ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #5 [250]

• 83 995
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Тареееее Heart Eyes остави я Джадъ с нейния Жижу Joy

на ти Баръшко Heart Eyes

# 316
за чок фена - Жижууу Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

YumYumYumYumYum

забравих да отбележа вкуса на Късокракая JoyJoyJoyJoyJoy
ама много й подхожда ..... TrollfaceTrollface пуууу, цял живот да си дели възглавницата, чаршафа, кревата .... с тоз
Smiling ImpSmiling ImpJoyJoyJoy

Ти остави, Ивче, Късокракая   Joy Joy Joy кажи онова Дългокракото ще се наложи ли да оплакваме  Laughing Laughing Laughing бомбата от нощес много...  Tired

Аничко,  Heart Eyes Hug саол за Баръшко.

# 317
кажи онова Дългокракото ще се наложи ли да оплакваме  Laughing Laughing Laughing бомбата от нощес много...  Tired
да бе Smiling Imp ще я оплаквам, само бой за нея, бой Stuck Out Tongue Winking Eye JoyJoyJoyJoy
дано не е вярно LaughingLaughingLaughing

# 318
Галкааа, тя Джадъ е още в шок от новината JoyJoyJoy
аз няма да се учудя, ако е вярно Joy като се сетя на кой е била гадже Джансула .. онова гнусно същество Джем .. някой си .. не помня как се казваше Joy а по едно време имаше слухове за нея и батко Ибо .. жалко, че се оказаха само слухове ..

чакай да си сложа нещо и за мен Heart

# 319
аз няма да се учудя, ако е вярно Joy като се сетя на кой е била гадже Джансула .. онова гнусно същество Джем .. някой си .. не помня как се казваше Joy а по едно време имаше слухове за нея и батко Ибо .. жалко, че се оказаха само слухове ..
никога не е късно за Ибо Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesHeart EyesHeart Eyes
оф, Джансуло, само ти не ми създаваше дертове
Smiling ImpImp вИднага да й се спре Анимал планет JoyJoyJoyJoy

# 320
вИднага да й се спре Анимал планет JoyJoyJoyJoy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дано снимката от пеперудите им се окаже последната на която са заедно, викам аз  Laughing Laughing Laughing

# 321
  • Яко в Матрицата...

За кой Джем става въпрос? Че има един леко грозноват, но голяма скица...

# 322

същия, Ренко,  Джем Йълмаз

# 323
  • Яко в Матрицата...

Ей този ми напълни душата на О Сес... С глас съм се смяла Joy

# 324

Ей този ми напълни душата на О Сес... С глас съм се смяла Joy

аз не съм го гледала никъде, ама визията му е много гадна .. явно обаче Джансула е намирала нещо в него, може и чувството му за хумор Joy

вИднага да й се спре Анимал планет JoyJoyJoyJoy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дано снимката от пеперудите им се окаже последната на която са заедно, викам аз  Laughing Laughing Laughing

ох бе, Джадъъъ Joy пак се отваря работа за Атина Joy

а дано тази новина се окаже поредната измишльотина на жълтурите Joy

# 325
  • ... да усещаш мириса на море ...
Тареееее Heart Eyes остави я Джадъ с нейния Жижу Joy

на ти Баръшко Heart Eyes

Ани, благодаря ти HugHeart

За Дългокраката и Международния - к'во пък толкоз? Rolling Eyes

Джем е много добър комик. Той е нещо като Коко Динев, само че неговата слабост са манекенките/ актриси Nerd

# 326
ох бе, Джадъъъ Joy пак се отваря работа за Атина Joy

а дано тази новина се окаже поредната измишльотина на жълтурите Joy
тоз път няма да се наложи да я моля Stuck Out Tongue Closed Eyes
бе как си представяш Джансула до тоя охлюв Rolling EyesLaughing
Джем е гаден гном, въпреки всичкия му талант
MaskMask

Той е нещо като Коко Динев
а баш! Smiling ImpSmiling ImpJoyJoyJoyJoy

# 327
Джем Й е готин и пръв приятел на Озан Г няма как ДжадЪ да се примири с него.... по- скоро с анимл планет

На коя ТВ е Делибал?, моля?

# 328
Джем Й е готин и пръв приятел на Озан Г няма как ДжадЪ да се примири с него.... по- скоро с анимл планет

На коя ТВ е Делибал?, моля?
аз кога съм развила непоносимост към гнома, ти не си знаела кой е отвратът Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
оказа се, че и двамата съм ги гледала в Г.О.Р.А.  FlushedFlushed и чак сега разбрах що е толкова тъп тоя филм JoyJoyJoy
на Клуньовата ТВ
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 329
Демек Делибал бу гедже йоктур!
Angry
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт