Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 58 377
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Бях забравила колко дразни Биляна...ролята й е отвратителна...като трябва да тръгва, да тръгва, ама поне повече време да стои с майка си бе...ега ти и лекаря, ега ти и човека, ега ти и дъщерята...пълно дърво...тази точка от сценария беше ужасно дървена.
Буковска е велика просто, ревах и аз.

# 691
  • Разпиляна във въображението
То аз съм на Войо, но ми се иска като седнем на масата да има какво да си пусна и да гледам.

Билянка не ме дразни. Ако се върне може да й доведат нов герой Simple Smile

# 692
  • София
Не, наистина е срамота в 18.00 бг филм, от 20.00 - турски...

Извинявам се за спама...

# 693
Мен Биляна като героиня не ме дразни, но не съм я и гледала много. Тя какъв лекар е, между другото?
Но актрисата ме влудява и ще трябва много да медитирам, за да свикна с нея.

Иначе по повод коментара на Кадурин - мен операции не ми е писнало да гледам. Драми -да.

# 694
  • София
Биляна е анестезиолог.  Peace

# 695
  • ту тук, ту там
Да, тя актрисата основно дразни! Peace
Да не говорим колко нелепо седи до Буковска като нейна дъщеря! Ама това го дъвкахме много преди, нищо ново не казвам!

# 696
Относно коментара на Кадурин-то пък при тях сигурно само цветя и рози ще бъде, това за нашите сценаристи е "любимо".Изглежда интересно все пак, личи си че са е направен с много пари...но ще видим сценария.

Чудя се дали няма да измислят нещо за бебето на Калин и Наталия, защото както е тръгнало бременностите в сериала не минават добре я аборт, я нещо друго....пък и ако Зорница е бременна( мисля,че ще е) представям си какво могат да измислят милите ни сценаристи. Smile

# 697
  • София
Относно коментара на Кадурин-то пък при тях сигурно само цветя и рози ще бъде, това за нашите сценаристи е "любимо".Изглежда интересно все пак, личи си че са е направен с много пари...но ще видим сценария.

Чудя се дали няма да измислят нещо за бебето на Калин и Наталия, защото както е тръгнало бременностите в сериала не минават добре я аборт, я нещо друго....пък и ако Зорница е бременна( мисля,че ще е) представям си какво могат да измислят милите ни сценаристи. Smile

Не знам защо си мисля, че при бебето ще има някакъв проблем, но ще се открие малко по-късно и всички ще нападнат Наталия, че го е кръстила на починалата си сестра.

# 698
  • Разпиляна във въображението
Мислих, че Биляна ще изтърси нещо за Даун, но не би. В крайна сметка нея доста я стресна тази възможност, когато бе бременна.

# 699
  • София
Mисля, че има тест, който показва на 100 % има ли Даун или не. Не говоря за БХС и Ф.М, все си мисля, че знаейки, че  е имало член на семейството с това заболяване са го направили.

# 700
Сцената с вечерята у Калин и Наталия беше толкова безсмислена,  направо..
Разговорът един такъв сух, Биляна ту се хили неестествено, ту запъва, прехапва устни, направо ми беше мъка да я гледам.

# 701
Не, наистина е срамота в 18.00 бг филм, от 20.00 - турски...
Извинявам се за спама...
Какъв спам ! Това  толкова ме вбесява , че почти не гледам  Нова и БТВ - само  турски и индийски  бози  Naughty Дали пък това е желанието на  масовия зрител ?Ужас  Shocked !
Вчера  на фона на  перфектната игра  на Буковска доста дразнещо  стояха  тъпите сцени  /не казвам ,че  само артистите имат вина/ с Билянка , която  като лекар не знае как да се държи/идва на свиждане за 5 минути/  , а най-вече на Жени , която пък се направи на  разследващ журналист .Това  с шофьора беше ....А пък и съвети дава на Магда .

# 702
А какво беше това дето Калин изтърси за заминаването? Да не ни подготвят, че има вероятност и той да излезе от сериала.
Наталия и да напусне не ми е загуба, ама него го харесвам.

# 703
  • София
Мислих, че Биляна ще изтърси нещо за Даун, но не би. В крайна сметка нея доста я стресна тази възможност, когато бе бременна.

И добре, че не каза. И аз да съм на нейно място и аз няма да кажа.Приятелката ми ще е бременнна в 9тия месец и аз да взема да изръся подобно нещо, та да я побъркам.

# 704
  • София
Имаше няколко епизода, които не съм ги гледала целите. Калин и Наталия преди обсъждали ли са да се махат от България?

Общи условия

Активация на акаунт