Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 191
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Ако Огнянова е бременна,то се разделят щото Банков Не иска друго дете!Няма да успее да го понесе,не е готов...

Включвам се да коментирам с вас, като една голяма фенка на сериала. Simple Smile

Ако Огнянова е бременна, не вярвам да се разделят. Но определено ще стане по-трудно за Банков. Интересна ми е реакцията му при евентуална бременност. Според мен ще бъде стъписан и объркан, тъй като ако жена му се събуди в следващ момент ще бъде поставен пред доста труден избор. Но ще бъде много грубо от негова страна, ако я изостави или каже, че не иска това дете. Все пак я обича...

# 481
Значи,сигурно е ясно,ама аз да си кажа,отпадне ли Вергов от сериала,губят ме  от раз  Crossing Arms  Simple Smile
Добре,как може,работиш с тези хора,гласували ти доверие и ти какво,вземеш та изтипосаш всичко в инстаграм или фейса(там един беше дал пак някакво инфо от кухнята,някой му бил казал Rolling Eyes)

# 482
Значи,сигурно е ясно,ама аз да си кажа,отпадне ли Вергов от сериала,губят ме  от раз  Crossing Arms  Simple Smile
Добре,как може,работиш с тези хора,гласували ти доверие и ти какво,вземеш та изтипосаш всичко в инстаграм или фейса(там един беше дал пак някакво инфо от кухнята,някой му бил казал Rolling Eyes)

Без Вергов и Буковска няма да е същото. За нея май шанс няма, но нека поне Вергов да не махат. Иначе на какво ще се крепи сезона не знам.

# 483
  • София
Ако Огнянова е бременна,то се разделят щото Банков Не иска друго дете!Няма да успее да го понесе,не е готов...
Е тогава Огнянова със сигурност няма да го изпраща на летището Grinning

Moже тя да му каже и тогава да свърши сезона.  Laughing

# 484
Е тогава Огнянова със сигурност няма да го изпраща на летището Grinning

Moже тя да му каже и тогава да свърши сезона.  Laughing

Това не е лоша идея. Нека поне един сезон да свърши добре, а не само със смърт и всякакви лоши неща, както досега.

А дали пътуването на Банков до Германия няма да е свързано с изключването на системите на жена му? Thinking

# 485
  • София
Цитат
Добре,как може,работиш с тези хора,гласували ти доверие и ти какво,вземеш та изтипосаш всичко в инстаграм или фейса
Няколко думи само са снимали, и то трудно четящи се. Затова мисля, че е съвсем целенасочено пуснато в инстаграм, за да се поддържа интереса, да се черпят идеи за новия сезон от коментарите и не на последно място - да ни гледат сеира на бг -мамите  Grinning

# 486
  • Разпиляна във въображението
Вяра е живяла постоянно при Тасев, затова и според мен си е от семейство с не много възможности, което не й е пречило да се възползва от него. Той лапнал по нея, а тя се не усеща.
Не е живяла постоянно при Тасев, той каза на Галя, че за известно време е била отседнала при него.
За изнасилването - се подразбра както от разговора с Романова, така и от действията, които предприе към  пациента - насилник.

Ако някой знае как да не гледам рекламите в Нова плей ще потърся епизодите да ги видя отново. От гледаното аз не разбирам, че е била изнасилена. Възможно е да съм единствената, както и че Вяра е живала при Тасев, в неговия апартамент, повече от известно време. Страшно ме дразнеше Вяра с подценяването на Тасев - дори и да не е било заради повечето възможности, които той има финансово, колкото заради семейството му - баща му.

# 487
Каквато и да е целта ми развалят настроението за очакванията през следващата седмица. Значи все пак телефонен разговор ще има и той едва ли ще е за нещо маловажно, което може да изчака до следващия консилиум.

# 488
Каквато и да е целта ми развалят настроението за очакванията през следващата седмица. Значи все пак телефонен разговор ще има и той едва ли ще е за нещо маловажно, което може да изчака до следващия консилиум.

Тази седмица изглежда ще ни държи в напрежение.

# 489
Аз мисля, че каквото и да се коментира, снима и публикува от екипа е съгласувано с продуцентите и целта е именно поддържане на зрителския интерес, също както показаха в репортаж, че сурогатната майка на Мазови заминава с детето СИ...

За Биляна както казах в предните коментари - не изглежда хич щастлива в Англия, гони я носталгия, не обели и дума за Сашко, а и това държане на ръчички с Калин беше многозначително и целенасочено показано.
Предполагах, че стопленето на отношенията им с Наталия ще бъдат помрачени с нещо и може би това ще е завръщането на Биляна. Като си отиде Виолета, тя ще има нужда от подкрепа и утеха, а Калинко й е най-близкия човек в болницата след баща й..... 

# 490
Снимката от Инстаграм е на въпросната Диана, която обсъждахме, че ще играе майка на пациент. Тоест, тя, като майка на пациент ще снима на Летището с Огнянова, няма логика Банков да се сбогува с Огнянова на Летището, в присъствието на някоя си майка на  дете пациент.Според мен по—скоро Огнянова ще изпраща въпросната майка с детето за лечение в чужбина. Така си мисля...

# 491
Снимката от Инстаграм е на въпросната Диана, която обсъждахме, че ще играе майка на пациент. Тоест, тя, като майка на пациент ще снима на Летището с Огнянова, няма логика Банков да се сбогува с Огнянова на Летището, в присъствието на някоя си майка на  дете пациент.Според мен по—скоро Огнянова ще изпраща въпросната майка с детето за лечение в чужбина. Така си мисля...

Значи въпросната героиня на тази Диана трябва да се окаже някоя доста близка приятелка на Огнянова, за да я изпраща чак до летището. Като съдя от коментарите под снимката изглежда това ще се случи в епизод 50.

Тази актриса не игра ли гадже на една пациентка на д-р. Стилянова, която беше лесбийка с мъжки и женски полови органи едновременно? Thinking

# 492
Ами може Огнянова да го е лекувала детето, да са уреждали то да замине за лечение в чужбина и тя да се е привързала към детето и затова да е отишла да го изпрати лично.
П.с.Ако разделят Банков и Огнянова, ще спра да гледам сериали на Милошев и компания.

# 493
Veracruz, звучи много хубаво, но според мен тая женица хич и няма да снима с Огнянова, а ние ще си роним сълзи по неосъществената любов на двамцата...и няма да гледаме пети сезон Grinning

# 494
За Биляна както казах в предните коментари - не изглежда хич щастлива в Англия, гони я носталгия, не обели и дума за Сашко, а и това държане на ръчички с Калин беше многозначително и целенасочено показано.
Ако не бяха споменали за носталгия при Биляна щеше да е нереално. Трябва да си точно пън и то без корени за да не ти липсва Родината, семейството, приятелите... живеейки в чужбина. А топлото отношение на Калин се подразбираше предвид, че тя му беше годеница и накрая след всичката драма по раздялата си истанаха приятели.

Общи условия

Активация на акаунт