Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 300
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Мен пък продължава да ме дразни Каварджикова с нейното шепнене. И образът й един-драма куин. Дори подозирам, че е такава и в живота. Като застане мирно, почне да въздиша и да гледа осъдително, ми се приплаква. Много ми е изкуствена. Помня я в "Дом за нашите деца", поне според мен няма никакво развитие оттогава.
Ще ми липсва Буковска. А някой знае ли защо излиза от сериала, след като не е бременна? Или малоумните сценаристи умишлено ни лишават от най-яркото женско присъствие?

# 286
Може да ѝ е омръзнало да играе или пък да има други ангажименти или да са решили, че образът ѝ е изчерпан вече.

# 287
Ивайло Герасков и Албена Ставрева бяха семейство в "Забранена любов",ама и двамата едни такива дървени,уж актьори на възраст с опит !

И аз от тогава не ги харесвам. Него за втори път гледам тук, но вече си казах мнението. А Албена участва във всички български сериали, които съм гледала с малки роли. Между другото Емил Марков - Пеци участва в "Забранена любов" беше полицай, приятел на героя на Ивайло. Имаше пак някакви далавери покрай него.

# 288
  • София
Аз от този сериал на харесвам Пешко (Емил Марков). Там отвлече дъщерята, стана любовник на майката и вече не помня.

# 289
Като персонаж е доста дразнещ Петър,но като актьор Марков много ми харесва,всички сцени така леко му се получават,фалш не съм усетила досега .

# 290
Като персонаж е доста дразнещ Петър,но като актьор Марков много ми харесва,всички сцени така леко му се получават,фалш не съм усетила досега .
А в първи сезон му беше малко трудничко, докато си спомни, че някога е играл.... Имаше несигурност. И доста критики тук си отнесе.
Тази актриса, Албена Страврева не играе лошо, но винаги ме е дразнел тембъра и начинаа и на говорене. Идеално ще и пасне роля в ковчек, някои събудил се смътрник. Едно такова монотонно, без емоция.

# 291
О,моите впечатления са само от този сезон,другите не съм ги гледала Simple Smile

# 292
Добре, че ви прочетох. Бях забравила, че тази вечер ще има епизод.

# 293
А според мен Буковска прави много хубаво, че точно в такъв момент си отива. Говоря от професионална гледна точка, спомням си, че много хора я подценяваха в началото, но след тези четири сезона вече не оставя съмнение, че е страшно талантлива актриса. Сега е моментът само да трупа кинти и да се снима нагоре-надолЕ, вече не е на 20, има достатъчно опит и ...мачкай Гришо. Joy
Защо да тъпче на едно място, ако я заливат с оферти? На нас ще ни липсва във филма, ама не се знае в пети сезон кого ще привлекат.

# 294
  • София
Като изключим прекрасната й игра, образът й никакъв го нямаше през този сезон. Единствено “разнесе” Романова и Калин. Опита се да направи две далавери, не минаха и до там. А, и излекува проблема на Петър 😁

# 295
Като изключим прекрасната й игра, образът й никакъв го нямаше през този сезон. Единствено “разнесе” Романова и Калин. Опита се да направи две далавери, не минаха и до там. А, и излекува проблема на Петър 😁
Така е, героинята ѝ малко се поизчерпа, направи някакви опити да поеме нещата под контрол, не успя. За мен лично интересен завой щеше да бъде, ако беше решила да съдейства на Банков.

Аз продължавам да си мисля и да се чудя за онзи човечец с инсулта и как, по дяволите, с тоя разказ повлия на докторката да си промени решението... ако се замислим, неговият случай съвсем не е същият, най-вече заради това, че той има нужда от домашни грижи, тоест жена му ако не е до него, наистина ще го е изоставила. Жената на Банков е в болница, той и да иска да е там, няма как да седи до нея и да се грижи за нея ежедневно. Освен това той е парализиран, но все пак възприема света, тялото му е болно, но съзнанието му е там. Докато при нея съзнанието го няма...
Освен това тази жена се грижи за него, в предишния епизод видяхме, че ѝ е трудно и не може да издържа, но Огнянова това не го е видяла. Самата жена каза, че е безсърдечно да изоставиш човек в такъв момент. Как от това тя осъзна колко му е трудно на Банков, просто ум не ми го побира. Опитвам се да вникна в логиката, но не успявам и това много ме дразни. Някой от вас да я разбра цялата тази логика? Simple Smile

# 296
E нали с yahoo го обсъдихме,логиката е ..,че няма логика,когато една жена е влюбена Grinning

# 297
  • Кърджали
След тази сцена бях сигурна че Огнянова ще му каже че мястото му е до жена му. Та и аз останах толкова изненада колкото него когато тя го попита " Има ли шанс за нас".

# 298
E нали с yahoo го обсъдихме,логиката е ..,че няма логика,когато една жена е влюбена Grinning
Не ме устройва този отговор Grinning Ако искаха да ни предадат посланието - влюбената жена прощава всичко, нямаше да се налага да вкарват този пациент. Rolling Eyes

# 299
  • София
И аз се изненадах на логиката на Огнянова. Но сега сигурно ще заминат двамата в Германия, за да изключат системата (или там както се казва) на Ева. И точно когато Банков си взима сбогом, жена му ще възкръсне. После ще има нужда от постоянни грижи, той ще си я прибере, Огнянова ще го напусне за пореден път, ще се измъчва. И в края на 5 сезон Ева ще разбере колко се обичат тези двамата и ще се оттегли. Горе-долу така ги виждам нещата. Надявам се да не съм права и да не включват жена му в следващия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт