Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 183
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Впечатленията няма да са същите, понеже според мен от самото начало я вкараха с цел да замесят директора в някаква интрига. Мисля, че ако не беше тя, нямаше Банков да е толкова интересен. А може би щяха да го забъркат с някоя друга героиня (Захариева, Стилянова...). Ако сега остане само тя, трябва да й измислят някаква доста интересна история с която да изпъкне, но се чудя каква ли би могла да е ?
Да, с тази цел я вкараха в сериала. Мисля, че отношенията им още не са се изчерпали и трябва да продължат и в следващия сезон. Но не знаем какво мислят сценаристите и дали Вергов ще участва в него. Ако сезонът се заснеме без него и Буковска - няма да е същото.Worried

Разбира се, че не са изчерпани. Особено с тази предполагаема нейна бременност. А и за какво беше цялата работа около жена му? Не вярвам да е било само за драмата в отношенията им. Неговата история не е изяснена напълно и ако той излезе от сериала, това с жената в кома ще остане недовършено.

# 526
  • Там,където се събуждам щастлива.
Миналата седмица сестра ми е засекла снимки от новите серии (много преди това отбелязаха последните снимки на 4-и сезон)! Вачкова е била зад волана на линейка на Св. Кирил, а Банков е чакал да му дойде реда за снимки.

# 527
Миналата седмица сестра ми е засекла снимки от новите серии (много преди това отбелязаха последните снимки на 4-и сезон)! Вачкова е била зад волана на линейка на Св. Кирил, а Банков е чакал да му дойде реда за снимки.

Т.е снимките на 5-ти сезон са започнали и са от там така ли?

# 528
Защо ни го казваш чак сега като виждаш феновете колко страдаха дори и само от предположението, че Вергов може да го няма повече Simple Smile

# 529
Моята теория е, че първоначални е било замислено това да е последен сезон и Вергов се е съгласил да участва в един. След това като решиха да има и пети, е трябвало да го извадят по някакъв начин и затова вкараха рязко историята с неумрялата му жена, защото колкото и да мисля и гледам,не откривам логика отначало да е било измислено тя да е била жива и той нарочно да е лъгал. Преди тя да се окаже жива историята му и тази между него и Огнянова вървеше плавно. После изведнъж стана леко съшита с бели конци, поне за мен. И затова си мисля, че няма да го има в следващия сезон и затова удобно ще го пратят в Германия при съживилата се жена. Силно се надявам теорията ми да е грешна. Или пък все пак да успеят да го убедят да участва в другия сезон и да го върнат.

# 530
  • София
Едно време в " Стъклен дом" изчезна за почти цял сезон, говореше се, че иска повече пари, за щастие на зрителите се разбраха, върна се и игра до края.  Simple Smile

# 531
Не съм съгласна,че Банков няма какво да прави в сериала без Огнянова,обратното,да!
Абсурдно е ,да се слагат на едно ниво всички актьори.
Вергов каза,че ще има снимки в чужбина.Ако не се случи тази седмица,значи е в новият сезон,сега си спомних Simple Smile

# 532
  • София
Май каза, че се говорело за снимки в чужбина, дано да има де.  Laughing

# 533
Не съм съгласна,че Банков няма какво да прави в сериала без Огнянова,обратното,да!
Обсъждахме обратното. Естествено, че Вергов е висока класа и може да се справи с всичко щом през този сезон в роля без много думи успя да пресъздаде толкова запомнящ се образ.

# 534
Обсъждахме обратното. Естествено, че Банков е висока класа и може да се справи с всичко щом през този сезон в роля без много думи успя да пресъздаде толкова запомнящ се образ.
Е който си го може ,си го може Simple Smile
На него емоциите се четат по лицето му и без да говори.

# 535
Аз сама по себе си Огнянова бих я гледала с огромно удоволствие, даже съжалявам много, че я даваха предимно около Банков, просто с отсъствието му ще си отиде магията на тяхната история, която беше замислена много красиво и от един момент нататък взе да се пооплесква картината.

# 536
Подозирам как в темата ще се разделим на 2 лагера-за Банков и за Огнянова Grinning

# 537
Подозирам как в темата ще се разделим на 2 лагера-за Банков и за Огнянова Grinning

Аз съм и за двамата, няма разделение. Grinning Смятам, че всеки от тях сам по себе си внесе цвят в историята, успя да я разчупи и да я направи интересна.

# 538
  • Варна
Сега четох, че Огнянова ще изненада Банков с новината за бебе... Joy

# 539
И аз съм от отбора на двамата Grinning
Всеки от тях поотделно за мен е разкошен, но двамата заедно са просто вдъхновяващи.

Общи условия

Активация на акаунт