Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 158
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Досега толкова подробно инфо май не е имало. Но колкото ракриващо, толкова и загатващо. Изобщо интересът на всички е привлечен, значи са си свършили добре работата.

Двама от обичаните лекари ще си кажат “да“ - това или го приемаме буквално за Калин и Наталия(въпреки, че тя не е лекар), или Вяра и Боби казват "да" на връзката си, не е задължително да е сватба.

За разделените доктори, без съмнение са Петър и Галя - няма информация за нейна бременност, не знам от къде дойде това.

И сега най-интересното - детето на Огнянова. Както имаше и други теории и аз си мисля, че не става дума за бременност. Много предсказуемо щеше да бъде. Аз нямам пълна теория какво точно е станало, но мисля, че снимките на летището ще са свързани с нейното дете.

# 571
Аз съм "За" актьорите да се махат, защото искат повече пари. Дарбата си е дарба и знаем, че от театъра не изкарват много, все са натоварени с още няколко неща. За съм всички да се борят за повече, въпреки че това няма общо с темата. Понеделник е и съм настроена борбено. Joy

# 572
Ако сценаристите изведнъж извадят дете на Огнянова тичащо и говорещо, и малката част в мен която вярва в тях ще се изпари.Достатъчно ми беше другият абсурд с жената на Банков, та сега ако сервират нещо подобно...да им имам изкривената фантазия.
Очаква ни седмица изпълнена с емоции, дано положителните да надделеят  Blush

# 573
  • София
На Мазови сурогатната майка къде ще ражда? Ако е в св. Кирил, може и Наталия да роди в същия момент, и да разменят бебетата. И така се връщаме в сезон 1, и всичко почва отначало.

# 574
  • София
На Мазови сурогатната майка къде ще ражда? Ако е в св. Кирил, може и Наталия да роди в същия момент, и да разменят бебетата. И така се връщаме в сезон 1, и всичко почва отначало.

Планът е да ражда в Украйна, защото тук е забранено сурогатното майчинство, ама какво ще стане всъщност, не се знае.  Laughing

Ама едната не е е ли бременна в 9, а другата в 5 месец, ако родят едновременно, едното бебе ще е недоносено и не виждам как биха успели да ги разменят.

# 575

Но има разлика от 4-5 месеца между двете бременности.

# 576
  • София
Както видяхме, времето е разтегливо понятие в сериала Simple Smile

# 577
  • София
И аз засякох снимки на нови серии. Видях обаче само Пешко със смешни очила.

# 578
Случайно ми попадна тази информация

Не може да се копира от сайта, затова направих скрийншот.

Явно това е била първоначалната идея и са мислели да завъртят сезона около Наталия.

# 579
  • София
Аз пък мисля, че лекарите, които ще си кажат "да" са Захариев и Стилянова. Те нямат брак. Наталия няма как да са я писали лекар.

# 580
  • София
Предполагам, че сурогатната майка като роди няма да даде детето. Тя е наясно, че Мазов няма да се откаже от сина сии ето ти шантаж.

# 581
  • София
Аз пък мисля, че лекарите, които ще си кажат "да" са Захариев и Стилянова. Те нямат брак. Наталия няма как да са я писали лекар.

А, няма как.  Laughing

# 582
Тя сурогатната майка още преди да роди им казва, че заминава за Украйна и детето си е нейно.

Не мисля, че Захариев и Стилянова ще се женят, може да не ги разделят, но до сватба едва ли ще стигнат.

Залагам на Вяра и Тасев.

За Огнянова не мисля, че ще извади дете от някой ъгъл - твърде фантастично е. Не виждам причина защо човек като нея би крил детето си и тогава какво основание ще има да държи сметка на Банков, че не й е казал за жена му.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 10:43 от Ванилия"

# 583
Леле ,тук сме  "теория на конспирацията " Crazy Laughing

# 584
Леле ,тук сме  "теория на конспирацията " Crazy Laughing
Очаквай неочакваното е положението в момента Smile никога не се знае откъде ще изскочи зайчето.
Предпочитам клиширано да завъртят някои от историите, отколкото да ги представят без грам логика и смисъл...като например изсмуканата от пръстите раздяла на Калин и Наталия-защо беше нужно да представят Наталия като някакво куку...никой не знае.

Общи условия

Активация на акаунт