Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 177
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Тя успя да го промени към добро.
А пък след като красавицата целуна звяра и заживяха щастливо не намериха сценарист за да опише тази прекрасна приказка и решиха да прескочат цели 4 месеца. За съжаление това май означава, че са запретнали ръкави и са се върнали към тяхната тясна специалност - драмата.

# 556
  • София
 В началото на сезона Банков беше нещо ново, с принципи, визия и хъс за новата си работа. Можеха да развият сюжета в тази посока, като успоредно проследяват и съдбата на оформилите се двойки. Конфликт с Виолета щеше да обере точките, особено на фона на перфектната игра и на двамата. Всичко това само се загатна и образът на Банков заби във връзката му с Огнянова, а основен въпрос стана ще преспят ли двамата, точно кога и къде. Ако се върнете в темата ще видите, че преобладаващите коментари са колко е сладка или не Огнянова, съответно Банков, пък как се гледали, целунали. Имам чувството, че съм в тийн лексикон.
Така че , ако не променят нещо в образите, нито един от двамата няма да ми липсва.

# 557
Е какво значи тийн лексикон!?Всички жадуваме за любов в живота,книгите,киното.Това е една част от смисъла на живота.По вашата логика,трябва да се радваме и да гледаме само конфликтите с Виолета или някой друг.Ами аз пък не искам само драми и конфликти,искам и любов!

# 558
Не е точно така. Огнянова се появи много късно в сериала. Първите 13-14епизода гледахме Банков изцяло сам и изцяло какво прави в болницата и как се справя с новите си подчинени и Виолета. После уроложката се мерна в един епизод, запознаха се и пак изчезна до към 23-ти епизод, когато се наложибда оперират заедно. Реално обаче и тогава не се случи кой знае какво, а последваха битките за градинката, опитите на Виолета да го махне чрез Романова и т.н.
Реално романсът между двамата започна чак към 30-ти епизод, тоест във втората половина на сезона и като изключим епизода, в който тя го ши, във всеки един им дават по две-три минути екранно време. Изобщо историята не е центрирана около тях. И въпреки това вълнуват. Което означава, че отговорните лица са напипали много добра нишка и е хубаво да я разработят. Истината е обаче, че досега само ни подхвърлят разни дребни неща по нея.

# 559
  • София
Цитат
Ами аз пък не искам само драми и конфликти,искам и любов!
И аз, само че стана не "и любов", а само любов. Просто образите ми избледняха, нещо ми се губи.
Fairy, ами аз това написах. Започнаха  сезона с нещо ново и обещаващо, но после наблегнаха на връзката Банков- Огнянова. Историята може да не е центрирана около тях, но мненията във форума са преобладаващо за нея, явно тя се възприема като основна.
Аз никого не критикувам, просто ми е прекалено розово, ама сигурно от зодията ми - козирог съм.

# 560
  • София
Паднах от смях с това за "тийн лексикона" Joy
Сали, не е от зодията - аз съм стрелец, огнена зодия, но мисля точно като теб.

# 561
Е, айде сега, и аз съм козирог, ама проронвам по някоя сълза на романтичните сцени Grinning
Проблемът си е изцяло на сценаристите, те просто не можаха да създадат кой знае какъв сблъсък между Банков и Виолета, тя се проваляше всеки път още в зародиш. На мен затова ми се искаше да пробват да работят заедно.
Можеха малко повече да наблегнат на това какво реално стана различно в болницата, но в крайна сметка наблегнаха на промяната, която болницата оказа върху него.
Иначе като цяло сериалът е такъв, че ни занимава основно с любовните двойки. Обаче Захариеви са скучни, при Калин и Наталия беше велика тегоба, Мазови ги завряха в трета глуха със сурогатството, Вяра съсипа всичко с Тасев и накрая ни останаха едни Банкови да им се радваме Simple Smile

# 562
и накрая ни останаха едни Банкови да им се радваме Simple Smile

Да, ама и на тях им се радвахме малко. Grinning След епизода с приятеля хокеист и когато той й каза, че за да няма разочарование, няма да има обещания сякаш магията им изчезна и свалиха леко нивото според мен.

# 563
  • Там,където се събуждам щастлива.
Стилянова ще е бременната. Нали последно каза, че Захариев бил звяр в леглото.

И аз мисля така, защото в анонса Виолета държи бебешка обувка. Тя не беше ли специално оплела терлички за малкия Пешко преди да се роди?

# 564
Леле човек не може да ви изчете Smile
Ако в този сезон е имало нещо в повече, то за мен определено не е любовта, а страданието и неразбирателствата.
Ако Зорница е бременна и му каже, не мисля че би я зарязал с бебето при каквито и да е условия....това ще е като да изгуби детето и жената, която обича отново.Но ако все пак се сбогуват по някаква причина на летището...това ми напомня на друга двойка...те се сбогуваха на летището, как си поревах тогава, та ако стане така май пак ще има Cry
Надявам се женещите се да са Калин и Наталия въпреки анонса:"двама от обичаните лекари".Те са най-логични за мен като избор, сладури са като са щастливи Hug
Вяра и Тасев-съвсем наскоро се събраха, чак пък да се женят.
Стаменова и Врабчев- не ми изглеждат като хора дето ще тръгнат да се женят, те и така се разбират.
То май други няма.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 01:17 от maichetoo0o

# 565

Надявам се женещите се да са Калин и Наталия въпреки анонса:"двама от обичаните лекари".Те са най-логични за мен като избор, сладури са като са щастливи Hug
Стаменова и Врабчев- не ми изглеждат като хора дето ще тръгнат да се женят, те и така се разбират.
То май други няма.
Наталито не е лекар  newsm78

# 566

То май други няма.
Наталито не е лекар  newsm78

Ами остава Вяра и Борис. Тя и без това му предлага брак преди няколко епизода. Grinning

# 567
Затова написах въпреки анонса, ако не са те другите просто са ми странни да ги женят в този момент, тъй като до финалния епизод няма да мине много сюжетно време не повече от месец, та да женят други.... но с тези сценаристи знае ли се Smiley
Но трябва да им се признае , че който е писал анонса си е  свършил чудесно работата....хвърлиха ни в джаза само с две-три изречения и последваха размисли и страсти Smiley

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 01:29 от maichetoo0o

# 568
  • София
В анонса пише и това
Цитат
един от ключовите герои ще напусне завинаги спешното отделение.
Само дето това е Откраднат живот, а не Спешно отделение или Анатомията на Грей, ама да не придиряме.
Нищо чудно Наталка да са я "дипломирали" като лекар.

# 569
  • Разпиляна във въображението
В болницата само лабораторията на Виолета изчезна и имат градинка и малко за урологията. Толкова за влиянието на Банков там.

Сватбата/раждането на Наталия може отново да не е готина - ще вземат бебето на Мазови.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 08:28 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт