Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 263
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Твърдо смятам, че включването на Вергов през този сезон успя да вдигне нивото на сериала до значително по-високо от това на изминалите сезони. За мен това е най-силния сезон. Нека после ни обясняват, че това не зависело много от артистите и те били само като добре дресирани животни. Висока оценка и за сценария в по-голямата си част.

Ще пропусна да коментирам последната серия. Всичко се вижда и усеща толкова ясно, че думите са излишни.

В допълнение на горе казаното бих искал отговор и на въпроса какво точно се е случило с жена му за да говори винаги само за детето си и всячески да избягва подробностите за нея.
И аз смята, че сезона е силен- добрата игра на актьорите и добрият сценарий е правилната комбинация.

Продължавам да мисля, че жена му не е пострадала при инцидента макар така да е казал на Зорница, за да не задава излишни въпроси относно нея и да разбере, че всъщност той не е точно вдовец. Предполагам ако това е така, може тя да го е обвинила за катастрофата и загубата на детето, довело до разрив в отношенията им. След това се е депресирала и е направила опит за самоубийство...сещам се за думите на Банков към Тасев относно състоянието на Вяра,че не трябва да се подценява,сякаш говореше от личен опит. Това би обяснило, че досега само за детенцето е говорил по-открито, а за жена си винаги е уклончив или избягва темата.Дано ни разкажат цялата история до края на сезона.

# 391
Спомня ли си някой в неговия спомен, където се качват на моторите детето при кого се качва? Защото аз мисля, че при жена му се качи, но не съм сигурна, а и не знам как го търся точно това видео. Ако е така, не мисля, че има за какво да го обвинява.

# 392
Спомняме си Simple Smile Това беше в Епизод 30, когато накрая склещи докторката в спешния кабинет Grinning
В началото на епизода Жекова искаше да го почерпи за рождения ден на Коко и той си спомни как жена му и дъщеря му го увещаваха да я повози. Не дават отблизо с кого се качва, а и те и двамата са с кожени якета, но аз поне смятам, че се качи при баща си, защото детето прегърна яке с джобове, каквото беше на Банков. Grinning

# 393
Мерси! ще го пусна да го гледам пак.

# 394
Момиченцето се качва при баща си, по якето се вижда че е Банков.А и от неговите спомени в линейката се вижда, че и той е ранен...за това смятам, че може да го е обвинила....макар тя да настоя да качи детето, а Виктор се дърпаше, но се предаде пред дъщеря си...както каза той греха му е,че не е могъл да й откаже.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 18:09 от maichetoo0o

# 395
Да тази сцена беше изключително силна. Не знам как ми е убягнал последния кадър за якето от спомените.

# 396
Не знам дали сте видели промото, но Банков и Виолета пият уиски в неговия кабинет....и за каквото и да си говорят явно им е забавно Smile това ще да е интересен разговор.....изглежда ми противоестествено да ги гледам така. Satisfied

# 397
  • Кърджали
Мернах го но докато се усетих и то свърши..Чух само.как Банковни казва че никога не вървял против принципите си, а тя му отвръща че това щяло да му струва скъпо.

# 398
За последния епизод - от играта на Буковска съм потресена , заболя ме стомаха от тежките сцени .  bouquet за Йоана !
Много ми харесва и  Верчето - укротена , помъдряла и  добър специалист . Дано  да си остане  така , вече и Боби си я преоткри .

# 399
Малко съжалявам, че не можаха много да развият взаимоотношенията между Банков и Виолета. Имаше мегдан да има много интересни сблъсъци, ама на, направиха два-три ялови спаринга и дотам.

Александра, това е цялото промо, не че ти си изпуснала нещо, просто е кратичко Smiley
Според мен това ще да е разговор на тема робота "Да Винчи". И ще се окаже, че Банков може и да се окаже пред дилемата дали да играе по правилата и да не го получи или да играе по правилата на лошите и да оборудва болницата. Силно се надявам, че поне в това отношение ще го оставят неопетнен, че само едните работни принципи му останаха на човека Grinning

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 21:51 от Fairy

# 400
Банков и Виолета щяха да са взривоопасна комбинация заедно, но предполагам са се притеснявали, че Вергов няма да може да изпъкне достатъчно. Няма иначе обяснение защо на Виолета й дадоха толкова второстепенна роля в този сезон, а всички знаем вече какви са способностите й. Само към финала ни припомнят за последно колко е добра.
Радвам се само, че картонените фигури, които от началото интерпретирахме като смърт се оказаха само сериозни проблеми. Дано не ме опровергаят през последните серии.

# 401
Аз не бих заложила на тази теория, защото за мен е точно обратното, колкото по-добър ти е партньорът, толкова повече изпъкваш ти самият. Онази сцена в началото на сериала, когато Виолета избухна срещу Банков и го вбеси, беше чутовна, една от най-запомнящите се за мен.
По-скоро нямаше време за всичко, което можеше да се случи. Вижте, че те дори историите, които са започнали да разказват, не могат да ги завършат. За мен лично можеха да смалят с малко броя на героите, които са в центъра на разказите, за да има време за всичко. Васко и Жекова примерно, бих ги преживяла, ако не ни разказваха за тях Grinning

# 402
Времето със сигурност щеше да е недостатъчно Банков да воюва с Виолета и да се бори за Зорница. Изморихме се вече от далаверите на Виолета през предишните сезони и правилно според мен са наблегнали на новата сюжетна линия. Съгласен съм да бяха пропуснали Жекова с Васко както да бяха понамалили времето за страдания на Хинова и превземките на Наталия, ако можеха да използват по-пълноценно по-добрите актьори.

# 403
yahoo, съгласна съм с теб, с изключение на "да се бори за Зорница". Кво ти борене, братче, той цял сезон беше пълен пън (с едно-две изключения), добре че девойката е борбена, та имаше някакво развитие на историята им Grinning

# 404
Simple Smile
То се подразбираше какво исках да кажа, но не исках да изтъквам, че моята любимка свърши цялата работа...

Общи условия

Активация на акаунт