Скъпи наследници - bTV

• 99 131
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Да,гаджето на Орлин играеше във "Връзки".Там беше много зле,дано тук се справи по-добре,но пък е много красива.

# 181
Дарин ще се окаже въвлечен в сюжетна линия с една много знойна блондинка, споко.

# 182
  • София
Дарин ще се окаже въвлечен в сюжетна линия с една много знойна блондинка, споко.

Ауууу, зарадва ме Simple Smile

# 183
Хареса ми първата серия. Много харесвам и повечето от актьорите и ще ми бъде приятно да ги гледам тук след като по някакви причини не попадат в кастингите за бг филмите по Нова. Комедийните елементи са бонус и се очертава като много приятен за гледане. Само за имената и роднинските връзки ще ми е нужно повече време.

# 184
Кофти е да нямаш топки, за да пуснеш български сериал в прайма. А специално този изглежда ще си струва.

И обяснението на bTV, че, видиш ли, ТЕ разширявали праймтайма, е малко като оная идея на президента на Венесуела, който щеше да отменя лятното часово време. Дебилизъм на квадрат...
Абсолютно! Сериалът направо плаче за излъчване от 20 ч. и би бил достойна конкуренция на Откраднат живот. Жалко, че турските бози са с предимство!

Всички актьори и образите им ми харесаха. Мисля, че кастът е много точен. Дори плейбоят си е на място според мен, за да се вписва в образа на прислужник на майка си - трябва да е леко глуповат все пак. А Катерина и комарджията не са ли брат и сестра, деца на починалия брат или аз не съм разбрала и са братовчеди? Доста дистанцирани ми се видяха отношениета между момичето и Венета (ако не бъркам името на жената "с червилото") за майка и дъщеря.

# 185
Искам да ви кажа, че тази продукция не заслужава да е от осем часа. Не става за праймтайм. Екстра си е от 18:00.

# 186
  • София
За 5 път : Катерина и Васил са братовчеди, а не брат и сестра. Явно не ми четете постовете. Grinning

# 187
Ами направо който си е водил записки да ги опише всички имена и роднински връзки за да се допълни първия пост към имената на актьорите.

# 188
Да, братовчеди са Simple Smile
На мен Катерина много ми харесва като външност, леко екзотична, леко испански тип Simple Smile
Като цяло съм доволна от първия епизод - лек, приятна игра на актьорите, забавен.
Плейбоят на мен ми харесва като избор - точно от ония неприятни лекенца, дето са противни,ама се имат за много вървежни Smiley

Мириел беше дала линк, там много хубаво са описани.

# 189
  • София
https://www.facebook.com/SkupiNaslednici/photos/a.21236670878536 … ype=3&theater Ето го пак линка, който даде Мириел.

# 190
За 5 път : Катерина и Васил са братовчеди, а не брат и сестра. Явно не ми четете постовете. Grinning
Благодаря и извинявай, но постовете са много и наистина съм пропуснала. 🌹

# 191
Бе като минат десетина епизода ще ги научим кой кум, кой сват, кой на булката брат Smiley
Аз в момента не се и напъвам, колкото запомня - толкова, и утре е ден Smile

# 192
  • София
И мен ме учуди, че сериала е 1 час без нито една реклама. Чудно ми е дали ще продължат да не пускат реклами и занапред, защото реално ще навлязат във времето на новините. Идва ли след тази мащабна реклама никой не е искал да пусне реклами по време на този филм.

Ще е чудесно да ги няма досадните реклами, но едва ли. Никакъв шанс да влязат в новините. Просто епизодите ще са по-кратки, този явно беше изключение.

Иначе аз лично нямам проблеми с излъчването в 18:00 ч. Ако съм на работа просто си го записвам и после го гледам, така и да има реклами ги превъртам набързо. Отделно имам Войо и Mtelnow ако се наложи. Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 23:11 от Diavolo

# 193
  • София
Хареса ми, свежарско филмче ще бъде.
На първо място ми хареса как е снимано, някой има ли идея кой е снимал кадрите с дрона, много ми прилича на Влади Терзийски. И кое е това село?
Орлин Павлов се справя страхотно, играе много добре и забавен, но повече си отива като двойка с лекарката, сигурно ще има обрати. Приятелката на лекарката в бара също играеше много естествено, докато я убеждаваше да зарязва доктора.
Койна Русева и Цветана Манева също са страхотни.
Хареса ми, че използваха само българска музика и че нямаше реклами 😄 За сега ще следя, но добре че имам опция да връщам предавания, много тъп час.

# 194
  • София
На мен пък приятелката на Катерина хич не ми хареса как игра.

Общи условия

Активация на акаунт