Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 186
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Все пак добре си спомняме колко незабележимо беше участието й в първи сезон, но сега когато я поставиха до Звяра се превърна в Принцеса. Без него впечатленията ни от нея няма да са вече същите.

Впечатленията няма да са същите, понеже според мен от самото начало я вкараха с цел да замесят директора в някаква интрига. Мисля, че ако не беше тя, нямаше Банков да е толкова интересен. А може би щяха да го забъркат с някоя друга героиня (Захариева, Стилянова...). Ако сега остане само тя, трябва да й измислят някаква доста интересна история с която да изпъкне, но се чудя каква ли би могла да е ?

# 511
  • София

Мисля, че ако не беше тя, нямаше Банков да е толкова интересен.

Ако не беше Банков, Огнянова нямаше да е толкова интересна. Според мен Hands V

# 512
Тогава се бореше за единия доцент в болницата, а сега за другия... няма голяма разлика, все я влече по доценти Smiley

# 513
  • София
А откъде дойдоха догатките, че Вергов може да се отказва или просто си предполагате?  Simple Smile

# 514
  • There I was on a July morning
Впечатленията няма да са същите, понеже според мен от самото начало я вкараха с цел да замесят директора в някаква интрига. Мисля, че ако не беше тя, нямаше Банков да е толкова интересен. А може би щяха да го забъркат с някоя друга героиня (Захариева, Стилянова...). Ако сега остане само тя, трябва да й измислят някаква доста интересна история с която да изпъкне, но се чудя каква ли би могла да е ?
Да, с тази цел я вкараха в сериала. Мисля, че отношенията им още не са се изчерпали и трябва да продължат и в следващия сезон. Но не знаем какво мислят сценаристите и дали Вергов ще участва в него. Ако сезонът се заснеме без него и Буковска - няма да е същото.Worried

# 515
А откъде дойдоха догатките, че Вергов може да се отказва или просто си предполагате?  Simple Smile
Нямаме такава информация, само предположих, че сценария на финалните епизоди ще е предопределен от това дали Вергов желае да участва в следващия (като знаем от началото на този, че трудно е приел участието).

# 516
  • София
Без Буковска ще е със сигурност, за мое огромно, огромно съжаление. Ако и Вергов не участва... незнам. Съмнявам се да изкарат двама от най-силните актьори.

# 517
Защо мислите, че без Вергов в сериала няма място и за Диана и тя няма какво да покаже без него. Ако е достатъчно добра актриса, то би била интересна и без да е в сянката на Вергов.

Мисля, че всички актьори са достатъчно добри, щом са в този сериал. Но всички двойки още от самото начало са свързани и героите се допълват взаимно. Та си мисля, че всеки един актьор малко трудно може да покаже нещо без половинката си в сериала, освен ако още от самото начало не е наложен като самостоятелна фигура (например Романова).

# 518
Нали от промото на сезона видяхме, че Виолета е седнала на директорския стол. Това за мен значеше, че Вергов има договор за един сезон и после Виолета го измества и той вероятно напуска. Сега обаче когато се видя, че сценария се е променил и Виолета напуска се надявам да е защото Вергов е решил да остане.

# 519
  • Разпиляна във въображението
Наистина няма смисъл от Огнянова без Вергов. То и Вергов без Огнянова същото. Видяхме го какъв беше без любовната история - слухтящ и налагащ абсурдни правила, които самият той не спази много време.

Искам щастлив край за всички свободни електрони в болницата.

# 520
  • София
Е не се справят добре всички според мен, ама айде.

# 521
Нали от промото на сезона видяхме, че Виолета е седнала на директорския стол. Това за мен значеше, че Вергов има договор за един сезон и после Виолета го измества и той вероятно напуска. Сега обаче когато се видя, че сценария се е променил и Виолета напуска се надявам да е защото Вергов е решил да остане.

Това си мислех и аз отначало - че Виолета ще заеме мястото му. Но както се вижда от промото, тя действително е седнала на стола му, но изтърва колбата, което след затварянето на лабораторията й го свързах по скоро с това, отколкото със заемане на мястото му.

# 522
  • София
Е не се справят добре всички според мен, ама айде.

Подкрепям с две ръце!

# 523
Това си мислех и аз отначало - че Виолета ще заеме мястото му. Но както се вижда от промото, тя действително е седнала на стола му, но изтърва колбата, което след затварянето на лабораторията й го свързах по скоро с това, отколкото със заемане на мястото му.
Търся някаква логика в подкрепа на това, че Вергов е решил да остане за да очакваме позитивен финал. Не ме интересува каква е истината засега. Точно сега когато вече го разчупиха от оковите на робота без сърце и емоции съм сигурен, че актьора има още много какво да покаже.

# 524
  • There I was on a July morning
И аз от промото съдя за евентуално напускане на Вергов, както и от последно изнесената информация за снимки на летището - прощални с Огнянова. Но както вече казхме, това не е доказателство, че героят му ще напусне окончателно сериала. Ще се радвам да е така.Smile

Общи условия

Активация на акаунт