Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 390
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Вече на светло в София
Това последния епизод за сезона ли е?

# 616
Това последния епизод за сезона ли е?

Последният епизод за сезона е в петък.

# 617
Да Винчи не ме вълнува особено, но пък Васко се оказва притиснат и изглежда не са забравили, че чакаме възмездие за да могат да реабилитират Йосиф.

# 618
  • София
Къде сте? Пишете повече като няма епизод. Grinning

# 619
  • София
Всички сме се съсредоточили 😁 До тук никаква изненада, но има още толкова 😁

# 620
Гледаме много внимателно за да успеем да разберем как например дори елементарни човешки радости като баща да се радва на ритането на бебето му могат да бъдат превръщани в драма за някой друг.

# 621
  • ту тук, ту там
Трогателна сцена, обаче... много не на място ми е Биляна там, съжалявам, но не мога да не го спомена!

# 622
  • София
Винаги като ги дават тримата Мазови се сещам за Моника и Чандлър в Приятели. Там също гледаха момичето, което им износваше бебето (които се оказаха две 😃). Там нямаше такива драми. Знам, че типът на сериала е друг, но за тях си се сещам и това е. 😃

# 623
  • Разпиляна във въображението
Бебето е и на Хинова.

# 624
  • София
Буковска е брилянтна, разплака ме.

# 625
  • There I was on a July morning
Макар и тежки, сцените между Виолета и Биляна са много добри. Просълзих се.
Реакцията на Хинова е разбираема и - в духа на събитията, които са ни подготвили сценаристите около сурогатното майчинство.

# 626
Генадиева нали уж отиде да разпитва Васко, а нищо не го пита защо е казал, че да вземе нещо от склада на болницата ще е трудно.

# 627
  • Някъде в Матрицата
Ама тя и Генадиева, страхотен подход избра, за да провери случая на Васко. Направо да го беше попитала, дали няма намерение да краде.
Мазови, ще берат ядове с Ванчето. Лорчето я усети, не е само ревност.

Буковска я пропуснах. Ще връщам назад да гледам.

# 628
  • София
Много слаб сценарий по оста Васко, просто е супер нелепо.
Радина е като начинаещ аматьор до Буковска. Дано в най-скоро време си замине за Англия и повече няма да се налага да гледаме нелепите и опити за актьорска игра.
Това с Мазови все да става голяма досада. Надявам се в най-скоро време да прескочат пак няколко месеца, че да се роди това дете и да я разкарат тази дето им износва бебето, супер дразнеща и бездарна актриса.

Буковска отново прави епизода, като напусне шоуто в най-скоро време не знам кой ще ги спасява.

# 629
Естествено е да има продължение. Нищо случайно не се загатва по такъв запомнящ се начин.

Общи условия

Активация на акаунт