Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 210
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Аз не успях да видя добре какво показва снимката, снимат на летището, т.е. Банков отпрашва за Германия?

# 466
  • ту тук, ту там
И аз продължавам да се питам!

# 467
  • There I was on a July morning
Може това да е поредното пътуване на Банков до Германия във връзка със състоянието на Ева, а не окончателното му заминаване. Макар, че промото за сезона загатва именно за такова развитие. Ще съжалявам, ако Вергов напусне сериала.Worried
В случай, че Огнянова е бременна, двамата вероятно ще се съберат, макар и в следващия сезон.

# 468
Аз не успях да видя добре какво показва снимката, снимат на летището, т.е. Банков отпрашва за Германия?
Доколкото успях да разчета текста - ще снимат на летището с Огнянова.

# 469
  • Разпиляна във въображението
Ще е много тъпо, ако Огнянова е бременна. И клиширано от всякъде, но пък може това да е спусъкът, от който се нуждае Банков, за да приключи с историята в Германия и да подреди живота си.

Тасев може да предложи на Добрева, но това ми обезмисля изцяло присъствието на Ася в болницата. Напълно излишен герой, който обаче спаси Добрева - буквално, докато онзи я отсвири. Сега отново е при нея, когато стана добричка и хрисима, по добричка дори от момента, в който постъпиха в болницата.

Така и не разбрахме проблема на Вяра. Не е изнасилена, това се разбра. Бедно семейство и през цялото време е разчитала на Тасев. Много ме дразнеше как му натякваше как е успяла тя, все едно той е станал доктор, защото има пари.

Ще е абсолютно изненадващо ако Захариев се зажени за Галя Simple Smile

# 470
  • София
Ще е много тъпо, ако Огнянова е бременна. И клиширано от всякъде, но пък може това да е спусъкът, от който се нуждае Банков, за да приключи с историята в Германия и да подреди живота си.

Тасев може да предложи на Добрева, но това ми обезмисля изцяло присъствието на Ася в болницата. Напълно излишен герой, който обаче спаси Добрева - буквално, докато онзи я отсвири. Сега отново е при нея, когато стана добричка и хрисима, по добричка дори от момента, в който постъпиха в болницата.

Така и не разбрахме проблема на Вяра. Не е изнасилена, това се разбра. Бедно семейство и през цялото време е разчитала на Тасев. Много ме дразнеше как му натякваше как е успяла тя, все едно той е станал доктор, защото има пари.

Е, как - нали тя разказа на Рооманова след опита за кастриране на изнасилвача как са я изнасили някакви в гимназията на купон и как с никой не се е получавало

# 471
Пиша от телефона и не мога да скрия текста, затова който не иска да знае какво пише, моля да не чете надолу:))

Първият ден, който е описан, се снима на езерото панчарево, пише, че Захариев се сбогува с Виолета.
На следващия ден пише - снимки Терминал 2, вътре в летището. Пише „...Огнянова за последно”. Аз поне го тълкувам, че Банков се вижда с нея за последно. Отдолу пише, на следващата сцена, отново вътре в летището „...срещат, за да се разделят”.

# 472

Е, как - нали тя разказа на Рооманова след опита за кастриране на изнасилвача как са я изнасили някакви в гимназията на купон и как с никой не се е получавало
Точно така. Освен това, никога не е ставало на въпрос, че е от бедно семейство и не е натяквала на Тасев, че е станал доктор, защото има пари.

# 473
  • София
Защо им е разрешено да си публикуват сценария така?  Laughing

# 474
Защо им е разрешено да си публикуват сценария така?  Laughing
А, ето този въпрос и аз си задавам! Тази е някаква дребна риба, но аз ако съм на мястото на екипа, бих я спукала от глоби!

# 475
  • Разпиляна във въображението

Точно така. Освен това, никога не е ставало на въпрос, че е от бедно семейство и не е натяквала на Тасев, че е станал доктор, защото има пари.

Гледайте сцената с Романова отново и къде е казано, че тя е изнасилена. Опитът може да е бил лош, като за първи път, но не и изнасилена. Една такава травна не се оправя с разговор в тоалетната, както се случи с нея.

И му натякваше на Тасев - че тя заслужава най-много мястото в Св.Кирил, че повече се трудила. Бяха в стаята на лекарите. 

Вяра е живяла постоянно при Тасев, затова и според мен си е от семейство с не много възможности, което не й е пречило да се възползва от него. Той лапнал по нея, а тя се не усеща.

Ще ги потърся и аз де. Не помня точно думи, а чувството, което са оставили в мен след гледането.

# 476
  • Пловдив
Ако Огнянова е бременна,то се разделят щото Банков Не иска друго дете!Няма да успее да го понесе,не е готов...

# 477
Ако Огнянова е бременна,то се разделят щото Банков Не иска друго дете!Няма да успее да го понесе,не е готов...
Е тогава Огнянова със сигурност няма да го изпраща на летището Grinning

# 478
Вяра е живяла постоянно при Тасев, затова и според мен си е от семейство с не много възможности, което не й е пречило да се възползва от него. Той лапнал по нея, а тя се не усеща.
Не е живяла постоянно при Тасев, той каза на Галя, че за известно време е била отседнала при него.
За изнасилването - се подразбра както от разговора с Романова, така и от действията, които предприе към  пациента - насилник.

# 479
Според мен няма да разделят Огнянова и Банков. По-скоро си мисля, че едната двойка, която ще се разцепи са Галя и Петър и евентуално Биляна ще остане в следващия сезон без Сашко. Не изглеждаше щастлива, знае ли ги човек какво са измислили?

Общи условия

Активация на акаунт