Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 204
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Ели, под видеото, в обясненията какво да очакваме другата седмица
https://nova.bg/accents/view/2017/12/17/201525/един-от-емблемати … аги-мбал-свкирил/

# 451
  • There I was on a July morning
Горе-долу се изясни какво ще очакваме до края.
Вяра и Тасев ще се вземат най-после.
Виолета напуска болницата завинаги. Все пак, накрая на живота си извършва добро дело - помага на Банков в кризисна за него ситуация.
Предполагам, че Галя и Захариев ще се разделят - твърде много недоразумения и конфликти се натрупаха между тях напоследък.
Огнянова се оказва бременна, а развитието в отношенията и изборите им, очаквам да ги оставят за следващия сезон.
Драмите между Мазови и сурогатната майка вероятно също ще се решат в 5-тия сезон, в този не остана време.
Мисля, че промото за сезона не отговаря напълно на развитието на сюжета, поне в частта относно Виолета и Банков, което ме навежда на мисълта, че сценарият е променян в движение или още не е бил завършен докрая.

# 452
Изненадах се и аз от това, което прочетох за Банков и Огнянова. Май на никой тук не му беше хрумвало подобно развитие на тяхната връзка.
Но все си мисля, че това е някаква уловка и Огнянова няма да се окаже бременна. 

# 453
# 454
Ванилия, и аз се мъча да си представя каква ще да е уловката, но не мога да го измисля. Новина е, тоест, не е нещо свързано с дете пациент и т.н. Очевидно е нещо голямо, щом ще им променя отношенията...добрият за мен развой е те все пак да не са заживели заедно (тя му се извини, той я прегърна, ама това до какво доведе във връзката им още не е ясно) и ако се окаже бременна, промяната да означава да заживеят.
Най-лошият вариант е да измъкнат отнякъде някое дете на Огнянова, би било адски, адски тъпо...

# 455
Ако Огнянова се окаже бременна ще е поредното доказателство за прекарани щастливи и безгрижни 4 месеца отдадени на истинска любов без никакви сметки за последствията. Виждаме, че се обичат и дори и да има някаква драма около събитието ще е за кратко. Повече ме притеснява следващото позвъняване от Германия.

# 456
Какво да те притеснява, ако тя е бременна, най-много и двамата да заминат за Германия да се грижат за съпругата. Изключвам вероятността да се събуди и да може сама да се грижи за себе си. Както и Банков да зареже Зорница при такива обстоятелства.
Гадаем, кой знае какво ще се окаже. Но евентуална бременност би била в унисон с това, което Диана беше написала в профила си - че най-интересното тепърва предстои.

# 457
  • София
А може само да и закъснява, да сподели на някого, някой да чуе и ето ти цялата болница наред с Банков е разбрала.  Laughing Мисля, че в Анатомията имаше един епизод, в който една от лекарките разправяше напред назад, че и закъснявало и сигурно е бременна, а последствие се оказа, че не е така.  Laughing

# 458
Напоследък толкова негативно ни действат сериите, че една бременност на Огнянова ни изненадва супер приятно, но пак не можем до край да повярваме нали свикнахме все на лоши вести...

# 459
В Инстаграм има една снимка, от която, макар и леко блърната, аз си правя извода, че сценаристите са решили тези двамата все пак да ги разделят. Hе знам дали съм права и дано, ако е така, това да е само за по-голям съспенс в края на сезона. Eвентуална бременнност на Огнянова, дава надежда за развитието на отношенията им през следващия  Grinning

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 16:34 от Zlati***

# 460
Бременност ще ни зарадва, но дисбаланса на хормоните покрай нея може да насочи Зорница в друга посока и вече да не е активната страна на тази връзка, която още не се е доказала, че е стабилна.

# 461
  • ту тук, ту там
Аз не разбирам май. Какво показва снимката?

# 462
Тази снимка тотално ми развали настроението!
Елени, показва графика за снимки и какво трябва да се снима.

# 463
Бременност ще ни зарадва, но дисбаланса на хормоните покрай нея може да насочи Зорница в друга посока и вече да не е активната страна на тази връзка, която още не се е доказала, че е стабилна.
Mоже и направо с дете да я видим, не знаем колко ще прескочат във времето сценаристите по време на следващия сезон  Laughing
А може и грешно да тълкуваме "новината за дете". Ще разберем през следващата седмица  Grinning

# 464
Злати, ако правилно тълкуваме снимката, която ни сложи, а аз не виждам по какъв друг начин може да се тълкува, по-скоро новината за детето е нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт