Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 267
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
И на мен ми хареса Диана с играта си в "Дъвка за балончета"- но грима,дрехите и прическата не ми харесаха,и  Теодора не ми хареса как изглеждаше, но те не са виновни за това....Диана си е естествена красавица, има нежно излъчване и й трябва само минимален грим,който да подчертае красотата й. Simple Smile , а може и без него.
А за Вергов, еми хубавец си е човекът, с годините според мен става все по-привлекателен. Wink

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 11:43 от maichetoo0o

# 421
 Embarassed Аз вероятно съм от малкото ,  които  много не се вълнуват от  Банков и Огнянова .Понасям ги и се опитвам да не ме дразнят .
Много ми е странно защо до сега нито веднъж не намекнаха за някакъв проблем в детството на Вяра , заради който тя е толкова несигурен човек /а иначе добър специалист/ .Трябваше да види "тунела" , за да се приземи .Харесва ми как играе Луиза /интервюто и също ми хареса/ . Абсолютно предава образа - ефирничка , несигурна  , уязвима , леко завеяна ... Peace
Появата на Билянка не ми беше неприятна , ако не върнат и  Сашко , може пък да живне и да играе по-добре .

# 422
Ели, заради теб и останалите, които не се вълнуват от двойката, ми е много съвестно, защото тука ви надухме главата с тяхната история Flushed Много се извинявам за това, но не обещавам да спра Grinning

За Вяра и аз бих искала да знам повече. Тя е изключително нестабилно и несигурно момиче, което има всички предпоставки да бъде много щастливо, но въпреки това системно си съсипваше сама живота. Няма как да няма нещо зад нейната история. Едва ли ще разберем в този сезон, обаче. Отделно досега във връзката си с Тасев беше много доминираща, иска ми се да ги видя как биха общували като истински партньори и въобще способни ли са на това. То вярно, че са още сравнително млади, ама досега отношенията им бяха като в гимназията.

# 423
  • There I was on a July morning
Само аз ли мисля, че една година не е чак толкова много време, за да преболи загубата и да започнеш да се интересуваш от нов човек, че и да предложиш адекватна "свалка"?! Разбирам, че може да се появи привличане, страст, но разбирам и колебанията, чувството на вина, несигурността, държането като "пън"...
В моите очи да заживеят заедно е дори твърде скоро след загубата му!
Определено е твърде малко времето за преодоляване на подобна загуба, познавам хора, които с години не могат да се възстановят от такава. Писах и аз нещо подобно в по-старите теми, но ... сценаристи - какво да ги правиш...

Ели-фен, за миналото на Вяра споменаха бегло в предишния сезон - преживяла е изнасилване или нещо подобно, не задълбаха особено по темата. За Луиза Григорова напълно споделям твоето мнение - много добре играе, а визията и излъчването и са подходящи за ролята.

# 424
Eто го промото за утре:

Относно Вяра-май като дете не е оценявана за постиженията си или са били омаловажавани вероятно от баща си, затова има това отношение към мъжете, да е над тях както в професионален, така и в личен план. Иска да доминира , а не да е партньор.

# 425
Ели, заради теб и останалите, които не се вълнуват от двойката, ми е много съвестно, защото тука ви надухме главата с тяхната история Flushed Много се извинявам за това, но не обещавам да спра Grinning
Laughing Аз не искам да спирате , хубаво е да има коментари  bouquet Всички познаваме такива жени и мъже .
Гледам двойката , но не могат да ме развълнуват /все още  newsm78 /  . Даже съчувствам на Огнянова , не всеки мъж си заслужава , има и  изгубени каузи . Някои  хора не искат да им се помогне , това означава цял живот ходене на пръсти около тях  и смазване на всяка усмивка .
 Shocked #Crazy , видях промото , пак мъка !

# 426
Ъъъъъ, това сега какво е?
"В предстоящите епизоди д-р Огнянова ще изненада доцент Банков с новината за дете, която ще внесе промяна в бъдещите им отношения"
И ква промяна, да им се не види, тия техните отношения колко пъти се променяха вече? Grinning

А за това:
"В пет епизода, които зрителите ще видят от понеделник до петък, двама от обичаните лекари ще си кажат “да“, а други ще решат да поемат по свой път."
Калин и Наталия ще кажат да, ясно, ама кой ще поеме по своя път - Галя, може би? То не виждам кой друг или Захариеви или Банкови ще се разделят, Вяра и Борис не вярвам, при положение ,че току-що се заобичаха наново.

# 427
В шок съм Hushed
Леле, представям си физиономията на Банков като му каже Огнянова Hushed това не го очаквах.
Виолета като за последно все пак ще помогне на Банков в някаква кризисна ситуация-каква ли е тя?
Калин и Наталия ще си кажат да Hug

# 428
Майче, явно там покрай робота Да Винчи ще стане някакъв проблем и Виолета ще даде своя принос за разрешаването му.

Иначе и аз съм в шок, но ми е странно какво ще се промени, ако Огнянова се окаже бременна. В смисъл - те се скараха, сдобриха, сега какво, ще се разделят, щото чакат бебе? Grinning

# 429
Да наистина може да е за Да Винчи- поне като за последно да играе в отбора на добрите Виолета.
Ако наистина е бремена, може Банков в началото да е стъписан от новината, тя ще е изплашена от реакцията му също, предвид състоянието на връзката им....но май това ще е тласъка, от който се нуждаят...макар че исках да решат проблема между тях без нещо толкова сериозно като бебе.
С това сценаристите ме изненадаха. Open Mouth

# 430
  • Кърджали
Е, откъде сега пък бременност. Ако има нещо такова изобщо не очаквам Банков да реагира адекватно, поне не и в началото. Предвид че е изгубил дъщеря си, очаквам това да доведе до нови вътрешни борби
 А ако ще хи разделят - ами не им ли писна? Иди си - ела си. Досадно ще е вече....
Може да разделят Захариев и Стилянова, тя нали го обмисля...

# 431
  • София
Oт този сериал оставам с впечатлението, че лекарите са тези, които знаят най-малко за контрацепцията.  hahaha

# 432
  • София
Бременност или дете? Да не “цъфне” някое вече говорещо и тичащо от предишната връзка Simple Smile Всичко очаквам вече. Те за каквото се сетят или видят, гледат да го набутат в сериала.

# 433
Твърдо смятам, че включването на Вергов през този сезон успя да вдигне нивото на сериала до значително по-високо от това на изминалите сезони. За мен това е най-силния сезон. Нека после ни обясняват, че това не зависело много от артистите и те били само като добре дресирани животни. Висока оценка и за сценария в по-голямата си част.

Напълно съм съгласна. Най-добрия сезон дотук и то основно заради Юлиян Вергов и сценария (в по-голямата си част). Първите сезони играта беше много слаба, а сюжета много зле - трудно се гледаше и беше изпълнен с много излишно напрежение.  Което ме връща и на последните 2 епизода. Хубаво - разбрахме, че Виолета ще мре, но трябва ли с такива подробности да се дава при положение, че почти всяко семейство се е сблъсквало отблизо с болестта...
А Банков единствено го обвинявам, че не намери за нужно да уведоми Огнянова, че жена му все пак е жива. Иначе  малко или много време - всеки си има различен начин за справяне
 - пък и  любовта лекува...

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 13:46 от Millan

# 434
  • София
"Двама от обичаните лекари ще си кажат "да"... Наталка не е лекар... Но ако не става въпрос за тях с Калинко, за кой... Да не са Верчето и Тасев

Общи условия

Активация на акаунт