Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 269
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Koко и зле да се справя, има голяма армада зад гърба, не го мислете.  Laughing

На мен Дария Симеонова ми харесва повече как играе от Радина Думанян.

# 376
  • Другата България
На мен също.

# 377
Дария, когато не играе невменяема, я харесвам. Като реши да се прави на тъжна или ядосана, трудно я търпя. Вдигнатата й вежда просто ме влудява. От малките най-много ми харесва Луиза, което е изненадващо за самата мен. Но тя играе така, че въобще нямам усещането, че играе.

Амбър, това беше гласът на човек, който за първи път си е позволил да усети и извади емоцията от изгубените любими, която толкова време го убива. Беше глас на смазан от болка човек.

# 378
Харесвам и Биляна и Наталия, но само когато са в добро настроение и се държат адекватно към хората които ги обичат.

# 379
Fairy ,на мен мотивите за монолога са ми ясни,емоцията също,просто как звучеше като тембър не ми хареса.По принцип гласът му има друго звучене,което обожавам Wink

# 380
Fairy ,на мен мотивите за монолога са ми ясни,емоцията също,просто как звучеше като тембър не ми хареса.По принцип гласът му има друго звучене,което обожавам Wink
Съгласна съм. Ама то смея ли друго кажа, като ме гледа така - и Фнимавам ко пиша!  Heart Eyes

# 381

Мисля,че Вергов просто е бил болен тогава...гласът му звучеше по-дрезгав от обикновено. Simple Smile

# 382
Амбър, другият му глас и аз го харесвам, ама щеше да ни разсейва от нещата, които казва Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ми е любопитно какво са ни приготвили за последната седмица.Виолета ще си отиде, Наталия вероятно ще роди, ще се оженят в последния епизод, ще има малко драми покрай Мазови, това са ясните неща.
Ще хванат ли Васко най-сетне и ще реабилитират ли Йосиф?
Какво ще стане с Галя и Петър и тя вече няма ли да заминава да се обучава?
Ще купят ли най-сетне тоя Да Винчи?
Зорница ще се пренася ли все пак да живее при Банков или тоя проект го замразиха?  И ще ни ги покажат ли поне за малко като нормална двойка или директно ще скачаме с двата крака в драмата със събуждащата се съпруга?
Е на тия въпроси искам отговори Grinning

# 383
  • Другата България
Зорница ще се пренася ли все пак да живее при Банков или тоя проект го замразиха?  И ще ни ги покажат ли поне за малко като нормална двойка или директно ще скачаме с двата крака в драмата със събуждащата се съпруга?
Че тя може и да се е пренесла, не е задължително да са ни го показали и това.
Наблягат на други неща.  Confused

# 384
Ох, звукорежисьора хич го няма. Като прибавим и лошата дикция на някои актьори, на моменти сериала ми е мъка.
Буковска играе страхотно. Жалко, че напуска сериала.

# 385
Че тя може и да се е пренесла, не е задължително да са ни го показали и това.
Наблягат на други неща.  Confused
От поведението им в кабинета му не ми изглеждаше да живеят заедно. Май са дали крачка назад,което е логично...но на мен ми е тъжно да ги гледам така, Sad иска ми се поне един цял епизод да бъдат щастливи и влюбени.

# 386
И на мен така ми се стори, особено като дадоха как ръката й се изплъзва от неговата...

# 387
Твърдо смятам, че включването на Вергов през този сезон успя да вдигне нивото на сериала до значително по-високо от това на изминалите сезони. За мен това е най-силния сезон. Нека после ни обясняват, че това не зависело много от артистите и те били само като добре дресирани животни. Висока оценка и за сценария в по-голямата си част.

Ще пропусна да коментирам последната серия. Всичко се вижда и усеща толкова ясно, че думите са излишни.

В допълнение на горе казаното бих искал отговор и на въпроса какво точно се е случило с жена му за да говори винаги само за детето си и всячески да избягва подробностите за нея.

# 388
Да, ако остане неизяснена историята около нещастието с жена му, ще бъде много лошо.
Иначе той не говори винаги за дъщеря си. Той разказа един-единствен път на Зорница за катастрофата с нея и това беше.

# 389
Да говори беше образно казано. Включвам и спомените му. Ако по някакъв начин му напомняха за загубата винаги изплуваше единствено образа на детето му. На жена му - никога.

Общи условия

Активация на акаунт