Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 640
  • 725
  •   1
Отговори
# 495

Вече няма да купя сирене от Родопа милк. Не стига, че не по бдс ами направо на вода

# 496
  • софия
Няма да купя нищо от ЕМАГ.
МОШЕНИЦИ

# 497
  • in Wonderland
Няма да купя нищо от ЕМАГ.
МОШЕНИЦИ

Защо!? Ние сме много доволни, постоянно пазаруваюе оттам, не сме имали проблем до сега.

# 498
  • софия
Защото когато стане проблем със стоката тогава бавят връщането на парите.Трябва да им звъниш всеки ден в продължение на 3 месеца.Супер лоша организация.Не са регистрирани в България ,а в Румъния и не можеш да си потърсиш правата в Комисия за защита на потребителите.

# 499
  • София
Защото когато стане проблем със стоката тогава бавят връщането на парите.Трябва да им звъниш всеки ден в продължение на 3 месеца.Супер лоша организация.Не са регистрирани в България ,а в Румъния и не можеш да си потърсиш правата в Комисия за защита на потребителите.

Ние скоро върнахме уред (не работеше добре). Не са ни мотали и ни върнаха парите в нормален срок.

# 500
В емаг има много търговци извън собствения им внос и естествено е голям качамак с координацията, не обичам да пазарувам от тях. И доставят с "любимите" ми куриери Рапидо, което още повече ме отказва от покупки там.

Овче сирене Зоров по БДС, меко и мазно е, но е тооооолкова солено, че ми се обръща езикът. За пръв път го купувам, сложих го да се изкисне, ще видим дали ще се подобри, но няма да си купя втори път от този модел.

# 501
  • софия
ЕМАГ са некоректни.Не случайно всяка година ги глобяват с космически глоби https://www.24chasa.bg/novini/article/4451280 повтарям всяка година.Но благодарение ,че не са регистрирани в България държавата не може да си събере глобите и да пресече некоректните им практики и те си правят каквото поискат.Повярвайте ми ако получите не качествен продукт връщат парите само ако пожелаят и е голяма размотаване.Имат си свой правила за възстановяване на суми и те са във ущърб на клиента.Тях закон не ги лови.

# 502
  • in Wonderland
Явно е било късмет при нас, но съм връщала уред, който просто не ни хареса и всичко беше точно и на време.

# 503
По принцип и аз не харесвам емаг, защото ми е като битак, но и ние сме връщали нещо купено оттам просто защото не ни харесва и не сме имали проблем, върнаха ни парите до 1 седмица. Но не помня дали продуктът се предлагаше от самия емаг, или от друг магазин чрез емаг. Това може би има някакво значение.

# 504
  • София
Явно е било късмет при нас, но съм връщала уред, който просто не ни хареса и всичко беше точно и на време.

+1. Имала съм по спомен 2 поръчки от там. Едната си я ползвам, а другата върнахме без проблем.

# 505
  • софия
И аз съм строго против ЕМАГ. Първата ми поръчка от тях беше GSM апарат за 110лв, - дефектен. Върнах им го , след 2 месеца търсене и звънене ми го върнаха същия, защото вече бил в експлоатация! еее аз как да разбера ,че не бачка без да го ползвам поне веднъж ! След това черният петък....поръчах микровълнова ...на следващия ден същата с 60лв по-ниска цена. Съответно отказах предишната, тъй като още дори не бях получила потвърждение. В продължение на 3 седмици така и не получих потвърждение и отказах и втората поръчка. 1 час след отказа получих съобщение, че и ДВЕТЕ поръчани микровълнови ще бъдат доставени на следващия ден! Айде не, мерси. Мъжът ми с един лаптоп 2 години се разправя с тях.....въобще в рамките на 6 месеца ни загубиха завинаги като клиенти.

# 506
Никога повече няма да купя това крем сирене.От лидл е .Отвратителен вкус , на вкиснало мляко...

# 507
Аз по правило съм предубедена към обезмаслените продукти - извличат млечната мазнина и слагат други пълнители, за да докарат консистенция. Което освен че е съмнително с какво въздействие върху организма е, принципно влошава и вкуса.

# 508
  • софия
И променят цената от ЕМАГ.Поръчаш и после ти променят цената.

# 509
  • София /Абсурдистан
Къна за коса - на позната майка и работи в лаборатория и като почнала да и пада косата на кичури, жената занесла пакетчетата да вземат проби, а също и от косата и. Вътре освен къна съдържало и боя за обувки Shocked
За съжаление не помня марката, беше индийска с българска фима вносители, но от тогава не съм докоснала къна и се бядисвам.

А пък с  ЕМАГ не мога да се разправям също. Аз съм на принципа - око да види, ръка да пипне, котка в чувал не купувам, особено пък ако е нещо по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт