Скъпи наследници - bTV

• 99 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
За това, че всички преиграват театралничейки артистите нямат никаква вина. Това е работа на режисьора, ще ги връща докато го направят както трябва, ако знае самия режисьор как трябва. Тук артистите ни са с повече опит в театъра, но режисьора е с "голям опит от чужбина".
И неговото име е?
Да, знам, че мога отида на сайта да го търся.

# 586
  • Перник
Някой знае ли как така вчера излязоха и 6 и 7 серия в замунда? Не гледам тв, ама мислех, че на ден по 1 излиза

# 587
  • София
Излизат по-рано във войо и някой ги качва по торентите.

# 588
Доколкото съм чувала от една приятелка, която е било статист, Ники Илиев е режисьор. Не знам обаче дали на целия сериал или само на определени серии.

# 589
И аз не понасям Койна Русева. Нищо не и понасям, нито визия, нито глас, нито актьорски качества, нито държание в обществото и медиите.

# 590
Доколкото съм чувала от една приятелка, която е било статист, Ники Илиев е режисьор. Не знам обаче дали на целия сериал или само на определени серии.
И аз мислех, че е той заради подборката, но не е
Тодор Чапкънов бил, или поне така пише:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%B8_%D0 … D0%B8%D1%86%D0%B8

# 591
Тогава да очакваме ли и Саня?  Naughty

# 592
  • София
 Мисля, че казаха, че са били няколко екипа с няколко режисьора, един от които със сигурност е Ники Илиев.

# 593
Мисля, че казаха, че са били няколко екипа с няколко режисьора, един от които със сигурност е Ники Илиев.
Само като видиш актьорите е ясно, че Ники Илиев има пръст. Кадурин, Миланова, Ковачев, Орлин са все "негови хора". Не че имам нещо против, защото ги харесвам Heart

# 594
Не им се получава хуморът,поне на мен никак не ми са комични Кадурин и Танев
А мен ме дразнят, понякога. А точно те би трябвало да ме разсмиват. Сигурно остарявам.
Аз поначало тези "смешки" тип "Комиците"  хич не ги отразявам . Много са първосигнални - направо месарски .Нямат нито хитри реплики , нито замисъл . Двама  тип "военни" тъпаци  плещят  дивотии и се удрят по врата  .
Момиченцето  Анна  беше миналата седмица гост на  Деси и Сашо Кадиев , днес даваха  Катерина - много ги харесвам и двете .На живо са по готини , защото са естествени и не рецитират . Не знам на кого се дължи  лошото  театралничене в сериала , така ли го искат от тях ...?

# 595
Нямам нищо против да работи с хора с които най-добре се сработва, но така нито се развива като режисьор нито се дава шанс на други млади таланти да се изявят.

# 596
  • тук, на мястото си
Тодор Чапкънов е режисьора. Не знам други филми в България дали е правил, четох че е работил в Холивуд.

# 597
  • София
Тодор Чапкънов е режисьора. Не знам други филми в България дали е правил, четох че е работил в Холивуд.

Той може да е бил главен режисьор, но има и други. Ники Илиев със сигурност е режисирал поне няколко, говорил е за това в интервюта, помня много добре.

# 598
  • Враца
Е, за тая сцена питах аз, защо Снежа ги саботира, ама бях изгледала епизода предварително и не съобразих. Та, въпросът си важи?

# 599
  • Sofia
Гоооляма тъпня беше днешния епизод Confounded

Общи условия

Активация на акаунт