Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 394
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
За мен най-логично е да й закъснява и да се окаже фалшива тревога.

# 601
  • София
Е, не е като той цял сезон да е вдовец и да обяснява “издъхнаха в ръцете ми”, пък накрая жена му - жива 😁 Както казах - всичко очаквам вече 😃 Но за мен лично бременност е по-тъпия сценарий. Ще стане егати сапунката. По-скоро около някое детенце в болницата нещо да не е... Не знам Simple Smile Пишем си е така до върви разговорът Simple Smile

# 602
Не приемам Зорница да има дете и да го е крила досега. Ще сринат с един замах имиджа и на последния принципен човек в тази болница.

# 603
Е,те на най-принципният го скроиха този номер и се оказа леко лъжец,та на нея ли няма Simple Smile

# 604
  • There I was on a July morning
Вярно е, че от сценаристите всичко може да се очаква, но се надяваме да се придържат към здравия разум.Wink

# 605
ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ  ДНЕС ДА ГЛЕДАТЕ - има епизод !

# 606
Ти пък, Ели, можем ли да забравим такова нещо Smiley
Нали ще ни трябва материал, за да можем да изпишем още 20-30 страници Grinning
Въпреки че аз не очаквам довечера точно да се случи нещо съдбоносно. По-скоро предполагам, че цял епизод ще се върти около Да Винчи, разпадащата се репутация на директора и спасителната акция на Виолета. И за пълнеж Мазов ще изучава ритниците на малкото Мазовче Grinning

# 607
  • София
ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ  ДНЕС ДА ГЛЕДАТЕ - има епизод !

Няма, няма! Grinning Даже ще го коментираме в нова тема, че отиваме към 50-та стр.

# 608
Така е. По традиция последните серии ги градират за да се открои финала и не очаквам да започнат с много екшън защото няма да им стигнат силите за да го надградят. Но пък не ми се иска и да оставят всичко за финала защото със сигурност няма да им астигне времето да изяснят всичко и много неща ще останат забравени или набързо претупани.

# 609
Е,те на най-принципният го скроиха този номер и се оказа леко лъжец,та на нея ли няма Simple Smile
Него си го поставиха на мястото точно защото вместо добро утро като дойде започна да си размахва принципите.

# 610
Не приемам Зорница да има дете и да го е крила досега. Ще сринат с един замах имиджа и на последния принципен човек в тази болница.

Аз си мисля и за друг вариант. Тя да е била бременна, да е изгубила детето и трудно да го е преживяла или например мъжа с който е била 7 години да я е принудил да го махне. Та да реши просто да сподели на Банков. Прекалено прибързано ми идва това с бременността, мисля че може още да изчакат до нея. А това да я изкарат като жена, която крие дете наистина не ми се струва логично, при все че упрекна Банков за лъжата му. Идва ми на акъл и варианта да е била сурогатна майка и да е помогнала на някоя жена. Нали все пак тази тема е засегната в сериала.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 17:43 от yanitsa.s

# 611
  • Разпиляна във въображението
Ако е загубила дете, да го е споделила с Банков.

Отделно бързо прости лъжата, оказа му подкрепа. Може и да се появи някое дете, гледано от бащата, но пък тя говори за болката да чака обвързан мъж.

Логично, но тъпо, е да е бременна. А може и да се появи пациент - дете, което е пострадало по същия начин като дъщеря му.

# 612
Ако е загубила дете, да го е споделила с Банков.

Отделно бързо прости лъжата, оказа му подкрепа. Може и да се появи някое дете, гледано от бащата, но пък тя говори за болката да чака обвързан мъж.

Логично, но тъпо, е да е бременна. А може и да се появи пациент - дете, което е пострадало по същия начин като дъщеря му.

Но пък този мъж я е лъгал доста време. Как изобщо ще приеме едно извънбрачно дете, че и ще си го гледа без значение дали тя му го е оставила по собствено желание или той й го е взел.

# 613
Може да е всичко друго, но не би трябвало да е дете, което още крие. Иначе излиза, че е искала от него да й даде предварително всякакви обещания, но без той пък да е наясно с нейното истинско положение. Разбирам, че тя беше единствената която успя да изкуши директора и заради нея той наруши всичките си принципи (и аз бих ги нарушил), но няма да е справедливо да разрушават и нейния образ ей така за да не остане никой свястен.

# 614
Аз не виждам и за какво ще вкарат дете, което тя е крила. С какво ще помогне на историята, развитието на образа и бъдещите фабули...ако е само заради едната изненада и да хвърлим бомбата, не, благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт