Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 198
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Сега видях промото за утре, очертава се по-интересен епизод от очакваното-май ще заплашват Банков да се спре, а Виолета ще запише министъра или там какъвто беше...ей тая жена по-добре да си и приятел отколкото враг Smile същия този явно ще каже нещо,което ще вбеси Банков доста, защото го хвана доколкото видях в колата за врата...последният път когато реагира той така остро беше единствения качествен сблъсък с Виолета,интересно какво ли му е казал за да реагира така?

# 676
А кое е същественото?
Всъщност мен ме трогва повече актьорската игра отколкото сюжета, но все пак сме на финал и на мен ми е любопитно как ще завършат основните сюжетни линии. В един от постовете на Fairy бяха систематизирани всички въпроси на които чакаме отговор за сезона, но тя пише толкова много, че не успявам да открия къде точно е това въпреки, че си спомням, че беше съвсем скоро. Същественото за всеки е различно, а и част от това което мен ме интересува го определиха като за тийн лексикон, така че ще се въздържа да правя тази оценка.

# 677
Въх, извинявам се, ще се постарая да намаля постовете Flushed
Ето, за лека нощ ще се опитам да систематизирам отново какво мен лично ме вълнува:
Какво ще стане с Галя и Петър и Галя ше замине ли на специализация?
Ще се купи ли Да Винчи - тук вървим към отговор и разплитане на историята, като това ще бъде и отговорът на въпроса на Мириел какво е променил Банков - ако спечели, ще е преборил системата.
Какво ще стане с Вяра и Тасев и ще имат ли връзка отново?
Ще се разбере ли, че Йосиф не е виновен за кражбата?
Какво всъщност се е случило с жената на Банков и ще разкаже ли той на гаджето или ц?
Ще възстановят ли връзката си Банков и Зорница и как?
Даже и Врабчев и Стаменова ме вълнува сдобриха ли се окончателно Grinning
На прима виста това се сещам. Всеки въпрос е като за един епизод време. А то епизоди не останаха Grinning

# 678
  • София
+ развитието на двойките Калин - Наталия и Мазови.
Има доста сюжетни линии, с тези темпове може и няколко сезона да откарат.

# 679
Въх, извинявам се, ще се постарая да намаля постовете Flushed
О, не, нямах това в предвид. Много дори ми е приятно да прочета добре обосновано и задълбочено мнение като твоите най-често с по-различен поглед върху видяното и с далеч по-богати изразни средства от моите, които имат нужда от опресняване след 20+ години много рядко ползване.

# 680
  • София
Нещо имам предчувствие, че в новия сезон пак ще има драми между Калин и Наталия, особено пък, ако и Биляна се върне...

# 681
  • Разпиляна във въображението
Щеше да в много различна, Амбър. И нямаше да я има тази нежна романтика, която има в момента. По-скоро само пожари.
Е нямаше ли да е интересно? Пожари,потушаване на пожари....и после пак отначало! Simple Smile

Щеше да е супер, но ако той не беше загубил дете и с жена в кома. Иначе щеше да е направо  Sick

# 682
Имам опасения, че Биба ще зареже Сашко /защото той не иска да се връща в БГ/, тя ще се прибере с детето и ще виси постоянно при Калин, Наталия ще почна да ревнува....и така Crossing Arms

# 683
  • София
Биляна няма нужда да я връщат в сериала. Да идва за погребението и в новия сезон да не се появява. Този Васко не знам как ще го разкрият. Никой не вярва на Йосиф, не знам кой ще му помогне да го разобличат. Надявам се да не остават развръзката за следващия сезон.

# 684
  • София
Георги Кадурин говори в момента по БТВ за новия сериал " Скъпи наследници" и каза, че на хората им е писнало да гледат операции и драма.  Joy hahaha

# 685
А Деси Бакърджиева е по Нова.  Има РД.

# 686
  • София
Той пък много знае. "Скъпи наследници" ще го дават в 18.00 ч., едва ли много хора ще го гледат.

# 687
  • Разпиляна във въображението
Георги Кадурин говори в момента по БТВ за новия сериал " Скъпи наследници" и каза, че на хората им е писнало да гледат операции и драма.  Joy hahaha

Колко ме е яд, че е от 18,00. Изглежда толкова добре на рекламата. Съвсем различно качество.

# 688
Доколкото знам може да се заяви при доставчика на телевизия опция за връщане назад. И си решавате проблема с ранния час Grinning

# 689
  • София
Доколкото чух, Бакърджиева каза, че щяло да има някакъв обрат в тяхната тройка.  Laughing

Нашият доставчик не предлага такава услуга, аз все още съм си вкъщи и не ми пречи часа, но кат започна работа ще го гледам по интернет. Предполагам, че в сайта на бтвплюс ще го качват.

Общи условия

Активация на акаунт