Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 188
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Аз мисля, че каквото и да се коментира, снима и публикува от екипа е съгласувано с продуцентите и целта е именно поддържане на зрителския интерес, също както показаха в репортаж, че сурогатната майка на Мазови заминава с детето СИ...

За Биляна както казах в предните коментари - не изглежда хич щастлива в Англия, гони я носталгия, не обели и дума за Сашко, а и това държане на ръчички с Калин беше многозначително и целенасочено показано.
Предполагах, че стопленето на отношенията им с Наталия ще бъдат помрачени с нещо и може би това ще е завръщането на Биляна. Като си отиде Виолета, тя ще има нужда от подкрепа и утеха, а Калинко й е най-близкия човек в болницата след баща й..... 

Като гледах въпросната сцена, на която Калин и Биляна си държаха ръцете и бяха доста близки според мен, си мислех как всеки момент ще влезе Наталия и отново ще се прецака всичко и ще станат едни драми... Grinning

# 496
Ами може Огнянова да го е лекувала детето, да са уреждали то да замине за лечение в чужбина и тя да се е привързала към детето и затова да е отишла да го изпрати лично.
П.с.Ако разделят Банков и Огнянова, ще спра да гледам сериали на Милошев и компания.

Звучи логично, все пак се знае, че Огнянова обожава децата. Но си мисля, че тя няма да лекува детето, защото не е детски уролог. В един от миналите епизоди имаше момиче, с което Банков се зае и той искаше Огнянова да оперира, а тя му каза, че не е детски уролог и няма как, но все пак се съгласи и пое риска. Та освен тук отново да има изключение.

# 497
Veracruz, звучи много хубаво, но според мен тая женица хич и няма да снима с Огнянова, а ние ще си роним сълзи по неосъществената любов на двамцата...и няма да гледаме пети сезон Grinning
Aз се надявам, дори и да ги разделят, в 5-ти сезон доц. Банков да се завърне и то не с епизодични участия.  Grinning Hе е изчерпана тази тази сюжетна линия и не вярвам да изкарат Вергов от сериала, освен ако той не е склонен да поеме ангажимент за повече от един сезон.

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 19:51 от Zlati***

# 498
  • Кърджали
Да не пипат тази двойка, иначе пети сезон няма и да го погледна и аз...
но очаквам да ги разделят за да ги сдобряват после цял сезон (евентуално, ако Вергов ще участва и в следващия сезон), но тоя мач вече го гледахме при Калин и Наталия, досадно ще е сега друга двойка да разделят за да ги сдобряват после.
Дето се вика, свещ ми иде да запаля, за да не ги разделят.

# 499
А ако Вергов не иска да участва в следващия сезон? Аз предпочитам да изкарат и Диана при тия условия.

# 500
  • Кърджали
За мен те са толкова свързани, че да, не виждам с какво може да участва във филма освен периодично случайно да се появява за консултация ( и да ми напомня за Вергов). След тази връзка, за която се предполага че за нея беше много силна, тя - много влюбена,  не виждам как ще я влюбят в някой друг. Освен да седи и тя да ръси акъл като Генадиева и Кръстева. Ми много мъдри в сериала ще станат, мерси

# 501
Да не пипат тази двойка, иначе пети сезон няма и да го погледна и аз...
но очаквам да ги разделят за да ги сдобряват после цял сезон (евентуално, ако Вергов ще участва и в следващия сезон), но тоя мач вече го гледахме при Калин и Наталия, досадно ще е сега друга двойка да разделят за да ги сдобряват после.
Дето се вика, свещ ми иде да запаля, за да не ги разделят.

И аз не искам да ги разделят, много ги харесвам. Но като гледам всяка двойка в сериала е или разделена, или има проблеми. Няма да ги оставят и тези току така. Ама нали трябва да има драма и да се държи интереса.

# 502
Силата на една връзка се закалява и чрез справянето с неизбежните проблеми, затова и малко драма между тях мисля, че няма да им навреди. Но в случая единственото от съществено значение за развитието на сценария е дали Вергов е склонен да участва в следващия сезон.

# 503
Не претендирам ,че точно съм запомнила  newsm78 , но преди време Вяра каза на Романова ,че като ученичка се е чувствала  задръстенячка и една вечер  след много алкохол  е   правила доста  неприятен и безразборен секс , не каза точно изнасилване , но така трябваше да прозвучи .
Този сериал залага не толкова на развитието на  човешките отношения /да не говорим ,че сценаристите понякога  не помнят  заложените интриги/ , а на разхвърляни  случки , които претендират да са шокиращи -  Shocked  то не бяха хермафродити , травестити , кой си заврял нещо от зад , друг от пред , трети - парцал в стомаха ...изобщо  малоумна гадост. С любимото "микулич"  също  чупят тъпомера .
Последните епизоди , въпреки ,че вече  преиграват , са по-плътни  заради трагедията на Вили и сплотяването на  семейството .
Някак ми стои разхвърляно целия филм , без  някаква връзка на събитията .
Поне да четат тук , за да се постегнат  Thinking .

# 504
  • София
Защо мислите, че без Вергов в сериала няма място и за Диана и тя няма какво да покаже без него. Ако е достатъчно добра актриса, то би била интересна и без да е в сянката на Вергов.

# 505
  • Ню Йорк
Защо мислите, че без Вергов в сериала няма място и за Диана и тя няма какво да покаже без него. Ако е достатъчно добра актриса, то би била интересна и без да е в сянката на Вергов.

С Вергов или без Диана не я бива, по-добре да я разкарат.

# 506
Несъмнено има какво да покаже, но няма да има с кой да го покаже. И аз не вярвам толкова влюбена в един и само за няколко серии след като той е безвъзвратно изчезнал да се преориентира към нова връзка. Ако няма лични отношения професионалното й участие едва ли ще е много интересно.

# 507
Мелинда, аз бих се радвала много да продължа да я гледам, просто в името на това историята между двамата да завърши щастливо, предпочитам, ако изкарват Вергов, тя да замине примерно с него, а не да си остане тук нещастна и зарязана.

# 508
Все пак добре си спомняме колко незабележимо беше участието й в първи сезон, но сега когато я поставиха до Звяра се превърна в Принцеса. Без него впечатленията ни от нея няма да са вече същите.

# 509
Еее, в първи сезон ролята й беше такава, видът, героинята, всичко предполагаше незабележимост. Сега вече има много ярко присъствие, но предвид историята й и химията, която имаше между нея и Вергов, не виждам как ще я свържат с някой друг, а пък специалността й е такава, че не предполага много дейно участие в болничния живот и какво ще й остане- да бъде в ролята на Владов и Пенев Grinning

Общи условия

Активация на акаунт