Проблеми със съпруга ми - моля за мнение

• 37 727
  • 131
  •   1
Отговори
# 60
Човекът и една чекия да не може да си удари, без да му виси на главата- да му " помага"..........
Да не е инвалид без ръце?
Да не е идиот, та ако има нужда от помощ, да не може да протегне ръка?
Или си е друго да я перне през ръката и да ѝ каже, че не му трябва в момента, че да може да я оплачем тук как боклукът не я уважава.

Какво ви става, бе жени? newsm78

Ти верно си ...  /хм, има ли такава дума?/ а бе ФЕМИНИСТКА, ама като смениш жените с мъже.
Във всяка тема ревностно браниш правата, ерекцията и всичко мъжко за сметка на питащата авторка. Темата не е как да му осигурим на мулУтУ повече удобства и комфорт а има пряка насоченост - как авторката да приеме "хобито" на съпруга и как то да не пречи на НЕЙНИЯ сексуален живот.

Аз сигурно съм много консервативна, но малко мъже биха казали "Мило, я дай тука твоята ръчица да свърша за 5 минутки и да заспя. Не ми се мори, не ми се поти просто искам да разпусна." Опасявам се, че повечето смелчаци са осъмнали на дивана в кухнята.
Пък даже и не мога да си представя как приемаш, че някой може да я перне през ръката и да я разкара  Shocked Или пък не съм чак толкова консервативна и предпочитам интимните моменти колкото може да са споделени. Щото ония нищо не разбиращи сексолози твърдят, че така се изграждат по-стабилни връзки, а не само около ипотеката, децата и гювеча в печката. Нищо не разбират те! Кажи и на авторката да жюмя и да се прави на умряла мишка, щото може да я пернат. 

# 61
И защо трябва да плюем автора на темата?
...
На мен лично ми е интересно ако някой е разбрал какво правят мъжете по цял час в тоалетната сутрин, аз тази мистерия не мога да я разгадая вече 10 години Satisfied
Ами не трябва принципно, ама... В случая дори има известно основание за критика, ама понякога е тенденциозно.

Цял час в тоалетната сутрин - лепим плочки преди работа разбира се Wink Мъжка дейност. Когато се прави между другото, може да отнеме месеци, при някои "майстори" направо години Simple Smile

# 62
  • София

Ти верно си ...  /хм, има ли такава дума?/ а бе ФЕМИНИСТКА, ама като смениш жените с мъже.
Във всяка тема ревностно браниш правата, ерекцията и всичко мъжко за сметка на питащата авторка. Темата не е как да му осигурим на мулУтУ повече удобства и комфорт а има пряка насоченост - как авторката да приеме "хобито" на съпруга и как то да не пречи на НЕЙНИЯ сексуален живот.

Аз сигурно съм много консервативна, но малко мъже биха казали "Мило, я дай тука твоята ръчица да свърша за 5 минутки и да заспя. Не ми се мори, не ми се поти просто искам да разпусна." Опасявам се, че повечето смелчаци са осъмнали на дивана в кухнята.
Пък даже и не мога да си представя как приемаш, че някой може да я перне през ръката и да я разкара  Shocked Или пък не съм чак толкова консервативна и предпочитам интимните моменти колкото може да са споделени. Щото ония нищо не разбиращи сексолози твърдят, че така се изграждат по-стабилни връзки, а не само около ипотеката, децата и гювеча в печката. Нищо не разбират те! Кажи и на авторката да жюмя и да се прави на умряла мишка, щото може да я пернат. 

Какво феминистка видя пък ти? newsm78

Аз съм жена и си имам достойнството на жена, което няма да ми позволи да махна ръката на мъжа ми и да го отменя, след като не е намерил за необходимо да ме включи в преживяването си.
Никога не ми е било проблем да инициирам близост и истината е, че не ми се е налагало да се потя с кой знае какво стимулиране, защото съм срещала готовност, но и през ум не би ми минало да нахалствам и да се пъхам в нещо, което умишлено е започнал без мен.

Защото знам колко неприятно би ми било мен да ме прекъснат с непоискана намеса.

Ти не правиш разлика между това- тя до не е искала секс  и затова той да кара на ръчна и това- тя да е готова за секс, но той да предпочете ръчната.

Сексолозите какво са ти казали по въпроса с нахалстването да ти бръкнат в гащите и да ти довършат мастурбацията, с цел сближаване, нищо че не искаш? newsm78

# 63
Ти не правиш разлика между това- тя до не е искала секс  и затова той да кара на ръчна и това- тя да е готова за секс, но той да предпочете ръчната.

Напротив - правя. Но пък нито ти, нито аз знаем дали той знае колко и кога иска тя секс.
Също така смятам, че семейството не прави секс само когато и както на единия му се иска. Понякога трябва да се настроиш на вълната на другия.Включваш се ако имаш мерак, ако нямаш се правиш, че не чуваш.

# 64
На мен пък ми е мъчно за авторката, че след всичко преживяно, явно в момента се чувства и толкова зле в семейната си връзка. Не знам дали мога да дам адекватен съвет, но съм потресена от липсата на каквото и да било съчувствие. Може би аз съм супер наивна, но от думите и прозира една изнервена, несигурна жена, която се е фиксирала в този проблем, а реално сигурно се чувства цялостно под стрес в момента.

# 65
  • София

Напротив - правя. Но пък нито ти, нито аз знаем дали той знае колко и кога иска тя секс.
Също така смятам, че семейството не прави секс само когато и както на единия му се иска. Понякога трябва да се настроиш на вълната на другия.Включваш се ако имаш мерак, ако нямаш се правиш, че не чуваш.

Напротив- тя писа, че е водила разговор, в който е изразила недоволство от факта, че той си мастурбира, а на нея ѝ обръща гръб, нищо че тя има своите нужди.

И да, понякога може да прецениш, че трябва да се настроиш на мерака на милото, но то няма нищо общо с това- да се намесиш в сакралната връзка между достойнството му и бащината......

Защо е толкова трудно да разбереш разликата, която е очеизвадна? newsm78

# 66
Както вече казах правя разлика, но не съм съгласна с начина ти на мислене.

Разговор не е оправил нещата. Бих се изненадала да ги оправи.
Според теб не бива да го закача докато се самозадоволява, щото достойнството и е по-важнои щото може да я пернат и щото е обидена и пренебрегната.
Жената е недоволна и незадоволена.
На всички вече е ясно, че нещата не отиват на добре.

Как точно ти я съветваш да си реши проблемите?
Ти накъде я водиш със съвети освен, че отстояваш правото на мъжа и да не бъде обезпокояван щото е направил своя избор за ръчна обработка? 

# 67
  • София

Според теб не бива да го закача докато се самозадоволява, щото достойнството и е по-важнои щото може да я пернат и щото е обидена и пренебрегната.
Жената е недоволна и незадоволена.
На всички вече е ясно, че нещата не отиват на добре.

Как точно ти я съветваш да си реши проблемите?
Ти накъде я водиш със съвети освен, че отстояваш правото на мъжа и да не бъде обезпокояван щото е направил своя избор за ръчна обработка? 

Що за превратно разбиране на ясно изразеното ми виждане?

Написах, че като жена и човек, имам достойнство и самочувствие, да не се моля за секс.
Написах, че не бих навлязла в личното пространство на мастурбиращ човек ако не съм поканена.
Написах, че е недопустимо да ми се намеси в самозадоволяването, когато не съм го поканила.

Къде я водя ли, питаш?
Тя е пълнолетен човек и където иска, там ще отиде- аз просто казвам къде не бих отишла.
Тя ще си реши дали да се опита, по твой съвет, да се унижава, дърпайки ръцете му и борейки се с него да му довърши мастурбацията.
Интересно, какъв ли кеф ще е изпита тя, ама това не те вълнува, явно. Peace

# 68
  • На Марс
На мен лично ми е интересно ако някой е разбрал какво правят мъжете по цял час в тоалетната сутрин, аз тази мистерия не мога да я разгадая вече 10 години Satisfied

ще ви разкажа за един познат който от тинейджър души смока всеки път когато ходи по голяма нужда. та с годините организма му явно е свикнал с това и неможеше да се изходи ако не удари една бърза ... да де ама това е трудно ако си препил примерно и така жена му го излови че злодейства в тоалетната и го напусна макар и неоснователно все пак си имаше медицински проблем Simple Smile

бтв. на мен ми е чудно какво правят жените в банята по два часа, на мойта се чудя как не са ѝ поникнали ципи на ръцете от къпане !?!

# 69
Тя ще си реши дали да се опита, по твой съвет, да се унижава, дърпайки ръцете му и борейки се с него да му довърши мастурбацията.
Интересно, какъв ли кеф ще е изпита тя, ама това не те вълнува, явно. Peace

Хм, май са ни твърде различни сексуалните животи и практики, та няма как да се разберем. Малко описаното от теб ми звучи като личния живот да е някакво официално, делово споразумение, напълно лишено от спонтанност, ексцентричност и без грам мръснишко.  
Предлагам да пробва пък и гарантирам, че няма да има борба, няма да има крещящи мъже, че е пресякла оградата с бодлива тел и това въобще няма да е унижение, а финала може много да и хареса, както и последствията в дългосрочен план.  Wink И наистина ли ме питаш какъв кеф ще изпита? Определено сме с много, много различна сексуалност.

Но си признавам как се засмях на образа как му дърпа настървено ръцете, прехапала устни, а той си крие там каквото е държал и се гърчи докато тя се опитва да го довърши  Joy

Никак не е приятно като се пусне тема, тези които посъветват авторката нещо, да изпадат в безкрайни полемики, със съфорумки, които не дават никакъв съвет но са в темата за спорта и спора. Това "не знам как да стане ама не е така както казваш" става национална епидемия и не е решение на нищо.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 07:26 от the Дорис

# 70
Браво бе Дорис Simple Smile

# 71
  • София

Браво не е съвет. Mr. Green
Хайде като мъж бъди малко от малко полезен в женската тема- представи си се на мястото на мъжа ѝ и си дай  коментара.

Фактите са следните:
- мастурбираш ежевечерно, легнал до жена си, като се стремиш тя да не те усети.
- правиш секс с нея 2- 3 пъти месечно
- тя е говорила с теб, казала ти е как се чувства и че е незадоволена, но ти не искаш дори да говорите по въпроса и си продължаваш така.

Какво би почувствал и направил, ако както унесено си лъскаш бастунчето, тя ти дръпне ръката и се опита да те довърши?
- ще ѝ се зарадваш и ще я възнаградиш с един прекрасен секс
- ще ти мине всякакъв мерак и..........

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 09:41 от absurT

# 72
Скрит текст:

ще ви разкажа за един познат който от тинейджър души смока всеки път когато ходи по голяма нужда. та с годините организма му явно е свикнал с това и неможеше да се изходи ако не удари една бърза ... да де ама това е трудно ако си препил примерно и така жена му го излови че злодейства в тоалетната и го напусна макар и неоснователно все пак си имаше медицински проблем Simple Smile

бтв. на мен ми е чудно какво правят жените в банята по два часа....
Ами, не е лесно и бързо от лявото да се превърнеш в дясното....    Laughing

Скрит текст:

# 73
Ами какво да ти кажа абсурТ Simple Smile Онанирам си Simple Smile Дори и във прясна връзка, когато секса е по много ... винаги се появява един такъв момент в който се попипваш. Все пак мъжете получаваме ерекция по няколко пъти на ден и винаги  има удобен момент. В тоалетната сутрин не се застоявам, това е простотия, понякога се случва под душа, то просто си става, а не влизаш с тази цел.
Най-обичам пък докато мия чинии или готвя, да ме гушнат отзад и да ми бръкнат в гащите непоканени, бога ми полудявам и няколко жени са ми го правили... не е била само една, че да е прецедент. Никога не са ме хващали докато онанирам, но ако ме хванат и дойдат да ме довършат, е няма такъв кеф. Ако можеше по-честичко така да ни довършват, щеше да е рай.

А за онанирането вместо секса ... и за това си има оправдание. Удряш си една за 5мин и си приключил... а ако трябва да чакаш Милото да се прибере, пък да я нападнеш от вратата, защото не издържаш, пък тя дали ще  на кеф, ама дали не иска първо да изкарате кучето, ама дали това, ама дали онова.... ей за това тъй става Simple Smile
Ако жената до мен мисли като Дорис, ей така набързо да ме оправя, без да държи на фойерверки за нея... доста ще се намали онаирането Simple Smile Все пак не можеш да спреш, защото жена ти не е навсякъде с теб Simple Smile

# 74
  • София
Благодаря ти за споделеното, но някакси не пожела да влезеш в ситуацията, която описва авторката и която разнищваме.

Лягате си вечерта, знаеш че жена ти е до теб, готова да бъде с теб, а ти внимавайки да не те усети, лъскаш бастунчето.

И ако те усети и поиска да те довърши, след като вече сте имали разговори, в които ти е казала, че има нужда от секс и че се чувства унижена от пренебрегването, ти
- ще се почувстваш страхотно
- с плам ще я възнаградиш със страстен секс
- ще ти мине мерака за каквото и да било.........

Общи условия

Активация на акаунт