Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 255
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
"Двама от обичаните лекари ще си кажат "да"... Наталка не е лекар... Но ако не става въпрос за тях с Калинко, за кой... Да не са Верчето и Тасев

Moже и те да са, няма да се изненадам обаче, ако редакторът е объркал, като е пишел.  Rolling Eyes

И аз си мислех, че може да се окаже, че Огнянова има дете.

# 436
"Двама от обичаните лекари ще си кажат "да"... Наталка не е лекар... Но ако не става въпрос за тях с Калинко, за кой... Да не са Верчето и Тасев

Врабчев и София(забравих и фамилията на майката на Наталия) ?

А може и Тасев и Добрева да оженят.

# 437
Е, айде сега, ще има дете, което ще крие къде? Нали 4 месеца бяха постоянно заедно, от кой джоб точно ще го извади това дете? Grinning

# 438
  • София
Е, айде сега, ще има дете, което ще крие къде? Нали 4 месеца бяха постоянно заедно, от кой джоб точно ще го извади това дете? Grinning

Мога веднага да ти измисля вариант.  Laughing Може да живее при баба си на село някъде, може да не е било желано и да го вижда рядко, не е като да няма варианти.  Laughing

# 439
Използва ли са "дете" и за това на Мазови, залагам на дете, но от Банков Smile

# 440
Ауу, какви сте лоши! Grinning Не вярвам да сринат с едно действие образа й, който така грижливо градиха цял сезон. Нали знаете, продължавам да вярвам в сценаристите Grinning
По-скоро тя ще се окаже бременна, те ще се зарадват и телефона от Германия ще звънне Grinning И Банков ще се чуди жена си ли да обгрижва, за новата си любов и дете ли да мисли.

# 441
  • София

Бабата го гледа, понеже тя е лекар и има и нощни дежурства 😁 Все нещо може да се измисли, ако това е идеята 😃 На мен просто това ми хрумна като прочетох “дете”. Такова от Банков не бих нарекла така на този етап Simple Smile то би си било бебе Simple Smile

# 442
  • София
Ауу, какви сте лоши! Grinning Не вярвам да сринат с едно действие образа й, който така грижливо градиха цял сезон. Нали знаете, продължавам да вярвам в сценаристите Grinning
По-скоро тя ще се окаже бременна, те ще се зарадват и телефона от Германия ще звънне Grinning И Банков ще се чуди жена си ли да обгрижва, за новата си любов и дете ли да мисли.

И това е много възможен вариант.  Laughing Само да няма повече аборти, въпреки че досега май не е имало такъв пожелание.  Thinking

На Хинова първата бременност ли беше извънматочната или имаше някакъв аборт по желание?

# 443
Е така си мисля, че ще се развият нещата...няма да ги оставят, а и нас малко да се порадваме.
Остана само Вяра да забременее и Банков трябва да открие една ясла в болницата  Joy

# 444
  • София

Бабата го гледа, понеже тя е лекар и има и нощни дежурства 😁 Все нещо може да се измисли, ако това е идеята 😃 На мен просто това ми хрумна като прочетох “дете”. Такова от Банков не бих нарекла така на този етап Simple Smile то би си било бебе Simple Smile

А бе, не знам... Доста хора  казват, че очакват дете, а не бебе.   Simple Smile

# 445
Относно двойката Банков и Огнянова - аз не мисля, че си пасват, на фона на силната игра на Вергов, Диана ми е дървена и неестествена. Определено има какво още да учи за актьорството, но пък е млада и има време да се развива.

Аз предлагам на сценаристите в следващия сезон да включат в сценария изграждането на детска ясла към болницата - тъкмо там ще седят децата на Калин и Наталия, на Мазови, на Банков и Огнянова, на Захариев и Галя, че и на Биляна и Сашко, които ще се завърнат от Лондон. Да съберат Галя с директора на яслата, та поне и тя малко щастие да види. Laughing

# 446
  • София
Вероятно няма дете Simple Smile Ще е малко прекалено Simple Smile Просто друг прочит на анонса Simple Smile Сега за пет серии ще се развият скорострелно много неща. И бременност за мен е малко прекалено всъщност. Така или иначе им развиват любовната история на фона на законна съпруга в кома. На мен ми се струва неморално това. Любов, любов, ама жената е овързана с кабели и колкото и да е безнадеждно се води жива. Не знам... Дано малко внесат яснота покрай тая история, а не я оставят за другия сезон.

# 447
Ако може в детската градина да вкарат и това мрънкащото депресирано дете на Магда,че много ме дразни-или седи супер отпуснато като дроб и мрънка или говори с един толкова скован дървено-рецитаторски тон,че страшно ме дразни.При толкова живи,енергични и артистични деца,откъде го намериха това дървеното да играе в сериал.

# 448
  • There I was on a July morning
Е, как къде - то си е от родата продуцентска и сценаристска.Smile

# 449
Пак сте две дължини напред ! Къде го това  дете /бебе/ ?

Общи условия

Активация на акаунт