Скъпи наследници - bTV

• 99 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
мене много ме дразни фейса на Орлин - е то бива бива визия 'селски ерген' ама чак пък толкова?
Уж го давах спортист, ходил по света, работи с младежи от всякъде и тази тъпа прическа... ooooh!

# 631
  • Варна
Нормално си изглежда Орлин. Точно неглиже. Ще бъде странно да е някакъв "намазан"или с бръсната глава.

# 632
мене много ме дразни фейса на Орлин - е то бива бива визия 'селски ерген' ама чак пък толкова?
Уж го давах спортист, ходил по света, работи с младежи от всякъде и тази тъпа прическа... ooooh!
И на мен ми стана смешно , че непрекъснато го дават  в стил "леко прошляк" , а пък страда ,че ходел нагоре -надолу  да иска  финансиране за проектите му .
Добре поне ,че дадоха ,че има нещо като баня в бунгалото си  Joy.

# 633
Сравнена с къщата на дядото милионер тази на Борис си е направо луксозна за това село.

# 634
  • Разпиляна във въображението
Любо как се опита да се измъкне от кумуването. Сладка сцена. Приятелчетата са готини.

# 635
  • София
Ани и Борис се познават от деца. Нормално е да не изглеждат, като прясно влюбени, защото според мен при такова дълго познанство няма как да има такава тръпка. Катерина с докторчето са същата работа - от години са заедно и е нормално да са поизстинали и там леко нещата, и да са се превърнали в рутина. Може би и затова това, което ще стане между Борис и Катерина ще пламне, и то според мен с бясна сила - защото е ново и вълнуващо.
Милица още не мога да определя с кой може да се събере, като двойка. Не е първа младост, а и е прекалено голям индивидуалист, за да избухне страстно в някаква връзка. Но знае ли човек. Дарин го чакам с нетърпение. Може и да не го съберат с Ана - прекалено предсказуемо ще е. Мисля, че сериала тепърва ще ни изненадва с обрати - сега само започват нещата според мен Simple Smile А и много вероятно да вкарат и други лица с времето.
Само Саня Жекова ми идва в повече в този сериал. Хем не е актриса и грам не й се получава играта, хем не мога да разбера смисъла на нейното участие.

# 636
Все повече ми харесват Марин и жена му. Не познавах актьора, името му съм го чувала само при дублажите, но ми допада играта му. На сцената с Милица беше железен, а злодейският смях на Милица няма да го коментирам. No Mouth
Приятно ме изненадват актьорите от младежката компания - Дарин и другия, който отказа да стане кум. Само кумата е супер зле.
Антоний отначало казах, че го харесвам, но май ще преосмисля.

Ако ще забъркват Милица с някого, ми се ще да е някой абсурден, примерно героят на Филип Аврамов, да е комично, да се крият, пък като останат насаме... Нещо като в "Стъпка по стъпка" връзката между Дейна и приятеля на Джей Ти. Smile

Четох, че и Китодар участва в сериала, така че със сигурност ще има нови лица и сюжети, но нека първо да развият досегашните.
За мен също остана загадка каква е "играта" на Снежа Rolling Eyes , но пък ме развесели спалнята ѝ, някак нелепа, като от списание, не като на кръчмарка от Горно Нанадолнище. Laughing

# 637
Останах с впечатление , че Диана и Любо(Дарин) са сестра и брат и са деца на Ваньо , а Чочо е син на Цветан.
Така ли е?

# 638
Останах с впечатление , че Диана и Любо(Дарин) са сестра и брат и са деца на Ваньо , а Чочо е син на Цветан.
Така ли е?

Да.

# 639
Още 100 епизода  и ще ги наместим   кой на кого е син и дъщеря , освен ако междувременно някой не си смени пола  Joy
Чак сега прочетах  промото за днес , има заявка да е  по-раздвижено  .
За съжаление напоследък на нашите  продукции/и продукти/  рекламата и промо-епизодите са  по-интересни от самото произведение .
Ще започна да тъгувам за времето , когато на пазара е имало по 3-4 неща  , но истински  newsm78
Отраканата софиянка  явно ще се пусне на Чочо , а не на Любо /Дарин/ , така че той остава свободен за  голямата си тръпка - Ането .Вчера ми беше  забавен , когато първо нещо се сърдеше на Борис , а после ухилен до уши отмаха някъде с една мацка /от гостенките/ .
Баба-магьосница/Цветана/  нещо дава индикации ,че Боби и Ани няма да ги бъде , както и очаквахме .
Все още не ми се е появил този , който може да е партньор на Милица-акулица , освен сценаристите не  са пожелали да я накажат с някой като  "Ленина" .

# 640
Аз вече се радвам, че дават малко повече роли на Чочо. С него ( Юли) сме били в един театрален състав и ми беше интересно да видя как се е развил.
Кумата е пълно дърво. Явно си мисли още , че играе ролята на циганската в " столичани в повече"

# 641
  • Разпиляна във въображението
Само Саня Жекова ми идва в повече в този сериал. Хем не е актриса и грам не й се получава играта, хем не мога да разбера смисъла на нейното участие.

Промотира. Използва, поне се опита, но явно го показа, продукта, който рекламира май втора година поне. Отделно  е спортист, играе го приятел на Борис, който се занимава със същото. Дърво си е, но е и известно лице и играе от свое име.

# 642
  • София
Диана кумата ли е?  Mr. Green

# 643
Така ли е?

Да.

Значи съвсем съм изтървала нишката... А кой беше Чочо. Ако кажете актьора, който изпълнява ролята ще се сетя.

# 644
Малко ми е чудно как Ана и Борис ще се познават от деца, като между тях има 13 години разлика (а тя май играе по-млада в сериала - значи повече). Тя е била дете, когато той е бил доста пораснал батко. Може затова Снежа да не одобрява зетя.
За мен той изглежда нормално; не знам какъв външен вид би трябвало да има - ако изглежда прекалено метросексуален (с изскубани вежди и т.н.) би бил ок за телевизията, но във всяка друга среда е смешно (да, във ВСЯКА).

Общи условия

Активация на акаунт