ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #5 [250]

• 83 877
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, Hug

Пончика гадже ли си имал?! Hug Ее? Честито!

Пък Страшка е публикувала двора от онзи запис на Чачо, където ни съобщава за Нетфликс.

Картинка Heart Eyes

Да, Ани, Hands V това е сайта, от 28 август до октомври, някъде, е превода със съкращения, бих го нарекла Grinning

Скрит текст:
Та в книгата Joy , девойката се появява в началото, има влюбване и малко разходки из Истанбул, а после Явуз я отбягва, разделя се с нея, и тогава започват истинските му приключения. А в последната глава я вижда полупримряла, като я спасява по най-кахраманския начин... Та, може би в продължението ще ги видим щастливи и влюбени пак... Думата ми беше за партньорката, няма да дразни дълго... Joy

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 14:03 от Анонимен

# 571
Пък Страшка е публикувала двора от онзи запис на Чачо, където ни съобщава за Нетфликс.
Скрит текст:
голямо драпане да я забележат.... JoyJoy  снощи и Мутлу сонсуз слушаше, ама тц Smiling Imp
скоро ще изпляска нещо прясно Laughing с Чачо, че да посъбере лайкчета Trollface

# 572
Скрит текст:
голямо драпане да я забележат.... JoyJoy  снощи и Мутлу сонсуз слушаше, ама тц Smiling Imp
съвсем скоро ще изплясна нещо с Чачо, че да посъбере лайкчета Trollface

Joy
А дано! Нещо от серията с възглавницата на тревичката също става Heart Eyes

# 573
A дано Пончикова пусне нещо, за да събира лайкове, че да намажем и ние Joy

Лу, значи не е цялата книга. Аз това го знам, но реших, че някоя е превела цялата книга Joy на парче не искам да чета Joy Или цяла книга или нищо. Joy Ще взема да си пусна връзките в издателския бизнес ... JoyJoyJoyJoyJoyJoy и да чакам да я издадат на БГ Joy

# 574
Привет Hug Hug Hug

Благодаря на всяка от вас за всичко, споделено и коментирано в темата bouquet bouquet bouquet

Ейвалла на момичето, което е превело Каракалема.. Не бих се наела да превеждам книга, за мен това е нещо непосилно Naughty Naughty

Още преди време я прочетох, но така и се възпирам да споделя нещо тук, защото може да има хора, които да не искат да знаят предварително за какво иде реч в нея.
На мен ми хареса, увлекателно четиво е, до края ме държа в напрежение. Няма големи фантасмагории, Явуз ще облече магическата риза, ще се сдобие със свръхестествени сили като това да пътува във времето, да чува разговорите на хората на километри от него, да плува дълги разстояния за секунди, като ще може да стои под водата дълго време.
И най-важното да не забравя да спомена. Като пътува във времето, ще се озове в 1550 г. в нашия край в Делиормана, в Исперих/ ние на турски го наричаме Кемаллар, в книгата е посочено като Кемаллер/ Споменават Демир Текке.
Така че хич не се чудете, ако дойдат да снимат и в Булгаристан и Чачко ми дойде на гости. Ще го нагостя с най-любимите му ястия, че и с домашна ракийка ще го черпя Party Party Party Party

Присъствието на Аслъ в книгата не е малко, но не е и много значително. Та за момата не трябва много да мислим.  Повече се говори за Гюнеш/ майката на Аслъ/, жената, в която са влюбени двама мъже. Злият Коркут и красивият професор Ахмет. На мен ми е много интересно именно на кого ще възложат ролите на Гюнеш и Ахмет.

Повече няма да споделям.
През цялото време, докато четях книгата, си представях Чачко като Явуз. Сякаш този образ е създаден за него. Само се надявам това да не има обратен ефект при мен. В смисъл да съм си изградила във въображението образа на един Явуз, който после да няма нищо общо с този в сериала. И се надявам сценарият да не се отдалечава много от сюжета на книгата.
Преди да почне излъчването на Курт, Сеит и Шура, прочетох книгата на Нермин Безмен, С Русия в сърцето и после не можах да гледам сериала. Така както прочетох ФиЧиПи и сега не мога да гледам сериала, който няма нищо общо с книгите. Thinking Thinking Thinking

Както и да е..

За Пончика.. Ами мацката на мен болезнено ми напомня за бившата Пончикова. Дори е кльощава като нея, че и в едно и също поприще се изявяват ooooh! ooooh!

къде пък ги видяхте тия бицепси  JoyJoy  той отдоле с ФАНЕЛА JoyJoyJoy

Лилииии
Blue HeartBlue Heart

Къз, джадъ Hug Heart Eyes, имам опит с другия ми любимец. И независимо дали  са навлечени в пуловери, фанели и тем подобни, мога да различавам бицепси, трицепси, плочки, баклавички, скрити под тях. Laughing Laughing Laughing

Искаш ли наглИден  материал с Ушко Wink Wink Wink

Хади лека ви вечер Hug Hug Hug

# 575
Лилиии, Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
И аз бях купила Сеит и Шура и я прочетох с интерес, въпреки ужасното издание с безброй печатни и всякакви грешки. Joy Сериала го гледах до 2-3 серия. Joy ФиЧиПи-то ако го издадат на БГ може да го прочета, ама сериала нИ мога да си го причиня. Trollface
Ще видим какво ще стане с Каракалема. Joy Ади, дано дойдат да снимат и да нагостиш Чачо Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Приготви си много ракия JoyJoyJoy

# 576
  • Sofia, Bulgaria
       Лили,благодаря за резюмето на Каракалема Hug Heart

Надявам се максимално да се придържат към нея и в дизито Hands V

Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 577
Лили, Hug Kissing Heart
Grinning  Ако не ти стигне ракийката, викай да донаждаме Hug Joy Joy

Тара Hug

# 578
Лили, Hug Kissing Heart
Grinning  Ако не ти стигне ракийката, викай да донаждаме Hug Joy Joy

Тара Hug

Ооо, Лу, Hug Heart Eyes имам си доста ракийка аз..

Скрит текст:
Около 500 литра страхотна ракия, мое производство на тавана имам. Имам и домашна пастърма, нищо, че не е с чимен, както обичал Чачко, но и моята ще му се услади Peace Peace

Но вас мога да поканя за компания Party Party Party

# 579
вас - разбирайте джадЪ.... People Ok WomanPeople Ok WomanHands MetalJoyJoy
няма повече място .... и ракия JoyJoy

Лиленце, ушат материал нИ щъ ConfoundedConfoundedJoyJoy
а "красивия" професор нали ви го показаха вече BowtieBowtie Тари ви го донесе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
вас - разбирайте джадЪ.... People Ok WomanPeople Ok WomanHands MetalJoyJoy
няма повече място .... и ракия JoyJoy

Лиленце, ушат материал нИ щъ ConfoundedConfoundedJoyJoy
а "красивия" професор нали ви го показаха вече BowtieBowtie Тари ви го донесе Stuck Out Tongue Winking Eye

Дур бе JoyJoy нямало място и ракия JoyJoyJoy

Красивия професор би трябвало да е малко по-старичък от онзи, за който говориш .. сладникавия манИкен Joy

# 581

Красивия професор би трябвало да е малко по-старичък от онзи, за който говориш .. сладникавия манИкен Joy
нЕма ракия, щот ще водя Жижу JoyJoyJoyJoy
кой сладникъв бе?Rolling Eyes
за тоя идеше реч
Bowtie https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRAInYOsNNI … 56T8Qi9gLhvk7oIJL

ааа, вдЕнах, за Алп си мислиш Heart EyesHeart Eyes  че той си има дизи  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 582

нЕма ракия, щот ще водя Жижу JoyJoyJoyJoy
кой сладникъв бе?Rolling Eyes
за тоя идеше реч
Bowtie https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRAInYOsNNI … 56T8Qi9gLhvk7oIJL

ааа, вдЕнах, за Алп си мислиш Heart EyesHeart Eyes  че той си има дизи  Stuck Out Tongue Closed Eyes

ааа, аз този го забравих Joy да, виж как се сещаш вИднага за сладникавия Joy
ще водела Жижу JoyJoyJoyJoyJoy

# 583
Добра вечер 🤗
Лили 😘 Аз мога да ти предложе страхотно домашно вино🍷🤪 Мога и в готвенето да се включа 👩🏻🍳
 Освен любима, Явуз нямаше ли приятелка (много красива, но нещастна? 
Мисля си, че сценаристите, са сляли двата образи!

# 584
  • Пловдив
Добро утро!
Успешен, приятен и усмихнат вторник!

Общи условия

Активация на акаунт