ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #5 [250]

• 84 757
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
хубаво беше, ама сега трябва да се работи JoyJoy
 ади стига рИва, така ще станем красивиииии Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
е, не е като да сме интИлигентни, ама.... ще го преживеем JoyJoyJoyJoy

Кой за късата, кой за дългата, аз съм за Лейля! /помпони/ Лидия! и fist от старите емотикони Stuck Out Tongue Winking Eye
ох беее JoyJoyJoyJoy

JoyJoyJoyJoyJoy

# 256
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, мацки! HugHugHug

И да ви е Честита Новата 2018 Година! Само положителни и споделени емоции, здраве и късмет, и много, много любов! ChampagneCocktailWine Glass

Лу Hug, от кой сандък я изрови Лейля Flushed Joy... Много я харесвам, ама вече игра с Чачо, стига й толкова Joy

Пънар поне може да пее, ама дано не е и тя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 257
хубаво беше, ама сега трябва да се работи JoyJoy
 ади стига рИва, така ще станем красивиииии Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
е, не е като да сме интИлигентни, ама.... ще го преживеем JoyJoyJoyJoy

латиносите са много луди по Чачо бе JoyJoyJoyJoy
Джадъ, викаш като станем много красиви ще ни вземат в някой турски сериал? JoyJoyJoy То това е достатъчно за там, ни талант се иска, ни Ентелигентност JoyJoyJoy Е и връзки ще ни трябват де Joy виж действай там чрез Жижу Joy

# 258
Джадъ, викаш като станем много красиви ще ни вземат в някой турски сериал? JoyJoyJoy То това е достатъчно за там, ни талант се иска, ни Ентелигентност JoyJoyJoy Е и връзки ще ни трябват де Joy виж действай там чрез Жижу Joy
тамам, ама като ни вземат при Жижу, ти ще си лошата JoyJoyJoy теб да мрази Smiling ImpSmiling ImpStuck Out Tongue Closed Eyes

JoyJoyJoyJoy
Blue HeartBlue Heart

# 259
тамам, ама като ни вземат при Жижу, ти ще си лошата JoyJoyJoy теб да мрази Smiling ImpSmiling ImpStuck Out Tongue Closed Eyes

JoyJoyJoyJoy
Blue HeartBlue Heart

аз ще съм лошата JoyJoy и ще дойде един мноУ лош - Чачо ще играе ролята JoyJoyJoy и послееееее .. баси кефа Joy

Какво не й Аресвате на Пънарчето бе? JoyJoyJoy
Дано е някоя вносна Убавица JoyJoyJoy

# 260
  • Sofia, Bulgaria
   Добър ден на всички! Hug

Цитат
Искре,  има публикация и то много... пространна  снимки, анализи, ФАКти... на 4 страници от дЕдо АБ   Не следиш осторожно

Лу Hug И тоз го "четох" бе Stuck Out Tongue Winking Eye ама съм го пропуснАла Blush Joy

ПП Ми това го е писа Балджълар в блога си в Миллиет,пък тези взели че го препсиали Sunglasses
Пък и старчето само намеква,че Чачи се е върнал Wink Yum Бе не го харесвам този  Hands Raised Hand Kissing Face

Това Чачи ли е  Thinking

Аз съм гласувала за Мелиса Grinning

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 12:17 от Iskra Pandova

# 261
  • ... да усещаш мириса на море ...

Честита Нова Година!

Рдвам се, че сте оцелели ... Да сме живи и здрави, да се събираме тук и да имаме повод/и за коментари и забавления (разчитайки на остроумието ви и на прекрасното чувство за хумор).

Това Чачи ли е  Thinking

Не е . Това е Браян Маккомб

# 262
Таре HugHeart Eyes ние винаги оцеляваме бе Joy

# 263
  • Яко в Матрицата...

По Стар ТВ в петък от 19 ч. българско време ще дават Делибал Party Може да спретнем един пряк ефир Grinning

# 264

По Стар ТВ в петък от 19 ч. българско време ще дават Делибал Party Може да спретнем един пряк ефир Grinning

може, може JoyJoyJoy

# 265
Таре HugHeart Eyes ние винаги оцеляваме бе Joy
YumYumYumYumYum
хлебарки гиби JoyJoyJoyJoy

# 266
# 267

Да е мирна, здрава, успешна и щастлива!

# 268

Е, то пък, Astonished  да не споменеш Лейля Лидия и веднага...  Laughing

Joy Joy Joy Joy

И аз съм "за" Grinning Heart Eyes
Записвам и Бойчето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 269
Здравейте 🤗
Чачи си дойде и покри!
Нищо! Ще се покаже, когато ..отслабне😜
Не съм гласувала, защото искам и двете. Панар - любимата на Явуз 😍 а Мелиса - красивата приятелка😁

Делибал вечер, ще има 🤔
Аз отдавна гледам само началото, края и ..първият път 😃

Общи условия

Активация на акаунт