Скъпи наследници - bTV

• 98 268
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Катерина , една от внучките на " починалият". Млада докторка, току-що спечели някаква специализация в Америка. Мисля.😊
Мерси Simple Smile
На мен ми хареса. Хубавичка е и мисля, че с Орлин ще имат интересни моменти Simple Smile Някак повече ми допадат, като двойка, отколкото той и онова другото момиче с невинното девическо личице

# 166
  • София
Катерина , една от внучките на " починалият". Млада докторка, току-що спечели някаква специализация в Америка. Мисля.😊
А за нея не ми стана ясно, тя е наследник, защото родителите и са починали! Изтървала съм, или ще стане ясно по- късно.

Точно така и нейното гадже е Румен ( Любомир Ковачев).

# 167
По всичко личи, че Румен ще остане в графа бивши.😁

# 168
  • Бургас
Здравейте!
Нареждам се и аз в редиците на сериала!
Много ми хареса! Артистите са хубави! За Орлин,няма да коментирам - любимец ми е!
Интересен е замисълът на сериала!

# 169
  • тук, на мястото си
Добре де, Катерина и Борис не са ли братовчеди? Една фамилия носят май?

# 170
Доколкото разбрах, Катерина е дъщеря на.... брата на Койна Русева, с когото тя се караше, и жена му с мусаката Joy

# 171
  • София

Не, Катерина е Дочева, Борис е Йотов. Братовчедите са : Катерина, Васил и Станислав.

# 172
Кофти е да нямаш топки, за да пуснеш български сериал в прайма. А специално този изглежда ще си струва.

И обяснението на bTV, че, видиш ли, ТЕ разширявали праймтайма, е малко като оная идея на президента на Венесуела, който щеше да отменя лятното часово време. Дебилизъм на квадрат...

# 173
Нещо се обърках
Значи Марин и Койна /не й запомних името/ са брат и сестра. Марин е гадняра, който е женен за онази, на която й обиди червилото в началото. Те не са ли родители на онзи мазния комарджия с очилата, който сграбчи лелята в маршрутката? А Койна е майка на плейбойчето - смотльо, който тя ползва за шофьор.
Катерина последно на другия брат на Койна ли е дъщеря или на Марин и жена му - съответно сестра на мазньо?

# 174
Здравейте.

Не са. Той е Борис Йотов, а тя е Катерина Дочева.
На мен ми хареса 1-ви епизод. Орлин на мен ми харесва и като певец и като актьор.
Койна Русева я харесвам също. Изобщо повечето актьори са си на мястото. Актрисата, която играе Катерина беше малко неуверена на моменти, но мисля, че има потенциал.
Гаджето на Орлин също ми хареса. Тя играеше май във "Връзки"? Или може би бъркам. Както и да е. Очертава се да е забавен сериала. Само синът на Койна нещо няма визия за разбивача на женските сърца, какъвто се опитва да го играе. Грешен избор според мен.
Цветана Манева тепърва ще я гледаме. Сцените й в тази серия бяха кратки, но запомнящи се. Много я обичам и се радвам, че ще я гледам. Изобщо актьорите от старата школа се представят на високо ниво, както и предполагах. За младите има време да ни очароват.
И аз мисля, че дядо Дочо е жив. И вероятно няма никакво наследство. Joy
Сигурно сериите ще са по 45 минути и рекламите няма да ни се разминат. Joy

Нещо се обърках
Значи Марин и Койна /не й запомних името/ за брат и сестра. Марин е гадняра, който е женен за онази, на която й обиди червилото в началото. Те не са ли родители на онзи мазния комарджия с очилата, който сграбчи лелята в маршрутката? А Койна е майка на плейбойчето - смотльо, който тя ползва за шофьор.
Катерина последно на другия брат на Койна ли е дъщеря или на Марин и жена му - съответно сестра на мазньо?

Катерина е дъщеря на Марин, но е в лоши отношения с него.
Комарджията е син на починалия брат.

# 175
  • София
Нещо се обърках
Значи Марин и Койна /не й запомних името/ са брат и сестра. Марин е гадняра, който е женен за онази, на която й обиди червилото в началото. Те не са ли родители на онзи мазния комарджия с очилата, който сграбчи лелята в маршрутката? А Койна е майка на плейбойчето - смотльо, който тя ползва за шофьор.

Марин и Милица ( Койна) са брат и сестра, да. Марин е женен за онази с червилото, да. Те са родители само на Катерина. Бащата на " мазния" са казали, че е починал, той е бил брат на Марин.

# 176
Благодаря за разясненията момичета Hug

Хвана ме яд, че на Дарин пак са му дали второстепенна роля. Много ми се иска да го видя в някоя главна роля

п.п. Възможно ли е да дават филма в толкова ранен час, заради сцените с цигарите? Нямаше ли нещо, като забрана за такива сцени във филмите или бъркам?

# 177
Едва ли е заради цигарите, защото в Откраднат живот пушат яката, а го даваха от 20ч.

# 178
Новина от последните минути:

След като успешно разшириха праймтайма, в късната емисия на новините по bTV Емо Чолаков ще ни запознае с друго решение на телевизията. А именно: от утре луната ще изгрява по пладне, но само на четни дати. Иииии... се отменя следващото слънчево затъмнение, защото програмният директор на bTV е на почивка на Бахамите по това време. Точка.

# 179
Хората в провинцията повечето приключват работа в 17.00 часа. Все пак не може всички да сме в столицата. И тъй като в този час по Нова има игра, която е с добър рейтинг - Бтв се опитват да ги конкурират със сериал. Преди в този час имаше турски сериал, който беше 8-9 сезона и го водеха за много гледаем. Това може да е един вариант за борене на конкуренцията.
 Хареса ми първия епизод. Ще го следя.

Общи условия

Активация на акаунт