Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 349
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ох, тая Биляна супер много ме дразни. Имам чувството, че се опитва да сее раздор между Наталия и Калин. Да си ходи и да не се връща. Лошото е, че ще се върне, и то май завинаги

# 631
Банков, гледайки Захариеви, май се сети, че и той има жена.

# 632
  • There I was on a July morning
С отношенията между Мазови и Ваня очаквам да си запълнят поне десетина серии от 5-ти сезон, не се надявайте на скок във времето.Wink

# 633
  • София
2 пъти връщах и не можах да прочета бележката. Какво пишеше?

# 634
За Банков ли?
„Браво, доц. Банков, следващият път уискито е от мен”

# 635
А от кого е бележката?

# 636
От Виолета, нали ря му подсказа какво да направи. А той тепърва ще се заглоби в тия бакии с корупцията. Май спасяването на репутацията му предстои.

# 637
  • There I was on a July morning
За Банков ли?
„Браво, доц. Банков, следващият път уискито е от мен”
Браво на Виолета, поне веднъж да използва манипулативните си способности за някоя добра кауза.

# 638
Аз това с бележката го изпуснах, само чух като му каза за парите. Но и аз не гледам внимателно.

# 639
А кога успя да я остави, след като веднага след срещата с Биляна я поставиха на обезболяващи  Rolling Eyes

# 640
Може да е пратила някого, да е помолила да я напише, все едно, беше хубав момент, от малкото в този епизод Rolling Eyes

# 641
  • София
Промото ми изглежда доста скучно.

# 642
Промото ми изглежда доста скучно.
И на мен, честно казано. В последните епизоди очаквам да ме хванат и дъх да не мога да си поема от интерес, а то почти заспах днес и пак така ще стане утре, подозирам. Знам, знам, Виолета е великолепна актриса, но това го гледаме сигурно пети епизод вече.

# 643
  • София
ахъм
четири поредни епизода скука, това май е рекорд Simple Smile

# 644
Малко й остава още. Ще издържим. Също малко съм разочарован, че се отклоняват от същественото въпреки силните моменти с Буковска.

Общи условия

Активация на акаунт