Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 180
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Сега четох, че Огнянова ще изненада Банков с новината за бебе... Joy

Ти пък, от 3 стр поне само това обсъждаме   Mr. Green

# 541
А дали пък Зорница няма да му сервира , че иска бебе и така да го изненада? Grinning

# 542
Подозирам как в темата ще се разделим на 2 лагера-за Банков и за Огнянова Grinning
Popcorn beer  Аз ще чета мненията и на двата отбора , ще гледам без много хъс и ще чакам да влезе нов играч , който да ме заинтригува  Laughing

# 543
И аз съм от отбора на двамата Grinning
Всеки от тях поотделно за мен е разкошен, но двамата заедно са просто вдъхновяващи.

Абсолютно съм съгласна! Затова си мисля, че ако единият от двамата го няма, малко или много ще се усеща в сериала. Разбира се не подценявам качествата на Вергов, той е много добър актьор. А Диана все пак е млада, има още какво да научи и да покаже, животът е пред нея. За мен обаче тя се справя чудесно. Лично мнение Wink

# 544
  • Там,където се събуждам щастлива.
Миналата седмица сестра ми е засекла снимки от новите серии (много преди това отбелязаха последните снимки на 4-и сезон)! Вачкова е била зад волана на линейка на Св. Кирил, а Банков е чакал да му дойде реда за снимки.

Т.е снимките на 5-ти сезон са започнали и са от там така ли?

Явно. Скарали са й се, че на снимачна площадка прави снимка.

# 545
  • ту тук, ту там
Мисля, че информацията за "бебето на Огнянова и Банков" е подвеждаща, че нарочно е написано така, но ще е нещо много различно! Peace

# 546
Продължавам да съм в отбора и на двамата докато са заедно. Но ако Банков се отдръпне заради нейна бременност или откаже на предложение за бебе или каквото и да е подобно се връщам в отбора на Зорница.

# 547
Продължавам да съм в отбора и на двамата докато са заедно. Но ако Банков се отдръпне заради нейна бременност или откаже на предложение за бебе или каквото и да е подобно се връщам в отбора на Зорница.

Ако е бременна не вярвам да я остави, но ако тя му предложи да имат дете и той се отдръпне ще е разбираемо от части. Все пак връзката им е крехка и не много сигурна, главно заради жена му. Не се знае какво ще се случи.

# 548
  • София
Ааа, yahoo, ти си си повече фен на Зорито, отколкото на  директора Stuck Out Tongue Winking Eye

# 549
Обаче как разбуниха духовете с това изречение за бебето, признавам им го, много хитър ход Grinning

# 550
  • София
Дете, не бебе - така е анонсирано. Подвеждащо е, според мен Thinking

# 551
Стилянова ще е бременната. Нали последно каза, че Захариев бил звяр в леглото.
Сашко и Билянка ще са разделените доктори. Мазови имат ли брак?

# 552
Аз например още от началото не го приех добре Банков, беше ми доста странен и нещата, които правеше не ми допадаха, дори си мислех, че малко време ще се задържи. Особено когато каза в един от епизодите, след като Захариева му разказа всички пикантни подробности, че не знае дали иска да остане.  После обаче, след появата на Огнянова и последвалите им отношения видях и друго негово лице и взе да ми става все по-симпатичен. Тя успя да го промени към добро.

# 553
  • ту тук, ту там
А на мен образът му ми беше по-интересен преди да се залюби с Огнянова. 😌

# 554
А на мен образът му ми беше по-интересен преди да се залюби с Огнянова. 😌

и на мен

Общи условия

Активация на акаунт