Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 343
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  Angry comp03
А това за  умовете  , които създават филма  fight До петък ще пукнем от скука .
 Сега ще  гледам  откровената  испанска  тъпня "Новите съседи" .

# 646
Приемам го повече като затишие пред буря Smile

# 647
Много е разочароващо, в момента искам само да мрънкам. Дори няма за какво да се хвана да обсъдя.

Е добре де, yahoo, толкова ли не могат да запълнят пет епизода, та трябва да чакаме последните два?

# 648
Май като гледам промото следващия епизод няма да е много интересен. И не знам защо, но в последните няколко епизода  Банков и Огнянова изобщо не ги представят като двойка, някак си ми стоят доста дървени, ако мога така да се изразя. Химията им сякаш нещо изчезна, по скоро ми изглеждат като двама приятели.  А епизода като цяло успя да ме просълзи, най вече сцените с Буковска. Уникални! Карат те да се замислиш върху доста неща.

# 649
Очаквам в петък да ни ударят в сърцето с гадости една след друга....та да се чудим откъде е дошло.
Дойде ми в повече  мъките около Виолета, колкото  и добра да е Буковска ме натовариха адски много.

# 650
Тъй,тъй питай го yahoo,да обясни веднага,що така се излагат от продукцията:D Grinning

# 651
Сетих се единственото нещо, което ми хареса много - това, че Банков и Виолета не решиха излишно да лицемерничат. „Смяташ ли, че мога да се преродя в добрата фея?” „едва ли” Grinning

# 652
От тях би излязла страхотна двойка.
Каквито са умни,страстни,хора пълни с енергия...а пък и първокласни актьори..щеше да е двойката на века !!

# 653
От тях би излязла страхотна двойка.
Каквито са умни,страстни,хора пълни с енергия...а пък и първокласни актьори..щеше да е двойката на века !!

Аз отначало си мислех, че ще създадат някаква авантюра помежду им.

# 654
Щеше да в много различна, Амбър. И нямаше да я има тази нежна романтика, която има в момента. По-скоро само пожари.

# 655
Тъй,тъй питай го yahoo,да обясни веднага,що така се излагат от продукцията:D Grinning
yahoo също си губи обедната почивка (при нас е обед) за да гледа любимия си сериал (единствения който все още ме задържа от доста години насам) и също очаква много повече в замяна.

# 656
  • София
Малко й остава още. Ще издържим. Също малко съм разочарован, че се отклоняват от същественото въпреки силните моменти с Буковска.

А кое е същественото?

# 657
То май доста тук предполагахме, че Виолета ще завърти Банков, ама ей на.....

# 658
Щеше да в много различна, Амбър. И нямаше да я има тази нежна романтика, която има в момента. По-скоро само пожари.
Е нямаше ли да е интересно? Пожари,потушаване на пожари....и после пак отначало! Simple Smile

# 659
Егати скуката, значи ! Нито Биляна роди, нито Виолета умря, нито Банков и Огнянова показаха, само се мотаят в тази болница и си разменят безсмислени реплики.

Общи условия

Активация на акаунт