Скъпи наследници - bTV

• 99 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Да, благодаря, наместих ги тия роднини вече Grinning
Лошото е, че след тях идват гаджета, годеници, съседи и баба Злата Simple Smile

# 241
Аз се опитах да ги опиша и почти успях още след първия епизод. Само забравих къде споменаха името на починалия брат и името на жената на дядото.

# 242
Ето, сега казаха името на починалия брат: Петър.

# 243
Втората серия вече я гледах сутринта качена в аренабг и затова съм се объркал да го търся в първа серия.

# 244
Интересен сериал, но много нереалистичен. Първо - как така всички вярват безрезервно, че дядото е бил милионер?! Второ - как става това с живеенето една година на село - всички напускат работа, намират отнякъде готови пари и заживяват край гората...

# 245
  • Mediterraneo
Не е задължително да напускат работа. Не разбрах на какво разстояние е селото от София( 2 часа чух на 1-2 места да се споменава), но имат право да напускат селото всеки ден по 12 часа. Това беше в условията на завещанието.

# 246
 Thinking Все още не кипя от ентусиазъм и  чакам  филмчето да ме грабне с нещо по интересно  Praynig
Вече ми се понаместиха  главните действащи лица /някои без името/ .
Д-р Катерина нещо  говори  бързо и заваля  . Тя ако замине за САЩ , няма ли да пропадне наследството ? Аз останах с впечатление ,че всички трябва да останат там /отсъствие само по 12 часа/ .
Интересен сериал, но много нереалистичен. Първо - как така всички вярват безрезервно, че дядото е бил милионер?! Второ - как става това с живеенето една година на село - всички напускат работа, намират отнякъде готови пари и заживяват край гората...
Адвокатката май показа  някаква извадка от банка  за наследството  newsm78
По време на рекламите ставах да си свърша нещо друго и не бързах много да се връщам , дано да не продължи така  Praynig  .

# 247

Показаха им банково извлечение. Може и да е фалшиво, но го има. Joy
Дядото каза, че може да липсват от селото до 12 часа .. на ден, доколкото разбрах.

Аз лично не търся реализъм в сериалите. Особено в такъв тип сериали.

# 248
  • Разпиляна във въображението
Роднинските им връзки съм си ги наместила, с имената все още имам проблем.

Много хубаво вкараха спомените за семейството.

Барманката да не би да има връзка с Марин ?

# 249
  • Mediterraneo
Връзка в момента едва ли, той също беше изненадан да я види. По- скоро са имали нещо в миналото.

# 250
Все още ми върви мудно историята, отдавам го на това,че са първите епизоди и трябва да ни въведат с героите, надявам се другата седмица да се засили действието.

# 251
  • густо майна Филибето
Или нещо с майка й? Все пак тя ми изглежда млада, а той няма с какво да я привлече.

# 252
Д-р Катерина нещо  говори  бързо и заваля  . Тя ако замине за САЩ , няма ли да пропадне наследството ? Аз останах с впечатление ,че всички трябва да останат там /отсъствие само по 12 часа/ .
И аз така го разбрах когато в първа серия адвокатката започна да изрежда имената на всички наследници споменавайки и внуците, т.е. всички трябва да живеят там за да вземат парите.
Катерина изглежда като главен герой и не вярвам да замине за САЩ. Вероятно новината за заминаването е била само за да я отдалечи малко от Румен. Особено след като спаси ръката на друг главен герой Борис, а и ги дават толкова често заедно та направо си мисля, че това бързо сгодяване с Ана ми изглежда обречено.

# 253
Леко, приятно и неангажиращо сериалче. Актьорският състав е на ниво!
Селото е като от рекламен клип, магазинерката модерна и с прическа. Малко смешно е на фона на обезлюдените и тънещи в забрава български села нейде в планините, но това да му е кусура.

# 254
Или нещо с майка й? Все пак тя ми изглежда млада, а той няма с какво да я привлече.
Joy hahaha Да не стане : "Тате-е-е-!"

Общи условия

Активация на акаунт