Скъпи наследници - bTV

• 99 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Не им се получава хуморът,поне на мен никак не ми са комични Кадурин и Танев

# 556
  • Разпиляна във въображението
От дотук видяното смятам, че бтв правилно са си нацелили часа на излъчване. Иначе ме е яд, че изпуснах снощи половин серия. Ще я гледам днес Simple Smile

# 557
  • густо майна Филибето
За съжаление сега селата съвсем не изглеждат така. Аз отидох в града при родителите си чак като започнах училище, и всяка събота и неделя, и всяка ваканция прекарвах на село. Мечтаех си да живея там. В селата кипеше от живот, но хората там работеха предимно в селското стопанство. Нямаше бедни селяни, освен че имаха къща и заплата, имаха възможност да отглеждат зеленчуци и плодове, дворовете бяха пълни с животни. Властта пазеше селата от обезлюдяване първо с жителството (не може да живееш извън рамките на окръга, освен ако специално не си назначен някъде на работа или не се ожениш/омъжиш), второ с малките цехове и фабрички. Просто хората имаше къде да работят. Всяко село имаше училище, ако ще и там да учеха 20 деца.
  В съседното ни село имаше истински голям ресторант и една голяма дискотека, и какво са там някакви си 3-4км, когато ти се купонясва Simple Smile
 Откакто съм в краен квартал, се чувствам  като на село, но е по-хубаво, защото съм си в града. Местните още казват  -Отивам в града Joy А са присъединени от 60-те години още. Съвсем съм си накрая, до къщата се стига по черен път, до нас са изоставени ябълкови градини, пролетта ни пеят славеи, лятото щурци, летят светулки. Пия мляко от свободни крави и кози,гледам си кокошчици, грея се на камината. А бе  - идилия Simple Smile

# 558
И аз бих живяла в такова село. Китно,тихо - мечта. И ако може и на мен да ми подарят 2-3 кокошчици и овчица/по-ги харесвам от козите/. .. И къщата на Борис Laughing
Козичките дават хубаво млекце, не ги връщай Simple Smile

# 559
Не го пренасяйте в реалния живот. Интриги трябва да има иначе няма как да запълнят толкова серии с няколко двойки които са перфектни. Налага се да си затварям очите за много неща за да не ми доскучее.
Щом са ползвали чужд сценарий няма как много да избягат от сюжета там. Може хърватските закони да са били други и затова.
Peace Добре ,да не делим наследството ,  но то  и другите неща са ми странни - кога толкова се загаджиха  Катерина и Борис , че всички започнаха да ревнуват . Аз не забелязах толкова искри и любов  Thinking
Май само Койна  го играе добре  Злодеида .
Приятелката на Катерина и русото тъпо парче - магазинерката , са под  всякаква критика .
О да Койна  може да се конкурира с Буковска в това отношение . Русата Кума Лиса .

# 560
  • София
Да бе, как не се сетих, това с целувката наистина може да е сън. Grinning Може и Ана да го сънува, щом са я дали да се буди стреснато.

Това с акцента на очите и на мен ми прави впечатление. Много харесвам очите на Милица! Heart Eyes

Какво мислите за Васко? Ще си тръгне ли?

# 561
  • София
И аз снощи си помислих, че ще е сън. Но предположих, че ще е на Катерина и така ще осъзнае, че си е паднала по Борис. А може и наистина да е на Ана и така да се зароди съмнението в нея, че между Борис и Катето има нещо

Койна е голям хамелеон. Когато е сериозна изглежда студена и неприятна, но когато се усмихне се превръща с много чаровна, красива и лъчезарна жена Simple Smile

# 562
Гледайки едновременно "Дървото на живота" и "Скъпи Наследници" се впечатлявам от различността на Койна. Наистина е хамелеон. В единия сериал - студена и хитра, а в другия - мила и хрисима. И в двете роли е убедителна. Така наистина си пролича таланта й.
Нова и БТВ й направиха услуга, че излъчват сериалите по едно и също време.

# 563
Не мисля, че Васко ще си тръгне, но не мога да разбера дали се преструва, за да разиграва Милица (да си върне за обидите), или наистина се изкушава от предложението й.

# 564
  • София
И аз не мисля, че Васко ще си тръгне де, ама нещо го даваха как е почнал да стяга багажа, доволен.  Grinning

Койна аз отдавна съм я признала, че е много добра актриса - от там може би най-добрата. Но вчера ми направи впечатление че и Румен (приятеля на Катето) доста добре си играе ролята.

# 565
  • София
И на мен този Румен ми хареса вчера. Добре играе, от две думи ти става противен.

# 566
  • София
Направо само от погледа, който докарва!... Simple Smile

# 567
  • густо майна Филибето
На Васко бившата ще го върне обратно. Това подсказва описанието на героинята.

# 568
Аз Любо Ковачев отдавна го харесвам. Дори и в Забранена любов го харесвах, там направо блестеше на фона на Саня, Ники Илиев и Диана Любенова.
Койна май само аз не я харесвам. Pensive Груба ми е и това е. На моменти и тя преиграва много. Най-силно впечатление ми направи, когато откровеничеше пред Катя как е започнал бизнеса, как тя е намерила нишата, как отворили офис на Витошка сред модните бутици,как мъжа ѝ водел по почивки секретарката... Тогава все едно рецитираше монолога на Хамлет.

# 569
  • София
Аз Любо Ковачев отдавна го харесвам. Дори и в Забранена любов го харесвах, там направо блестеше на фона на Саня, Ники Илиев и Диана Любенова.

То другите двама могат ли да се нарекат артисти.. другата пък била на корицата на Playboy и в (водещ?) „Нощен магазин”... Grin

Общи условия

Активация на акаунт