Проблеми със съпруга ми - моля за мнение

• 37 711
  • 131
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Е, щом внимава да не го усетят, значи не ще никой да му се бърка. Така, че аз залагам, че ще му минат мераците.

# 76
Пак грешно мислиш скъпа. Внимава да не го усетят,  за да не се нацупи жената, точно като в тази тема Simple Smile Ти не мастурбираш ли? Криеш ли се от мъжа си или се галиш пред него?

Абсурт, в леглото до нея няма да лъскам да знаеш. Но яко тя си е полегнала в спалнята, аз в хола ще се попипам, вместо да будя зверу, ако знам примерно, че ще агресира.
Има хора със силна сексуалност и ако не сте на една вълна, без самозадоволяване няма как да стане. Не  е здравословно.

п.п. Последната бягаше от вкъщи като ме видеше с поредната ерекция, защото знаеше какво я чака.

# 77
  • София
Пак грешно мислиш скъпа. Внимава да не го усетят,  за да не се нацупи жената, точно като в тази тема Simple Smile

Абсурт, в леглото до нея няма да лъскам да знаеш. Но яко тя си е полегнала в спалнята, аз в хола ще се попипам, вместо да будя зверу, ако знам примерно, че ще агресира.
Има хора със силна сексуалност и ако не сте на една вълна, без самозадоволяване няма как да стане. Не  е здравословно.

п.п. Последната бягаше от вкъщи като ме видеше с поредната ерекция, защото знаеше какво я чака.

Пак бягаш по тъча!
Абстрахирай се от това, което ти би и не би направил и влез в ситуацията, която описва жената.

Тя е на вълна секс, готова, на една ръка разстояние, а ти лъскаш, гледайки телефона и внимаваш да не те чуе.

Защо би постъпил така- дай някое мъжко предположение.
Как би реагирал, ако тя реши да те довърши?

# 78
Много бих се радвал да ме довърши да знаеш, вече ти го писах по-напред Wink
Иначе тя може да си мисли, че е на вълна секс... но ако мъжа и не го знае, съвсем нормално да си лъска Simple Smile За 5 години брак ако той вече знае, че тя не иска секс всяка вечер... направо си е минал на ръчна. Пък да го налази тя бе? Къде  проблема? Ей така един път пък още от вратата да го хване за пакета. Няма мъж, който да го хванеш за джойстика и да те удари през ръцете. То само с лежане не става...

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 10:48 от DonJon

# 79
Тя е на вълна секс, готова, на една ръка разстояние, а ти лъскаш, гледайки телефона и внимаваш да не те чуе.

absurT, Правиш собствени съчинения.
Първо не знаеш какъв е бил разговора. Ако е било нещо от рода "ти си извратеняк щото ежедневно. Ти не ме задоволяваш, а предпочиташ ..." нивгаш не би свършил каквато и да е работа в положителна насока. Нямаш представа как е протекъл разговора нали?

Второ и хабер си нямаш какво излъчва авторката като си легнат или като са заедно. Факта, че са женени не винаги означава, че могат да си разчитат желанията и мераците. Както и не винаги партньорите знаят кога да си поискат интимност. Ако пък са отрязани един - два пъти може доста да наблегнат на ръчната работа. Права съм нали? Ти само предполагаш, че мъжът мастурбира, знаейки сега дали жена му има мерак за секс?

Трето грешно разбираш предложението за довършване. Не влагаш фантазия. Да му дръпне ръката Crazy?? Доста странно си ги представяш нещата ще знаеш - някак деспотично и поемащо прекалено инициативата. Също така грешиш ако имаш очакването, че нещата ще свършат със секс.

Четвърто мъж който мастурбира всеки ден е доста сексуален и нещо не се напасват добре ако секса им е толкова рядко. Чак не мога да ти представя как с приказки може да се оправи проблем със секса! Дела са нужни!  Mr. Green

Аз пък искам да те питам - ако мъжа до теб мастурбира то не означава ли, че смята, че ти в момента спиш т.е. не ти е до секс? Ако ли пък го прави, знаейки, че си будна си е жива покана да се включиш.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 11:14 от the Дорис

# 80
. Няма мъж, който да го хванеш за джойстика и да те удари през ръцете.

И хабер си нямаш ти - при подобни нализания в личната собственост започва борба, дърпане в двете посоки, перване, писъци и невъобразими унижения.  Mr. Green

# 81
  • На Марс
. Няма мъж, който да го хванеш за джойстика и да те удари през ръцете.

И хабер си нямаш ти - при подобни нализания в личната собственост започва борба, дърпане в двете посоки, перване, писъци и невъобразими унижения.  Mr. Green

Дръпни няколко пъти като последните по-рязко Simple Smile

# 82
  • Няма такава държава!
Добре, аз пак да попитам - къв секс, кво лъскане? Жената или е доста бременна /в напреднала бременост, да се изразим по-елегантно/ с опасност от отлепена плацента или вече е родила с бебе на 1 месец. Опитайте да ме убедите, че в този момент тя е силно концентрирана на тема секс и първа грижа и е, че мъжът и мастурбира до нея, при това не е почнал сега, ами продължава вече 2 години. Айде бе, някои детайли в историята не се връзват, ако и тя самата да не е напълно измислена.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 11:57 от Цвете от Луната

# 83
Скрит текст:
Забелязвам една отчетлива тенденция на липса на структуриране и приоритизиране на проблемите. Водещото в темата е мастурбацията, оказва се, че по време на проблемно раждане бащата липсва и живее ергенски; поставя се въпрос как да се справи жена с две деца и скромни финанси, ако се раздели с мъжа си, после се оказва, че има ритници и шамари; имал си любовница и това е голям проблем, ама те си спретвали "биенки" и т.н. Все истории от този форум. Даже не мисля, че го правят с цел, а по-скоро мисленето на някои хора неглижира същественото, а преекспонира набедени вреди и конкретни действия. Липсва разсъждение за взаимосвързаността на действията, за надстройките в моралните категории и т.н.

Конкретно по темата, мисля че авторката дори не схваща къде е същността на проблема, коренът (а не, че нарочно ни заблуждава):
- ровене в чужд телефон (подсъдно)
Скрит текст:
- липса на секс (независимо от причината)
- липса на ангажираност на бащата при раждането
- липса на подкрепа

Мастурбирането изобщо не влиза в проблемите, които имате.
Моля? Това по кой закон?

# 84
Absurt, от девет кладенеца вода носиш, та Don Jon  да каже, че не би се изкефил на намеса.
Каза ти човекът, че при него ще е точно обратното, ти не...''представи си това, пък после си представи онова....''. От включванията на авторката нищо не стана ясно, тъй, че няма нужда да си представяме. Тя и без това отдавна бегА.

Аз специално се включвам да каже, че съм хващала партньора сам да си се оправя. Еми включвам се и не е имало случай в който той да се фръцне Satisfied че му навлизам в пространството. Даже обратното, много охотно приема включването.

Фактът, че мъжът на авторката го прави до нея на леглото дори ме навява на мисълта, че може да е съвсем целенасочено, та да вземе и тя да се включи Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако внимаваше да не го усетят едва ли ще го прави точно до нея. Всичко е в нейната глава.

# 85
Не виждам защо спорите върху хипотетични предположения. Аз пък искам да знам как възрастни хора, които са 5 години в едно легло все още не са се опознали достатъчно, за да могат спокойно да разговярат за сексуалните си проблеми, желания, фантазии и интереси? Първото и основно за мен в една връзка е споделянето, ако разговорите са само едностранни - те се превръщат в "мрънкане", "мърморене", "досаждане", "намилане" и т.н. и не водят до нищо добро. Самозадоволяването като такова не е проблем, проблем е липсата на връзка между двамата. Ако се познаваха добре, тя щеше да знае сама дали да се включи или не в нощните му изяви. Какво има ние да го мислим - в това отношение чувствата му към нея могат да минават от :"тя беше бременна/роди, едва не умря, трябва да я пазя и да не й досаждам с моите мераци" до "пфффф пак ли ще гледам тая  физиономия, дай да разтоваря с нещо готино". В момента гадаем, каквото ни питаха отговорихме - не, мастурбацията не е проблем. Според мен и авторката го разбра и повече не се е включила.

# 86
  • На Марс
От написаното дотук оставам с впечатление, че всички яко лъскате ... гордея се с вас Simple Smile

# 87
Пазим простатата, знаеш как е Wink

# 88
  • На Марс
В тоя ред на мисли:

Вчера ходих при джипи-то. Вика ми - трябва да спреш да мастурбираш.
- Защо! - отвърнах аз.
- Ами опитвам се да те прегледам, по дяволите!

# 89
  • София
Здравейте, не знам от къде да започна,всичко върви към разпадане.Имам следният проблем, мъжът ми се самозадоволява всяка вечер,понякога съм го усещала докато го прави,но в повечето случай разбирам от историята на телефона.Женени сме от 5г не мисля,че е толкова много време за да му омръзне секса с мен.Но това е самата реалност,той предпочита са си върши работата сам отколкото да е с мен.Рядко го правим 2,3 пъти в месеца.Опитвала съм да разговарям с него по тази тема,но той отказва да говорим.Не знам какво да правя,чувствам се наранена,унижена и сама, няма и на кого да споделя за да получа съвет.Не съм грозна нито пълна,не казвам, че съм модна икона.Не знам какво да правя,защо той го прави,чувствам се ужасно

Не се чувствай ужасно, повечето са така, за разнообразие го правят, от мързел и заради 100 други причини, които само ще се увеличават ако го притискаш и му искаш обяснения. Вечно ще си намира оправдания защо го прави сам, а не с теб. Ако го прави всяка вечер, явно нещо не е  както трябва. При моя беше същата работа, само дето и хапчета пиеше. Първият път като ги намерих и си казах, че ще ме огрее, ама... ! Оттогава и спрях да се натискам, в един момент става жалко и олекваш в очите му. Но жената сама трябва да стигне до този извод.

Имай малко самоуважение и достойнство, отдръпни се. Като иска сам, да си го прави сам.

Общи условия

Активация на акаунт