Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 555
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
В магазините за здравословни храни има кренвирши без боклуци,на български производители,виждала съм но не съм опитвала.

# 586
Европейска салата на Олинеза. Миришеше на гума.
Всеки път си казвам, че са боклуци, но ми се хапва понякога и ето!

# 587
Почти не съм срещала хубава насипна салата, особено на "Кенар". Харесват ми само насипните на Била, и то тия, които са с марка Била.

# 588
Кисело мляко Балкан 4,5. Изобщо нямаше вкус...И преди съм купувала, не беше лошо. Изобщо напоследък не мога да случа на кисело мляко...

малко офф - домлян и ел би.
купих сирене "дунавия" от лидл. нищо общо, че и произход Дания или подобно.
кренвирши не купуваме, един път взех от детските в лидл по принуда, но не знам как бяха /не посмях да ги хапна Grin/

# 589
  • София
Аз купувам кренвирши много рядко, когато мъжът ми отсъства за повече време. Прияждат ми се и затова имам правило да си купувам, само ако е някъде командирован/на екскурзия.  Тогава съм взимала Леки или Маджаров. Свекърва ми обича, но се старае да ги яде много рядко. Случвало се е, докато живеехме при нея, да си правим двете ден с кренвирши Grinning

Мъжът ми купи онзи ден Лютеница Първомай по БДС. Ужасна е, вчера ядохме с кюфтета. Един блудкав вкус, някак не на лютеница.

# 590
  • София
....
Мъжът ми купи онзи ден Лютеница Първомай по БДС. Ужасна е, вчера ядохме с кюфтета. Един блудкав вкус, някак не на лютеница.
Да прибавя и лютеница на "Дерони" (едросмляна). Имаше някакъв гаден слой отгоре (в срок на годност).

# 591
  • София
....
Да прибавя и лютеница на "Дерони" (едросмляна). Имаше някакъв гаден слой отгоре (в срок на годност).

... и нещо влачещо се като  /извинете, ще го напиша тихичко/  като сопол --- еее гадно , по-гадно, най-гадно, ей тази лютеница Дерони !

# 592
Само от Пилос и Лакта, с второто не съм сигурна точно как се казваше съм намирала мухлясали в хладилника. Което говори, че има заквасено мляко в тях.
А на Олимпус прясно мляко в шише стоя две седмици, отворих го с намерението да го излея, но не беше вкиснало. Дали е имало мляко в бутилката.

# 593
Да се оплача от яйцата р-р Л в кутия от 10 бр. Всички са с 2 жълтъка...не ми се вижда нормално. Сега поглеждам ,че пише ,че са опаковани в с. Поликраище...същата история ми се случи и преди Великден с яйца купени от друга търг. верига, които бяха опаковани в същият цех..Вече много ще внимавам  от къде са яйцата.

# 594
  • София
Да се оплача от яйцата р-р Л в кутия от 10 бр. Всички са с 2 жълтъка...не ми се вижда нормално. Сега поглеждам ,че пише ,че са опаковани в с. Поликраище...същата история ми се случи и преди Великден с яйца купени от друга търг. верига, които бяха опаковани в същият цех..Вече много ще внимавам  от къде са яйцата.

Какво лошо има в това да са два жълтъка ? Ние си гледаме кокошки и много често снасят яйце с два жълтъка .

# 595
  • София

Какво лошо има в това да са два жълтъка ? Ние си гледаме кокошки и много често снасят яйце с два жълтъка .
Хората се "борят" в яйцата да има 2 жълтъка. Една приятелка , мъжът и беше купил случайно такива, ходи на другият ден пак да взема- ама тоя път не са били с 2.

# 596
Никога вече няма да купя от Родопа милк каквото и да било! Не стига, че скъпи продукти с претенции за "еко", "био" и т.н., а дори не са по БДС, ами и обслужването им е под всякаква критика и кашкавала за 17.80 кг. е мухлясал 😠

# 597
Бях купила кутия яйца XXL и всички бяха с два жълтъка. Аз също заподозрях веднага ГМО, но май е нормално за големите яйца. Иначе не е лошо, по-вкусно става всичко с повече жълтък и баницата я направих с едно яйце по-малко отколкото слагам обикновено

# 598
Бях купила кутия яйца XXL и всички бяха с два жълтъка. Аз също заподозрях веднага ГМО, но май е нормално за големите яйца. Иначе не е лошо, по-вкусно става всичко с повече жълтък и баницата я направих с едно яйце по-малко отколкото слагам обикновено

От бабите на пазара, много често се случва да купя яйца с двойни жълтъци през пролетта.

# 599
На мен пък за пръв път ми се случа да купя кутия с 10 бр. яйца и всички да са с 2 жълтъка. Както се разбра и в двата случая са от Поликраище..За мен има нещо ненормално. Ама всеки си избира какво да купи.

Общи условия

Активация на акаунт