е веднъж седмично и успявам да намеря време.Твърде елементарно взе да се повтаря един и същи сценарий - малоумни полицаи правещи глупост след глупост и накрая с луд късмет успява всичко да завърши добре без големи поражения.

# 212
И пиене на вода от тоалетната ли е имало? Аз само храчките засякох, което /меко казано/ ме потресе.

# 213
  • There I was on a July morning
И пиене на вода от тоалетната ли е имало? Аз само храчките засякох, което /меко казано/ ме потресе.
Слава Богу, нямаше пиене на вода от тоалетната, но показаха почти в детайли ходене по нужда.
А това с храчките беше много гнусно, гади ми се само като се сетя. Sick

# 214
  • София
Пошла, гнусна серия.  Sick
дебилщината е прекалено много.

# 215
  • Sofia
Представям си го хитовия режисьор как гледа премрежено захапал молив,вее коси и ги хвали "колко са велики"...

# 216
Гледайте играта. Сценарият е от испанската версия.

# 217
  • До морето
Ами явно играта нещо куца, защото аз по принцип испанските сериали ги харесвам, смешни са ми, а тука не се получава. Не знам защо!

Другото, което подозирам е, че има пренасищане на едни и същи муцуни. Все не мога да се отърва от усещането, че гледам "Пълна лудница"!

# 218
  • София
наистина омръзват, макар да не съм гледала Пълна лудница. Аз в един момент и Столичаните спрях да гледам, защото тврде се проточи - два-три сезона как да е, ама то вече стана като Откак свят светува и Дързост и красота.

# 219
  • There I was on a July morning
Гледайте играта. Сценарият е от испанската версия.
След тази серия и аз започвам да застъпвам тезата, че е трябвало да променят на някои места сценария. Не знам какви са правилата при заснемане на римейк, но определени сцени ми идват в повече.

За актьорската игра нямам забележки, добре се справят.  Peace

# 220
  • До морето
Ами вика му се "адаптиран сценарий". Ама явно под адаптация Халваджиян разбира само да смени имената на героите и мястото на действие.

Примерно това с майката на Пацо. В България не е прието и не е смешно да има такива брутални към собственото си дете майки, дето се обръщат към сина си с "тъпанар" и "некадърник". В испанските комедии често има такъв образ, явно там е забавно. В България образът  на свекървата е съвсем различен- тя боготвори сина си и ненавижда снахата. Тъщата обратното. Имаме хиляди вицове на тая тема. Неслучайно след първи епизод половината зрители си мислеха, че това е тъща му на Пацо.

Актрисата дето играе щерка му си е доста големичка и тая любов с Крис (дето й е чичо) малко на перверзия избива. Ако щерката беше по-мъничка щеше да е много по-невинно. Всяко момиченце се е "влюбвало" в някой батко, без той изобщо да подозира нито за любовта, нито за момиченцето 😀

# 221
  • София
Язък за ентусиазЪма! Да бяха направили лепи-цепи-вулканизира в някакъв нашенски вариант щеше да е по-добре. Наистина е така за майката, тук са свръхобгрижващи, от типа "спиш ли".

# 222
Аз също съм разочарована от последния епизод. На два пъти заспивам и го доглеждам после. Имаше неприятни моменти, за които вие сте казали. Не знам, какво разбират под адаптация, но някой неща наистина ми седят неестествено. Казали са, че сериалът е адаптиран, но за мен си е чисто копиране. Примерно "Тя и Той" също е адаптиран сериал, доколкото съм чула от канадци, но си беше точно като за нас. Всичко си се връзваше и никога не е имало такива моменти, в които да не разбирам логиката. Иска се малко усилие и мисъл, но явно при Маги целта е, с максимално малко усилие, пари и външни хора, да се направи максимално много и да се спечели за цялата рода.
Играта на актьорите ми харесва, но това е защото Маги има нюх да добри актьори и винаги взима такива в екипа си. Рачков много му пасва тази роля и се радвам да го видя в една различна роля извън нормалните му лиготии. Погледите му просто къртят. Grinning

# 223
На мен пък ми харесва и ми е забавен. Страшен фен съм на Геро и ми харесва играта на повечето актьори. Е храчките бяха гнусни, но се обърнах и не ги гледах и после си продължих. Има страхотни лафове.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт