Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 156
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Леле ,тук сме  "теория на конспирацията " Crazy Laughing
Ами те хвърлиха бомбата и ни оставиха да си блъскаме главите във възможното развитие на нещата. Grin
От една страна, мен и преди ми е правило впечатление, че в анонсите слагат нещо гръмко, дето не е чак толкова шокиращо. Примерно преди имаше един анонс, точно преди Виолета да разбере, че ракът се е върнал, в който пишеше как ще се обърне за помощ към Стилянова, но Захариев ще се  окаже между тях. И звучеше като да се случи нещо много драматично, а то какво - Стилянова се оплака на Виолета за проблемите им. Така че имам едно наум, че и в тоя анонс нещата звучат по-гръмко, отколкото ще бъдат реалност.
От друга страна, понякога много са ме удивлявали как разкриват някакъв гвоздей още в промото. Както например беше за секса между Банков и Огнянова.  Като се има предвид колко дълго се очакваше и как не се знаеше какво точно ще се случи, аз лично изключително много се изненадах, като видях, че ни го пльоснаха още в промото и по този начин направиха целият епизод с предизвестен край.
Същото е и с Мазови и сурогатната майка - да дадеш още 2 седмици преди края как тя ги зарязва и изчезва с бебето някак си не ми се струва много мъдро.
Така че очаквам всичко от предстоящите последни епизоди.

Майче, и аз съм така, в крайна сметка не е задължително винаги да има изненада. Ако прецакат нещата, ще се върна да си гледам детските сериали с децата, където момчето и момичето, което се харесват, винаги се събират накрая Grinning

# 586
Просто в един момент като пуснат някоя бомба, човек трябва от девет кладенеца вода да носи, за да разбере и ако може оправдае действие на героя....нямам проблем да си размърдам сивото вещество Smile ама те в някои случаи прекаляват, колкото и да се мъча не разбирам. Smiley

# 587
  • София
Според мен тази Ваня няма да избяга с бебето. По-скоро ще ги изнудва за пари. На нея за какво и е бебе, сама да го гледа.

# 588
  • Другата България
Толкова изписани страници, а дори няма епизод. Shocked
Нямам кога да ви чета, затова накратко добра душа да ми сподели някаквото промо, което обсъждате за разделени и събрани, и бебе. Praynig
Вяра и Борис - аз вече казах, ще се вземат според мен. Grinning

# 589
Толкова изписани страници, а дори няма епизод. Shocked
Като зомбита сме в последно време. Някой казва нещо и още двайсетина минават и дъвчат всичко, каквото се сетиш. Animal Scream Cat Joy

# 590
Мери, вкратце, обсъждаме ето това промо и текстът под него:
https://nova.bg/accents/view/2017/12/17/201525/един-от-емблемати … аги-мбал-свкирил/

# 591
  • Там,където се събуждам щастлива.
Диана е пуснала във Фейса, че предстои сезон 5! Има компилация от нейни снимки, но не с Банков. Хмммм!

# 592
  • Другата България
Hug bouquet
Е, аз смятам, че Виолета ще е "напусналата", за женените вече казах, за разделените Пецан и Галя, но виж, за детето на Огнянова се пообърках. newsm78

# 593
За Огнянова не мисля, че ще извади дете от някой ъгъл - твърде фантастично е. Не виждам причина защо човек като нея би крил детето си и тогава какво основание ще има да държи сметка на Банков, че не й е казал за жена му.

Не е чак толкова. Тя е имала 7-годишна връзка с женен мъж. Не 1 и ли 2. А защо да чакаш толкова дълго женен мъж, ако нямаш дете от него. После нещо се е случило и бащата го е взел и не е при нея. Затова тя реагира така на тайната на Банков. Решила е, че е намерила точния човек и той я изнендва със същата история. Така логично се навързват нещата, че няма грам фантастика. А и да има, все пак гладаме сериал, а не риалити предаване.

А може ли линк за снимките на Диана?

# 594
И трите снимки, които е сложила Диана, са от настоящия четвърти сезон, даже мога да ви ги кажа по епизоди Grinning
Така че от тези снимки можем само да отсъдим, че тя ще участва в пети сезон, но не и дали другото магаре ще е в него Grinning

Хриси, това е снимката
http://media.snimka.bg/s1/6072/038388665.jpg?r=0
 а текстът под нея е
"Финалът ! 4 месеца грижа, любов и отдаденост и мнооого сладко за мен. А тепърва ни предстои 5ти сезон"

# 595
В интервюто за Hова, актрисата казва, че общото между нея и д-р Отнянова е само любовта към децата. А аз до този момент не съм видяла никакъв намек за нещо подобно в сериала. Затова сега се чудя какво са замислили сценаристите с тази новина за дете, но дано не са заложили на някоя фантасмагория.

# 596
  • There I was on a July morning
Не е чак толкова. Тя е имала 7-годишна връзка с женен мъж. Не 1 и ли 2. А защо да чакаш толкова дълго женен мъж, ако нямаш дете от него. После нещо се е случило и бащата го е взел и не е при нея. Затова тя реагира така на тайната на Банков. Решила е, че е намерила точния човек и той я изнендва със същата история. Така логично се навързват нещата, че няма грам фантастика. А и да има, все пак гладаме сериал, а не риалити предаване.
За мен, това си е пълна фантасмагория.Wink
Мъжът е женен, не виждам как ще гледа и извънбрачното си дете. Дори и някой друг да се грижи за отрочето, тя би разговаряла по тел. всеки ден с тях и Банков все щеше да чуе някой разговор за тези 4 месеца, в които са били почти неразделни. Освен това - вероятно са говорили за миналото и, такъв важен факт, като наличието на дете, не може да остане скрит.Hands V

# 597
  • София
Мисля си, че Огнянова няма никакво дете. По скоро ще е нещо свързано с някой пациент - дете. Просто промото го правят гръмко, за да гледаме.

# 598
  • Другата България
И аз така смятам. Но ще видим.

# 599
Да не говорим, че нали, тя е честна, принципна и отговорна жена, която се вбесява, че мъжът до нея я е излъгал и изведнъж - "миличко, аз случайно съм пропуснала да ти кажа, че всъщност имам едно дете, дето съм го зарязала на баща му/баба му/произволен човек. Ще ударят дъното, ако е така.

The only one, е добре де, ама ще го изненада с новина за дете, дето чак ще им промени отношенията. Хм, странно ми е какъв ще е тоя пациент.

Общи условия

Активация на акаунт