Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 636
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Аз се мия от време на време с шампоан на същия принцип от Ив Роше и съм доволна. Ако косата е по-замърсена или има лак и стилизанти, разпенвам малко обикновен шампоан, изплаквам бързо и после измивам основно с кремообразния.

А за емаг ми е чудно, толкова неща си поръчвам от тях, доволна съм, а в последно време Рапидо са много точни и коректни. За разлика от Технополис и кривите им доставчици.

По темата - избягвам вече плодове и зеленчуци от Промаркет - преди няколко дни купих краставици, които миришеха на лекарство!

# 526
  • София
Откакто си патих с един шампоан-балсам на Лидл, повече никога не бих си го причинила. Косата ми издържаше без да я мия по 2 дни, е, почнах с това чудо и като се изкъпя вечерта, на сутринта вече беше мазна. Прекратих употребата и едвам си оправих косата.

# 527
И аз не съм доволна от козметиката на Лидл. Само sos кремът им за ръце е хубав

# 528
  • София
..... А след изсушаване как е, не стои ли блестяща... мазна казваш, ужас.

Стои си мазна и на клечки. Явно шампоанът не е за моята коса.

# 529
  • София
И аз така мисля. Къната се произвежда от растението къна, а то си е червено и друг цвят няма.
Всъщност, къната има зелен или зеленикво-кафяв оттенък, и само в червено оцветява, да.
Едно време имаше къна "рубина" страхотно нещо, придаваше невероятен червеникав блясък  на косата. Цвета ѝ беше тъмно кафяв. Някой да има информация от къде може да се купи подобна сега? 

# 530
Миленски, Рубелла ги е произвеждала, поне доскоро: https://apteka.framar.bg/30010010/%D0%BA%D1%8A%D0%BD%D0%B0-%D1%8 … D0%B8%D0%BD%D0%B0

# 531
  • София
Видях я тази, но не е същата. Беше друга опаковката преди 27-8 години, изобщо не помня и кой я е произвеждал. Ако цвета е това което се вижда в пликчето долу- категорично не е.

# 532
  • софия
аз препоръчвам на Арома къната, взимам от тях зимно време , че не ми се разкарва до пазара. Нямам оплаквания.

# 533
  • София /Абсурдистан
Тази Рубина същата ли е като едновремешната? http://old.bg-mamma.com/?topic=1009464.msg36615222#new
Защото старата Рубина беше страхотна просто.
Сега какво няма да купя повече - заготовка за гювеч от Лидл. Ще си правя сама есента. Ето каквох открих, всички домати са отпадъчен продукт вътрe само дръжките. Другият пълнеж е боклук.
Не успявам да кача снимка.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 11:05 от Unknown_lady

# 534
Интересно! Измислили са и продукт 'заготовка за гювеч'. Какво има вътре? Любопитно ми е.

# 535
Аз си купувам от Лидл грах с моркови- замразен. Вкусен е , добавям и техен зелен боб и картофи, месо и доматки. Ами става си гювечът.

# 536
Ретро продуктите в Коуфланд-само опаковката е ретро,съдържанието-нищо общо с това което трябваше да бъде!

# 537
Ретро продуктите в Коуфланд-само опаковката е ретро,съдържанието-нищо общо с това което трябваше да бъде!

Кои по-точно, защото мисля да си купя халвата.

# 538
Вафлите и сухата паста.

# 539
  • София
Че да не би някой да си е мислел, че и вкуса е ретро. Всичко е бизнес и пари.

Общи условия

Активация на акаунт